10.

149 12 41
                                    

Jakmile jsme všichni tři dorazili každý k sobě domů, Taehyung mi šílel ve zprávách ohledně Jungkooka. Docela jsem to čekal, ale že budu mít od něj dvě stovky nepřečtených zpráv, mě nenapadlo. Převážně šlo o zprávy typu:

"😱😱😭😲🥶❤️❤️❤️💜💜😍😍😘😛🤪😫😫😞😞😩😩😢😥😓😖😖😱😭😭😱😦😿😿🙀🙀😽😻👽😖😖😭😭🥺🥺🙁☹️☹️😮😮😯😲🥵😱😱🚗"

"dksbsueksgsjdofigabrkdighlypwhavak"

"AAAAAHAHAAAAAAAAAaAAAAAaaAAAhhhhhhhhhHhhhhhhhhHHhHHHHHHHHAAAAAHHHHH"

Takže jsem to jen prolítl a nechal zobrazeno. Za to moc rád nebyl a začal mě spamovat. Někdy je otravnější, než moje matka. Ta je teď velice otravná a zlá. Všiml jsem si, že přibrala, to může být důvod. Ale zase záno pořád zvrací, tak to moc nechápu. Je to hold složitá ženská. Jindy byla ještě docela k vydržení, ale teď po mně řve za každou pitomost a brečí kvůli každé maličkosti.

Uživatel jeongkookie_cookie vás začal/a sledovat.

Zaznamenal jsem oznámení mezi těmi několika od Taeho.

Co prosím? Tak pokud teď sleduje mě, tak bude i Taehyunga. Cítím další vlnu zpráv?

Vypl jsem mobil a radši si vytáhl notebook. Přecijen anime je lepší, než Taeho nálada holky posedlé klukem. Zapl jsem si Kuroshitsuji, protože jsem na něj už dlouho nekoukal. Už si ani nepamatuju, co se dělo v poslední epizodě. (trošku ze života😅) Myslím, že tam zrovna měli nějaký foťáček. No, to je fuk, dozvím se.

Nakonec jsem u toho zůstal dlouho do noci. Nechápu, jak se mi to podařilo, vždy se podívám jen na pár dílů, nic velkého. Opět jsem udělal prohazovačku a vypl notebook a zapl si mobil. Tae mi nechal šestset zpráv na messu. Opravdu nechálu co s tím klukem je.

___

Omluvte mě, jsem bez nápadu..

Dream on, little dreamerWhere stories live. Discover now