59~ " İki Şanslı Kız "

112 4 0
                                    

Herkese selammm🖐️
Uzun zaman oldu... Bir önceki bölümü yazarken, henüz kendi halimde bir genç kızdım fakat artık işler biraz değişti. 😉
Neden mi?
Çünkü Evlendim.🙈❣️
Bu gecikme aslında biraz da bu yüzden oldu.İş ve evlilik inanın beni zorladı ve zorlamaya devam ediyor.😊 Alışacağız artık ama bakalım ne zaman.😂 Neyse, bir YouTube kanalım vardı belki bazılarınız haberdardır.
Koredelisi.
Malesef onu da bırakmak zorunda kaldım.Öyle kendi kendine duruyor işte.😊
Burayı bırakamadım ama aksattım malesef.Telefi edeceğiz inşallah.🙏

Gelelim hikayemize ve bölüme...
Artık yavaş yavaş dram sahnelerine boğulmaya hazırlanın canlar.Çünkü bu bölümden sonra çok da iyi şeyler olmayacak gibi.💔
Uzun ve güzel bir dram başlangıcı oldu bölüm.
Keyifli Okumalar Herkese.🙏❣️
Medya : Ela

*        *

~YAZAR'IN AĞZINDAN~

Olan olmuş ve hesapta beklenilmeyen karşılaşma tüm gerçekliğiyle yaşanıyordu şimdi.Hiçbirinin elinde şu sihirli değnek yoktu ki olanları geriye alabilsinler.Sadece izlemek ve yaşamak kalıyordu geriye onlar için.

Bir süre üçünden de tek kelime çıkmadı.Şaşkın ve endişeliydiler çünkü.Ela ve Taner saniyelik birbirlerine bakıp,karşı tarafa yöneldiklerinde artık daha fazla sessiz kalmanın işe yaramayacağını anlamıştı.Bir iki adım atarak genç adamın önüne geçti Ela.

"Me-erve..."

Ela konuşamadı.Daha doğrusu ne diyeceğini bilmiyordu.En azından şimdilik.O öylece kalırken,Merve'nin dolu bakışları kendisinden önce başlamıştı konuşmaya sanki.Sonra...Sonra dile dökülmeye başladı her bir tanesi...

"Siz...Ne zamandan beri...Bu kadar yakın..."

Kırık sesiyle konuşurken,yüreğine düşen ateşi korlayan birbirine kenetleri elleri gördü gözleri.Taner ve Ela ise daha yeni fark ediyorlardı durumu.Hızla birbirlerinden ayrılırken,Ela koşarak genç kıza ulaştı.Kollarından tutarak kendisine bakmasını sağladı.Taner için şimdilik en ufak bir hareket bile tehlikeliydi.Yerinde kalmayı seçerken,gözleri yalnızca Merve'nin üzerine kitlenmişti.

"Canım...Yanlış anladın.İnan göründüğü gibi değil.Biz sadece..."

"O ailemize zarar veren biri ve sen..."

"Merve..."

"Bir de utanmadan onu mu savunacaksın bana Ela!Yaptıklarını, söylediklerini nasıl unutursun?Ailemize zarar vermek için hepimizi kullandı o şerefsiz!Beni öldürmeye çalıştı...Yetmedi Ömer ve diğerleri ile aranı açtı.Ve şimdi sen...Onunla burada el ele...Ne yapıyorsun sen Ela!"

Merve hiç olmadığı kadar sinirliydi.Genç adam bile şaşkındı fakat yerinde zor duruyordu artık.

"Haklısın.Ama inan bana hepsinin bir açıklaması var.Düşündüklerin doğru şeyler değil."

"Ela!"

Taner hızla araya girdi fakat Ela'yı durduracak kadar güçlü değildi şuan.Başını geriye çevirip Taner'e inat bir bakış attı.

"Bilmeye hakkı var!Böyle devam edemez Taner.Üzgünüm."

"Ne saçmalıyorsunuz?"

GÜNAH KEÇİSİ:Beni Bırakma Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin