1.

392 15 19
                                    

„Že já ti na to ještě skočím." řekl Yoongi podrážděně, hned poté, co si z něho kamarád opět udělal legraci tím nejstarším vtípkem - přiložením prstu k hrudi se slovy: „něco tady máš." po kterém by se dotyčná osoba měla podívat směrem k zemi a vtipkař prstem přejede nahoru přes zbytek hrudě a obličej. „To ty se vždy nachytáš. Já ti za to nemůžu, jak jsi hloupej." zasměje se Taehyung a pokračuje v chůzi se svým typickým "čtvercovým" úsměvem. Starší se za ním samozřejmě znovu rozejde s pohledem v zemi. Oba míří do školy. Jdou spolu jelikož mají stejný směr a Taehyung má dům jen malý kousek od Giho, tak na něho každé ráno čeká.

Ve škole si odloží věci u skříněk a pokračují po chodbě do třídy, kde si sednou na svá místa do úplně zadní lavice nejdál od katedry. Aby řeč nestála, tak Taehyung řekl: „Měl by sis někoho najít." na to se na něho Yoongi podíval jak na debila, protože sám nikoho zrovna neměl. „Říká pravej, co?" zasmál se a lehl si na lavici. Né, že by ho škola nudila, ale že by se do ní chystal a těšil jak nějakej prvňáček se říct taky nedá.

„No jo, jenomže já už v minulosti někoho měl. To ty jsi asi vadnej." opět se zasmál svým překrásným hlubokým hlasem. „Opravdu tě baví mě furt pošťuchovat?" Yoongi si vytáhl mobil a pod lavicí si prohlížel fotky na instagramu a twitteru. „Blbější by nebyla?" „Už jsi zbalil toho králíka?" tentokrát se zákeřně usmál právě Yoongi. „Jsi debil, víš to?"

Najednou se třídou ozval ten koňskej řehot, kterému by se smích radši řakat ani nemělo.

„Já ne. On." Yoongi Probodával hnědovlasého chlapce pohledem a doufal, že by to nějak mohlo pomoci jeho zmizení z povrchu zemského.

„Ani ho neznáš a už si o něm děláš názor. Špatný názor. Víš, jak se těmto lidem říká?" Taehyung už samozřejmě očekával nějakou blbou odpověď, ale co už. Je to jeho nejlepší kamarád, tak má důvod proč se s ním baví, ne?

„Duševně na lepší úrovni než ostatní." Yoongi schoval mobil jelikož zazvonilo a do třídy vešla ta stará fuchtle-muchtle z bažin, zvaná učitelka.

„Ale jinak máš pravdu, Yoongi. Je to debil."

Dream on, little dreamerWhere stories live. Discover now