]43[

74 3 0
                                    

p.o.v Shawn

Ik loop naar binnen toe waar ik nog snel in de make-up wordt gezet voordat ik naar de meet and greet ga.

Ik heb het gezellig met de fans en zie veel emotionele fans. Ik snap niet hoe mensen het zo speciaal vinden om mij te zien? Ik ben gewoon een mens. Maar ja. Zonder hun zou mijn leven er anders uit zien. Dus ik vind het prima dat ze zo emotioneel zijn.

'kom Shawn, we gaan naar q&a. Ava staat al klaar daar'. Ik loop achter Andrew aan naar de q&a ruimte. Zoals gezegd staat Ava al helemaal klaar. Zodra ze mij ziet sprint ze op me af en springt in mijn armen. 'ben je er klaar voor lieverd?'. 'jaa, helemaal' antwoord ze grinnikend. Gekkerd dat het is.

Ik zou echt niet meer zonder haar kunnen. De hele wereld mag weten hoeveel ik van haar houd. Voordat we naar het podium gaan trek ik haar vestje nog uit. Buiten is het net niet warm genoeg voor korte mouwen maar hier binnen kan dat makkelijk. 'daar gaan we dan'.

Ik houd haar in mijn armen terwijl ik het kleine podium op loop. De fans gaan uit hun dak. Ik ga zitten en wacht tot dat het stil is. Gelukkig hebben de fans dat al snel door en worden stil.

'wij vinden het super gezellig dat jullie zijn gekomen en gaan samen jullie vragen beantwoorden' glimlach ik. Ava komt tegen me aan liggen. Zoals gezegd beantwoorden we wat vragen. Sommige zijn voor Ava, sommige voor mij. Ik vind het super leuk dat de fans Ava ook dingen vragen. Zo voelt ze zich betrokken wat ze echt super leuk vind.

'ik zie jullie straks weer. Geniet van de show'. Ik zwaai nog een keer naar de fans en loop dan samen met Ava de ruimte uit. 'Ava, ga je de show kijken of ga je lekker slapen?' vraag ik aan haar. Ze ziet er best wel moe uit maar ik laat de keuze over aan haar.

We hebben deze hele week geen concerten gehad dus ze heeft goed geslapen de afgelopen nachten. Weer een avondje kijken zal geen kwaad kunnen. Maar dat is helemaal aan haar. 'kijken bij papa. Mag ik drummen met Mike' vraagt ze. Op de een of andere manier vind ze dat super leuk.

'nou, goed dan. Ga maar naar hem toe even drummer. Maar weer terug komen als hij het zegt'. Ze knikt en rent het podium op. Iedereen gaat uit zijn dak zodra Ava het podium op rent en naar Mike gaat.

Hij is goed met kinderen, en al helemaal met Ava. Hij zou me altijd helpen met haar als ik het nodig heb. Samen gaan ze los op de drums terwijl de fans los gaan. Blijkbaar vinden ze het leuk om Ava te zien drummen 5 minuten voor de show begint. Ik sta hier stijf van de zenuwen terwijl Ava gewoon lachend aan het drummen is alsof ze een professional is.

Ik vind het zo leuk dat kinderen niet snel aan schaamte denken. Ava schaamt zich bijna nooit. Dat vind ik zo leuk. Ze is gewoon vrij en doet wat zij wilt.

'Andrew, kun jij Ava even terug roepen?' vraag ik 2 minuten voor de show. Ze moet nu echt terug komen. Ik kan alleen het podium niet op. Maar dat lijkt me wel duidelijk. 'natuurlijk'. Andrew gaat een stukje op het podium zitten en roep naar Mike. 'breng Ava hier alsjeblieft'. Mike knikt en neemt Ava weer mee naar achter. 'Ava, ga maar samen met Stephanie in de zaal zitten. Ik kom bijna op. En goed luisteren he?'. 'jaa, ik doe goed luisteren'.

Ze pakt Stephanie haar hand en gaat in de zaal zitten. Nog 1 minuut en dan mag ik op. 'ga klaar staan Shawn, je kan zo op'. Andrew geeft me nog een bemoedigend klopje op mijn schouder en loopt dan weg. Daar gaan we dan.

Niet normaal hoe vaak ik al in deze zaal heb gestaan nu. Nou was dit ook wel een last-minute concert en eigenlijk niet de bedoeling. Maar dat maakt het niet minder leuk. Ik hou van al mijn shows. Het geeft me ook een enorme kik.

Het nummer begint en ik ren het podium op. Oorverdovend gegil, en door. De show gaat goed.

Aan het eind haal ik Ava weer op het podium. Ze zwaait wat naar de fans en is echt super enthousiast. Maar ik kan je zeggen dat ik ontzettend blij ben als we eindelijk weer in het hotel zijn. Morgen vliegen we weer door en zal ik eens gaan beginnen aan school. Anders moet ze straks weer terug naar Canada. Dat wil ik absoluut niet.

In het hotel aangekomen zie ik echt super schattige foto's die Andrew me heeft doorgestuurd. Oke, ik kan het toch gewoon niet laten om dit niet erop te zetten? Dit is gewoon te schattig. Iedereen mag haar schattige gezichtje zien.

"Had a little fotoshoot before the show

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Had a little fotoshoot before the show. Couldn't hold myself from not posting this cute face"

Ik leg Ava in bed, douche nog snel en ga dan zelf ook in bed liggen. Al snel val ik in slaap.

(Het meisje hier is hierbij Ava n beetje voorstel. Blonde lange haren, bolle wangetjes)

My Adoption Story  Ft Shawn MendesWhere stories live. Discover now