17.

120 10 6
                                    

„Tak jo jsme tu všichni?!" křikl Jungkook a začal počítat lidi. „Jinu je u lékaře, dnes nepříjde." křikl na něj další z mnoha lidí. Neměl jsem skoro ani ponětí, kdo je kdo. Ale to mi nijak nevadilo, učit se to taky nehodlám. „Je nás tu patnáct, takže v jednom týmu budou dva na střídačce a v druhým jeden." tak trochuvmi došla jedna věc. Budu se muset hýbat..

„A nemůžu vám radši jen počítat body? Na pohyb nejsem zrovna zvyklý. Naposledy jsem běhal asi ve třech letech." optal jsem se a pár lidí se uchechtlo menšímu vtipu. „Pokud chceš. Kdykoliv tě někdo může vystřídat! Stačí jen říct. Aby jsi se tu taky nenudil." řekl mi zase někdo další, koho jsem neznal. „To je dobrý akorát mi řekněte, komu mám dávat body. Neznám pravidla."

---

Sledoval jsem hru asi tak prvních deset minut. Pak už to nešlo. Vzpomněl jsem si na ty oči plné bolesti. Nečekal bych, že mi ho bude někdy líto, opravdu nevím, co za to může. Najednou jsem ho neviděl jako toho otravného šprta, ale jako normálního člověka, kterému jsem ublížil. Ani nevím, co mě tak dopálilo. Nechtěl jsem na něho křičet, chtěl jsem mu to říct v klidu. Nejradši bych to vrátil a vůbec na něj nepromluvil.

„Yoongi pusť tam teď nějakou písničku ty!" křikl po mně Taehyung. Pohledem jsem se ptal ostatních, kestli můžu a téměř všichni začali přikyvovat. Vzal jsem tedy mobil propojenej s repráčkem, co ležel kousek ode mě. Chvíli jsem přemýšlel a nakonec pustil Just right od Got7. Samozřejmě všichni poznali a začali se smát. Teda né mně, nebo písničce, zkrátka tomu, že jsem to vybral já. Alespoň jsem doufal, že to bylo tím. Jeden kluk dál od sítě začal tancovat na refrén. Ne, že by se jen pohyboval do rytmu, on fakt znal tu choreografii. Asi to netancoval zrovna poprvé, nebo to byl jeden z těch talentů od přírody.

„Kihyune jestli kvůli tobě projedeme body, tak ti vymáchám hlavu pod ledovou sprchou." ozvalo se od jeho spoluhráče. Toho Kihyuna to nijak nerozhodilo a v klidu se pohyboval dál do rytmu. „Ale prosimtě, neboj se, všechno chytám." jen co to dořekl, tak mu balón těsně prolítl mezi rukama a spadl do autu. Zděšeně se podíval na spoluhráče a začal utíkat. Ten to však čekal a rozeběbl se přímo bleskovou rychlostí za ním. Oba pištěli jako pominutí, až i ta písnička byla slyšet míň. Abych to jejich drama ještě zvětšil, zastavil jsem písničku a stejně jako všichni ostatní jsem s pobavením začal pozorovat rozjančenou dvojici chlapců.

„Dohyune klid!" vykřikl Kihyun a začal kličkovat mezi hráči, kteři se nehli ani o píď. Za chvíli už oba zpomalovali, tak je chtěl Taehyung nabudit a začal skandovat Dohyunovo jméno. Toho se jali i všichni ostatní a tělocvičnou se ozývalo hlasité a sinchronizované „Dohyun! Dohyun! Dohyun!"

Po dolší chvíli se mu povedlo Kihyuna chytit a přehodit si ho přes rameno. Běžel s ním do sprch a všichni za nima, tak jsem neodolal a šel taky. Ti dva se smáli jak blázni a ozvěna ve sprchách tvořila ještě hlasitější efekt. Jak Dohyun sliboval, tak taky udělal. Chytil jednou rukou za zády ty Kihyunovy a začal mu strkat hlavu pod jedovou vodu. Kihyun začal ječet a všichni jásat.

___

Prakticky druhej den a já už nestíhám😂😂

Ale do dalšího dne zbývá půl hodiny😂

Jo a chci se zeptat, jesli vám vadí míchání členů a písniček různých skupin? Protože mi příde blbý, když se v příběhu pbjevují všichni ze skupiny a nikdo jiný. Proto se nikoho dalšího z bts nedočkáte 😁

Dream on, little dreamerWhere stories live. Discover now