7.

162 11 42
                                    

Ah, zase pondělý. Jak svělý to den.

Ale to nejspíš jen pro Jung Hoseoka. Sedí v tý počmáraný lavici, s přiblblým úsměvem na rtech a učebnicí v ruce. Občas si povytáhne brýle nebo otočí stránku. Nechápu to, jak může mít rád školu? Neřeknu kdybychom byli v první třídě - to jsem měl školu ještě rád. Dobře, je logické, že chce mít dobrou budoucnost, ale SAKRA, to chce randit s učebnicí zemáku? I když by to bylo zajímavý..

Jaga - jak jsem ji začal nazývat - přišla do třídy a usadila se za katedru. Porozhlédla se po třídě a pohled jí zůstal vyset na mně.

Shit, co jsem zase provedl?"

Řekl si můj vnitřní hlas. Jaga přihmuřila oči a zapsala si krátký poznatek do až směšného růžového sešitu. Co to ksakru bylo?

Zvonek. Je hned vedle dveří od naší třídy, takže mi to OPĚT dost podráždilo uši. Logika školy. Pak se mi učitelé a učitelky diví, že nic neslyším. A taky to vůbec nemá spojitost s tím, že poslouchám písničky do sluchátek v nejhlasitější možné úrovni.

Všichni se usadili a tím započala hodina...dějepisu? Nejspíš. Naklonil jsem se k Taehyungovi a chtěl se optat, zdali mám pravdu, ale ten byl otočený někam jinám. Ach ano, Jungkook si dnes vzal opravdu vyzívavé oblečení. Uplé džíny - to už samo o sobě Taehyungovi stačí, aby vyslintal potok slin - a triko s krátkým rukávem, které bylo zasrtčené za pas kalhot. To by nebyl dobrý outfit, aby to nebylo celé v černém. Mám pocit, že by ho z tohoto transu nevyvedl ani požární alarm.

„Jungkooku, pojď k tabuli, budu říkat pojmy a ty budeš ukazovat na mapě." Jungkook se zved a došel k tabuli. Nevím, jestli to dělaly ty kalhoty, ale vrtěl v chůzi dost zadkem. Zkontroloval jsem Taeho a radši mu prstem zaklapl pusu. Bylo to docela divné. Vůbec nevnímal, ani když jsem ho oslovil, nebo do něj dloubl ruhou. Alespoň nějaká zábava v hodině.

Celou hodinu jsem doufal, že ho Jaga vyvolá, když zrovna nedával pozor - což bylo celou hodinu - ale bohužel jsem se nedočkal. S Taehyungem není žádná sranda..

„A abych nezapoměla, Pan Min, ať se teď se mnou odebere do mého kabinetu. Hned."

Udělejte si popcorn, film začíná. A bude to určitě něco..

Dream on, little dreamerМесто, где живут истории. Откройте их для себя