]14[

153 4 0
                                    

p.o.v Shawn

Het is druk maar door de grote ruimte staan we niet op elkaar. Op het podium staat iemand op te treden terwijl de rest vooral aan het praten is. Ik moet opzoek naar een van mijn vrienden. Ik wil ze voor het optreden voorstellen aan Ava.

Door de menigte lopend zoek ik naar de bruine haren van Niall of Camila. Ze zouden beide komen dus ik hoop dat ik ze snel zie.

'papa, je bent raar' zegt Ava uit het niets. Verbaast kijk ik naar het meisje in mijn armen. 'nee jij bent normaal'.

Na nog even zoeken zie ik dan gelukkig Camila staan. 'Shawn, eindelijk ben je er'. Zodra ze me ziet komt ze op me afgelopen en slaat haar armen om me heen. Wat is ze toch weer lekker enthousiast.

'aahww, wat is Ava lief. Ik smelt. Niet te geloven dat je gewoon echt vader bent. De tijden gaan snel' ratelt ze door. Volgens mij heeft ze al wat drankjes op. Ik ga niet drinken met Ava, dat weet ik zeker.

'wie is dat?' vraag Ava. 'dat is een vriendin van papa. Ze heet Camila'. Ava wendt haar blik weer af en legt haar hoofd op mijn schouder. Ze is zo verlegen. Ik vind het wel schattig hoor.

'ik zou je gaan klaarmaken voor het optreden. Je moet over 5 minuutjes op' roept Camilla naar me. Ik kijk naar mijn horloge en zie inderdaad dat ik me moet gaan haasten. Oeps.. Misverstandje.

Met Ava in mijn armen baan ik me een weg door de menigte. Bij de deur staat al iemand te wachten die me binnen laat. Mijn gitaar wordt om mijn nek gehangen en mijn oortjes bevestigd.

Ik neem Ava gewoon mee het podium op zodat iedereen haar gelijk heeft gezien. Ik wil de hele wereld laten zien wat voor een mooie dochter ik heb. Ze is het beste wat me is overkomen, echt waar. 'oke, je mag op'.

Ik pak Ava haar handje en loop het redelijk kleine podium op. Normaal hebben we natuurlijk van die grote podiums maar hier is dat niet echt nodig. We komen hier meer voor de gezelligheid dan voor de muziek. Toch is het leuk om op de achtergrond live muziek te horen.

Even kijk ik de zaal rond voordat ik begin met zingen. Ava kijkt ook de zaal in maar halverwege het nummer draait ze zich naar mij en blijft mij aankijken. Tussendoor glimlach ik een paar keer naar haar. Zodra ik mijn laatste noot gezongen heb wordt er hard geklapt. Ook Ava klapt, al zal ze niet weten waarom.

Ik til haar met een glimlach op en geef haar een kus op haar wang. Ik hou zo veel van haar. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden.

Ik sta met wat vrienden te praten als ik ineens een klein handje uit die van mij voel glippen. Het duurt niet lang voordat dat me opvalt. Ik kijk snel naar beneden maar door alle benen is ze weg. Huh, waarom rent ze nou weg? Wat is dit nou weer?

Ik begin in paniek te raken als ik denk aan de immens grote zaal waar we ons in bevinden. 'Shit, waar is ze'. Ik pak mijn haar vast en loop snel door de ruimte heen. Niall komt snel achter me aan. 'wat gebeurde er?'. 'Ineens liet ze mijn hand los en rende weg'.

Ik loop snel door de zaal tot dat Niall me tegenhoudt. 'ik denk dat ze een vriend heeft gemaakt'. Niet begrijpend kijk ik naar het punt waar hij naartoe wijst. Maar wat ik dan zie verwarmt mijn hart. Natuurlijk kan niemand haar schattigheid negeren, ook Harry Styles niet.

Vliegens vlug loop ik naar hem toe. 'oo god, hier ben je. Lieverd, je mag niet zomaar weglopen. Papa was heel bang'. 'sorry papa' zegt Ava.

'oo wow, ik wist niet dat je een kind had. Ze kwam ineens aan mijn been hangen en ik vond haar wel gezellig gezelschap' zegt Harry. 'ik ben al blij dat ze bij jou was'.

Ik pak haar van Harry over, wat me gejammer van haar oplevert. 'wat is er?'. 'bij Harry. Mijn vriendje' zegt ze met rode wangetje. Omg. Zegt ze nu serieus dat Harry haar vriendje is? Wow, ik heb wel een hele jonge fangirl in huis. Niet normaal.

Harry kan er wel om lachen. 'ik wist niet dat ik zo'n lief vriendinnetje had' speelt hij het spelletje mee.

Na een tijdje praten met Harry ga ik nog met wat andere praten tot dat ik merk dat Ava echt te moe is. Ze ligt al te slapen en ik wil eigenlijk dat het zo blijft. Als ze nu wakker wordt dan zal ze geheid gaan huilen en moeilijk doen.

Buiten is er geen paparazzi meer te bekennen. Wat een opluchting. De taxi die ik had gebeld staat al klaar. Ik vertel hem het adres van ons hotel waar hij ons naartoe rijd. Ava blijft gelukkig rustig slapen. Op dit moment is dat het beste voor haar.

Morgen ga ik wat met haar door de stad lopen en komt Andrew nog even wat bespreken. Maar ik kijk het meest uit naar het wandelen met haar. Eindelijk kan ik haar een stad laten zien van de 100de die ik bezoek.

Bij ons hotel aangekomen betaal ik de man en loop dan met Ava het hotel in. Eindelijk zijn we thuis. Ik moet toegeven dat ik ook best wel moe ben. Ondanks dat ik het normaal veel later maak put het me uit de heletijd op Ava te letten.

In onze kamer leg ik haar op haar bed neer en trek haar pyjama bij haar aan. Nog steeds is het een beetje raar maar dat zwakt af als ik eraan denk dat ik haar vader ben. Dit is wat vaders doen. Ze verzorgen hun prachtige prinses.

Ik geef nog een kus op haar hoofd en loop dan naar mijn eigen kamer. Ik vond het niet nodig dat ze bij mij lag omdat ze een eigen plekje moet hebben en vrijheid moet voelen. Ik plof neer op mijn bed en pak mijn telefoon. Allemaal berichtjes van foto's komen binnen. Er zijn genoeg foto's gemaakt op de rode loper.

Mijn glimlach groeit zodra ik de foto's met Ava zie. Ze is zo schattig. Dit zijn echt prachtige foto's. Maar ik ben er echt nog niet klaar voor dit met de rest te delen. Dit zijn mijn foto's. Ik pak een foto waar ik alleen op sta en plaats die op instagram.

 Ik pak een foto waar ik alleen op sta en plaats die op instagram

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Fun night with friends and my little girl. Found out she has a crush on Harry Styles and i can't blame her"

De foto staat nog geen minuut online wanneer ik al duidende berichten binnen krijg. Fantastisch hoe fans reageren.

Wanneer ik eindelijk mijn ogen dicht doe gaat mijn deur open. Ik dacht dat ze sliep. 'papa' hoor ik haar fluisteren. 'wat is er liefje?'. 'ik ben bang' zegt ze. 'kom maar hier. Ik bescherm je wel'.

Ik sla de dekens open waar ze vliegensvlug onder kruipt. 'lekker slapen lieverd. En niet bang zijn. Ik zal je beschermen'. 'bedankt superpapa'. Ik kan een glimlach niet onderdrukken voordat ik eindelijk in slaap val.

My Adoption Story  Ft Shawn MendesWhere stories live. Discover now