25.

107 9 11
                                    

„Proč jsi to točil, víš, jak je to trapné? Jak dloho jsme tam vůbec takhle leželi? Zdá se to jako nekonečno! Prosím vymaž to." začal vyšilovat Taehyung hned co jsem mu ukázal nahrávku z mobilu.
Myslel jsem si, že by mohl být rád, no očividně jsem se mýlil. Když si byli tak blízko, může být rád, že se mi to povedlo nahrát.
„Co ti na tom vadí? Alespoň se to s váma trochu posune, nejsi rád?" schoval jsem mobil do kapsy a zip mikiny si dopl ke krku, protože dnes byla zima až praští. Poté jsem si dal do kapsy i ruce a snažil se nějak zahřát.
„No, asi jo? Nemám tušení." zaváhal a zrychlil krok. Došel jsem ho a snažil se tempo držet, ale on šel opravdu dost rychle.
Byli jsme na cestě k Taemu domů, jelikož jsme u něj už dlouho nebili. Zároveň má přijít i Jungkook a měli bychom se podívat na nějaké filmy nebo co.

---

Když jsme přišli k Taehyungovi, Jungkook už byl vevnitř, protože ho Taeho matka pustila, aby nemrznul venku.
Samozřejmějsme ho hned čapli a šli do pokoje.
„Tae! Tvoje máma je úžasná! Udělala mi kakao a dokonce mi i ukázala tvé fotky, když jsi byl malý!" zarafoval se a Taehyung se praštil do čela. Aby bylo jasno, on se jako malý na všechny fotky šklebil a dělal různé divné pózy.
Samozřejmě jsem pár takových alb už viděl. Bylo vtipné, když se Tae propadal hanbou, když se jeho matka rozplívala nad tím, jak byl roztomilý a všechno okolo a já se mu jen upřímně smál.

„To radši ani nebudu komentovat. Prostě zapomeň na to, co jsi viděl a co ti řekla, kapiš?" ukázal na něho prstem a pozvedl obočí. Jungkook se zahihňal a ukázal mu mobil, kde měl pár stránek alba ofocených.
„Pozdě. Ale na téhle jsi rozkošnej! Koukej na sebe, jak ti to tam sluší!" rozplíval se nad jednou z fotek a Tae měl zase ten zoufalej obličej z hanby. Tak nakonec nelituju, že tu jsem.

„To jste se všichni rozhodli mít v mobilu něco trapného se mnou?" zeptal se se smíchem a usadil se ke stolu, aby zapl notebook.
„Zato ty máš galerii plnou sebe samého a za to se nestydíš. Jakou to má potom logiku?" vložil jsem se do toho se svým všeobecným humorem. „Hyung! Tak ty se jenom tváříš jako hrouda neštěstí. Jsi vtipnej." zahihňal kse roztomile Jungkook a u toho vycenil ty králičí zoubky. Ještě si pro sebe zatleskal.
Měl na sobě oversize mikynu a z rukávů mu koukaly jsem konečky prstů, což ho tvořilo ještě roztomilejším.
Taehyung mě jsen zprahnul pohledem a dál se věnoval obrazovce notebooku.

Vybrali jsme si pár filmů a začali se sledováním. Když se venku už dávno setmělo a zrovna nám jel nějaký román, Taehyung mě křečovitě uchopil za zápěstí, čímž si získal mou pozornost. No hned jsem pochopil, co se děje. Jungkook usnul. Přímo na jeho rameni a ze spánku se k němu lehce tulil. Vypadal tak klidně, měl pootevřené rty, že mu byly vidět zajda-zoubky - jak jsem to stihl pojmenovat - jednou rukou opravdu jemně držel jeho paži a kolena měl také zlehka položená na jeho pánvi. Takže byl natočený tělem k nám oboum.
Samozřejmě jsem je muzel znovu vyfotit a když jsem fotku ukázal Taehyungovi, čekal jsem další komentář k tomu, abych to vymazal, ale on se na fotku jen usmál, podíval se na Jungkooka a nakonec ne mě.
Přivinul si ho více k sobě a pyšně se pro sebe usmál. Nejspíš to udělal, aby využil situace a ani se mu nedivím.

A kéž bych mohl být přesně takhle v obětí i s Hoseokem.
Sakra! Vždyť já ho mám rád!

___

Měla bych udělat někdy i pohled Taeho, abych vyřešila taekook? Ano nebo ne?

Dream on, little dreamerजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें