Komöödia

Par THE_MOCKINGBIRD

44.2K 4.7K 891

Komöödia = tragöödia + aeg "The best way to not get your heart broken is pretend you don't have one." -Charl... Plus

1. - "Halb" on suhteline mõiste...
2. - Leiva väärkohtlemine
3. - Tüütu paaristöö
4. - Liar! Liar!
5. - Bye-bye!
6. - Reetur
7. - Kutse
8. - I am, what I am (1)
9. - I am, what I am (2)
10. - Kole
11. - Viimane päev
12. - Loo moraal
13. - Stalker status
14. - Väga naljakas osa
15. - Ricky
16. - Eufooria
17. - History much
18. - Salve!
19. - Mina - pettumus
20. - Valus
21. - Õnnepisarad naisteosakonnas
22. - Puhastus
23. - "Pole paha."
24. - Eeskujulik!
25. - "Tere tulemast klubisse!"
26. - Karin
27. - Ethan Idu (ja liiga ilus, et surra!)
28. - Fuck off, Sataan!
29. - Sigatsen jah
30. - Juss
31. - Konkurent
32. - "Võta siis mind"
34. - Muinasjutud
35. - Head ööd
1. - Haudvaikus
2. - Vandenõu
3. - Väga siivutu
4. - "Sa ei tohi kellelegi rääkida."
5. - Ma olen tagasi!
6. - Täiuslik mõrv
7. - Fairytale gone bad
8. - Elu.
9. - "Mitte nii ruttu, Äss!"
10. - "Hei, lilleke."
11. - "A shoulder to cry on..."
12. - Tema probleem
13. - "See on okei."
14. - Üllatused
15. - Minu naine
16. - Sohilaps
17. - Tapja
18. - Laul
19. - Piparkoogimehike ja rosinapea
20. - Kui ma homme suren
21. - Vanaisa
22. - Jõuetu
23. - Lihtsalt fuck you
24. - "Sa oled täiuslik"
25. - Tõde
26.
27. - Hingerahu
28. - Moment of clarity
29. - Vale
30. - Plaanid enne kaht öösel
31. - Vihkan sind
32. - Letting go.
33. - Lahke kõbla
34. - 0
35. - Kui ta sureb
1. - Müra
2. - [ ]
3. - Liiga hilja
4. - Laiali
5. - Küll tapetakse

33. - The booty

706 72 22
Par THE_MOCKINGBIRD

"Ei, veame kihla," naeratas ta mõtlikult, oma pastaka otsa endale suhu toppides.

"See on lollakas!" vaidlesin ma vastu.

Selle peale naeris tüdruk kurjalt, mistõttu ma ära ehmusin. Marleen tegi väikest perverdi ilmet, aga keeras pea varsti ära. Jäin tema peale kulmu kortsutama, aga kaua ma ei saanud teda vaadata, sest muusikaõpetaja alustas tundi.

"Ma jälgin teid," kordas ta kiuslikult üle.

Pööritasin silmi: "Mida iganes."

Nimelt oli Marleen kogu ülejäänud klassiga veendunud, et mina meeldin muusikaõpetajale erilisel moel. Mina vaidleksin sellele absoluutselt vastu. No mida veel!? Nagu ikka, laulsime tunni alustuseks hääled soojaks. Peale seda avas õpetaja oma arvuti, mille ajal uniselt tahvlit vaatasin. Pöörasin aga pahase pilgu Marleeni poole, kes vaikselt itsitas.

"Mis sul on??" ei saanud ma aru.

"Naljakas on," vastas Marleen ja proovis hääletult naerda, vaikselt laua alla vajudes. Kehitasin aeglaselt õlgu. Vahel lihsalt ei tea, kuidas reageerida.

"Täna laulab mulle esimesena ette lehekülg 33 Taimor. Palun tule siia," sõnas naine mõne aja pärast, mille peale nimetatu ohates klassi ette vantsis. Õpetaja isegi ei viitsinud teda kuulata, kui ta oma enam-vähem noodid ära laulis. Alles siis tuli ta nagu meelemärkusele, kui Taimor lõpetanud oli.

"Neli," mõmises ta vaid ja saatis tüübi enda kohale.

Marleen sosistas mulle kõrva: "Sa vaatad teda nii pingsalt."

Kortsutasin kulmu ning sosistasin vastu: "Tead, ma arvasin, et minu tüdrukuna oled sa viimane, kes mind kiusama hakkab."

"Sina andsid mulle räpase mõtlemise."

"Jah, muidugi."

"Vaata, mida sa juba paari nädalaga minuga teed..." Marleen ohkas "murelikult", aga vaatas mind perverdi naeratusega. Pööritasin silmi ja pöörasin end tagasi.

Peaaegu võpatasin, kui õpetaja korraga teatas, et minul tuleb harjutus ette laulda. Miks alati minaaaaaaa?! ...Aa jah. Okei, ma olen lihtsalt ilus vaadata, mis sellest? Isegi mina vaatan Ethani nimelist graatsilist olendit iga päev peeglist. Näete siis!

Lonkisin klassi ette ja vaatasin kurjalt neid, keda kuulsin itsitamas, aga kogu klassile ei jõudnud ma oma surmavat pilku anda. Naine naeratas mulle ning palus mul harjutusega alustada. Vaatasin veel korraks teisi. Jussike ja neli sõpra olid naerust peedistunud. Ülim.

Ma ei olnud kodus muhvigi harjutanud, aga närvis ma ei olnud. Mis see üks harjutus nüüd ei ole ära laulda? Erinevalt teistest andis õps mulle klaveril helistiku kätte. Naine kuulas mind väga tähelepanelikult ja noogutas vaikselt oma peaga kaasa. Kui lõpetasin, kiitis ta: "Väga väga ilus! Tubli töö. Viis!"

"Eem... ok?" oskasin ma ainult öelda ning hakkasin enda kohale minema, kui naine mind peatas. Ta naeratas: "Kas sa saaksid mulle klaverilt need noodid ulatada?"

"No eks ikka," pomisesin ma ja kummardusin natuke ette, et klaveri pealt talle noodid anda. Terve klass hakkas vaikselt naerma. Vaatasin kõiki küsivalt, kui keegi poistes hüüdis oma koha pealt: "Dat ass!"

Vaatasin neid ähvardavalt, nüüd juba normaalselt seistes. Ulatasin paberid naisele, kes need kuskile kõrvale heitis. Jalutasin enda kohale, samal ajal, kui kõikide pilgud mind ahistasid. Mida värkki? Ausalt...

Kui te üldse küsite, mis kogu selle eelneva teksti mõte oli, siis kohe saate teada. No esiteks näete te kindlasti, kui normaalsed inimesed meil koolis on. Siis näete ka seda, et Marleen naerab mu üle igal võimalusel. Täiesti ära rikutud... Ei, ta on tegelikult veel häbelik küll. Ta on nagu see vaikne ja süütu inimene, kes saab kõikidest räpastest naljadest aru. Noh, ja muidugi ka edasised sündmused.

Nimelt vahetasin mina rahumeeli rõivistus riideid, kui äkki keegi mind ründas! Noh, veidike üle dramatiseeritud... Tegelikult lõi keegi õrnalt põlvega vastu mu kanni, mille pärast ma šokeeritult end ümber pöörasin. Indrek seisis haige irvega mu ees ning lausus: "Ta tahab su booty't."

"Mis asja? Kes? Mida?" ei saanud ma enam segaduses midagi aru. Sest tõsiselt - kes see siis?? Ja üleüldse Indrek rääkis minuga! Mis pagana päev see on selline? 

"Su ema," kostus veidike eemalt juba uus hääl. Juss ja Karin olid rõivistusse sisenenud ja nende pilkude põhjal võisin öelda, et seda viimast ütles nüüd kindla peale Juss. Korraga olin ma ümbritsetud nendest inimestest, kes olid minust lahti ütelnud ja mind üksi jätnud. Põhjusega muidugi. Olid mind ignoreerinud, aga nüüd olid nad kõik siin. Kõik mu ümber. Ja mille pärast? Mu... tagumiku?

"Noh, värk on selline;" alustas Indrek olukorda omades, "sina ja su kann tuletasid mulle meelde ühte tähtsat uudist. Seega palun, tulge kõik praegu minuga sinna kohvikusse, mis seal... noh, seal on."

"Sina teed välja!" oli Jussi kiire vastus, mille peale Karin teda puuris. Selle peale jõllitas poiss teda vastu, teatades: "Terve maailma rahagi ei täidaks mu kõhtu. Iialgi."

"Aga... ma... pidin... Marleeniga... minema... minu...poole..." venitasin ma kõiki jõllitades. Mida kuradit ausalt toimus?? Nad tulevad lihtsalt ükspäev heast peast minu juurde ja kutsuvad mind lõunale. Muidugi olin ma sõnatu! Ja Marleen pidi tõepoolest minu juurde tulema. Kaisutada tahaks juba...

Korraga ilmus ka nimetatu kuskilt välja, kes naeratas: "Aga seda võib ju ka. Läheme ikka!"

Võtsin Marleeni käe enda omasse. Kui sa juba nii lähestikku seisad, siis mida need jäsemed ikka tühja tolknevad? Kõik vaatasid mind ootusärevalt, aga ma tõesti ei teadnud. Kahtlesin sügavalt, kas kaasa minemine oleks hea mõte. Lõpuks nõustusin.

Jõudsime kiiresti kohale ning võtsime kamba peale mingid snäkid. Ainult Jussile tellis Indrek täisprae, mille ta ka enne meid kõiki ära lõpetas. Marleen on ka kurat nii kõhn, et ma tellisin talle veel suppi, mille peale tema pealtnäha natuke kurjustas, aga nägin, et tegelikult talle meeldis see. Rääkisime natuke tühjast-tähjast nagu midagi halba poleks meie seltskonnas kunagi juhtunudki. 

Korraga koputas blondu lusikaga oma joogiklaasi, köhis hääle puhtaks ning hakkas tähtsal häälel rääkima: "Oleme täna kogunenud siia, et tähistada väga tähtsaid sündmusi."

Ta tegi sügava pika hingetõmbe ja jätkas tähtsal toonil: "Mitte enam sugugi uus uudis on see, et Jussike ja Karin meil juba siin koos, sõiduhoos. Noh, eks varsti leivad kappi. Hurra noorpaarile!"

Karin hakkas täiega naerma, kui me kõik neile plaksutama hakkasime. Järjest pühalikumaks minnes jutustas kutt edasi: "Ja veel on meil siin verinoor paar Marleen ja Ethan. Ennustan teile väääga helget tulevikku. Tulevad kaksikud Ethreen ja Marthan - väga mõnusad sellid. Igal juhul on mul teie üle hea meel!"

Olin sidruni näoga, kui Juss ja Karin meie peale ulgusid ja plaksutasid. Ja nüüd oli Indrek kohe eriti õhinas: "Aga tänase päeva juures on veel midagi erilist. Noh, kui praegu arvate, et korraldaks kaksikpulma, siis on see täiesti alatu, sest saaks ka korraldada kolmikpulma!"

Kõik vaatasid poissi suurte silmadega. Esimesena lausus Karin: "Vau, Indrek, ma... Kuival pole sa kunagi olnud, aga et sa ka päriselt ära armusid... Issand, palju õnne!"

"Jah, aitäh," tänas kutt teda unistava näoga.

Nõudsin miuates: "No aga räägi temast siis!"

"Oo jaa!" hõiskas Indrek. "Ta on kuum, ta on lõbus, ta on natuke väsitav, aga heas mõttes. Ta on suhteliselt seksikas ja ilus. Mulle meeldib temaga suhtes olles see, et ma saan kasutada nii oma aju, kui ka keha. Ja ta on kuum. Tõsiselt ka! Ta paneb mind higistama."

"Paneb sind higistama?" kordas Karin kergelt naerdes üle. "Mis naine ta selline on?"

"Ta ei ole naine," sõnas Indrek surmtõsiselt, meil kõikidel hinge kinni pannes. Mida?! Mees siis või?

Siis ta naeratas kiuslikult: "Ta on tegevus. Huviala. Trenn. Ma läksin tantsima!" 

"Sa igavene..." Juss katkestas oma lause ja näitas aeglaselt rusikat. 

Lõpuks otsustas Marleen ka häält teha: "Miks sa tantsima läksid?"

"See on lihtsalt täiega lõbus. Hip hop on ka, et ma ei pea seal hakkama keerlema ja nii edasi. Ma olen pealegi meie rühmas ainuke kutt! Teate ka, kui palju tähelepanu ma saan? Noh ja peamiselt lihtsalt... tagumikud."

"No muidugi! Ilus vaade ju," pööritasin mina silmi. 

Karin nähvas mulle selle peale: "Kuule kõik vaatavad tagumikke. Mina ka."

"Kelle tagumikke sa vaatad siis?" ehmus Juss.

"No ikka kõigi. Kuklid kutsuvad ju ikkagi."

Tundsin, et tuleks selgeks teha: "Olgem ausad: kõik vaatavad kõikide tagumikke."

"Kuulge, mul hakkas korraga väga ebamugav..." lausus Marleen vaevukuuldavalt, mille peale kõik naersime.

Kuigi see oli olnud tore päev, pidi minus ikka kajama jääma küsimus, mida tänane tähendas. Kas me hakame uuesti sõpradeks? Tahaksin teada. Ma ei usu, et asjad üldse kunagi endiseks saavad, aga eks lõbutseda võib ikka.

Hiljem viisin Marleeni enda poole. Nägin, et isa auto on maja ees, aga me ei läinud teda eraldi teretama. Tüdruk oli selle aja peale juba üsna unine, rääkimata sellest, et tema sõnul oli tal kõht nii täis, et basseinis vajuks ta kivina põhja. Seega võtsin ta armastavalt oma kätele ja naeratasin enda ette, kui tüdruk oma pea mu rinnale lasi. Lükkasin jalaga enda toa ukse lahti, misjärel sättisin Marleeni õrnalt voodile. Sulgesin ukse ja pugesin samuti tema kõrvale. Imelik oli teksastega voodis olla, aga tema kõrval see nii väga ei häirinud mind.

Nihkusin Marleenile naeruselt lähemale ning laususin: "Sul on ilusad silmad."

"Tavalised," ühmas ta vaid vastu.

"Sul on ilusad juuksed," muigasin.

"Tavalised."

"No hästi! Sina oled ilus!" naeratasin taas, juuksesalgu ta näolt kõrvale viies.

Marleen naeratas vaikselt, kui vastas: "Tavaline. Igav."

"Mida sa kiusad?" naersin ja panin käe ümber tema. "Sa ei ole tavaline ega igav. Sa oled eriline. Igaühel ei õnnestu deemonit taltsutada."

"Sa ei ole deemon, sa oled ingel," vastas ta mulle otse silma vaadates. Tema pruunikad silmad võtsid mind hetkeks hingetuks, aga suutsin siiski sõnada: "Tead, et Lucifer oli ka kunagi ammu ingel."

"Jah, aga sina ei ole halb. Pealegi ma sain su tagasi, eks?" Marleen nihkus mulle lähemale ja tegi mu huultele õrna musi. "Sa isegi maitsed magusalt," naeratas ta. "Sa olid väärt ootamist."

___

Ma vabandan natuke selle osa pärast. Mu mõtted on natuke hajevil nagu te aru saate. Ja meeleolu uutus oli ilgelt järsk :D Aga noh...

look at that booty
show me the booty
Give me the booty
I want the booty
back up the booty
I need the booty
i like the booty
oh what a booty
shakin' that booty
that's lot of booty
i want the booty
load full of booty
bring on the booty
give up the booty
lovin' the booty
round booty
down for the booty
I want the booty
hunting the booty
chasing the booty
casing the booty
getting the booty
beautiful booty
smokin' booty
doap to the booty

more booty

fine booty

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

Meie vahel Par h e l e e n e

Roman pour Adolescents

16.9K 1K 20
Sophial on armastav poissõber Jacob ja nad on koos olnud pea 2 aastat. Tüdruk vähemalt arvas nii, kuni hetkeni, mil poiss jääb klassiõhtul Sophiale v...
9.5K 1.1K 24
Eelmistel jõuludel ei läinud kõik nii hästi nagu Pauline oli lootnud. Kuid kas nüüd läheb paremini ja Pauline annab Stefanile uue võimaluse?
Sosistav Torm Par h e l e e n e

Roman pour Adolescents

16.2K 1.5K 27
Emily elu on täiuslik: tal on armastav perekond ja toetav sõbranna Vanessa. Suvevaheaeg on just lõppenud ja Emily koos Vanessaga astub ülikooli, kodu...
Topelt vale Par Greteeex

Roman pour Adolescents

15.8K 1.5K 26
Minu nimi on April. Ma olen täiesti tavaline tüdruk... Vabandust. Olin. Kuni ma tegin oma elu suurima lolluse... Ma ei tea, kas see oli viga või ei...