]15[

149 3 0
                                    

p.o.v Shawn

De volgende dag staan we al vroeg klaar om de stad van New York in te gaan.

'kom je lieverd? Dan gaan we even wat ontbijten en daarna gaan we de stad in'. Ze komt aanrennen in haar nieuwe jasje.

'papa, komt dat mooie meisje van gister' vraagt ze. 'bedoel je Camila, met die donkere haren?' vraag ik verward. Waarom zou ze denken dat Camila komt? 'jaa die. Komt die?' vraagt ze. 'eigenlijk niet. Wil je dat dan?'. 'jaa' roept ze enthousiast.

Oke. Blijkbaar vindt mijn dochter niet alleen Harry leuk. Ze is nu al helemaal weg van al die artiesten. 'nou, dan zal ik haar even bellen'. Ava knikt en gaat op de grond zitten. Nou Camila heeft dus ook een vriend gemaakt.

Camila: "Heey Shawn, waarom bel je?".

Shawn: "Nou ik sta op het punt om de stad in te gaan met Ava wanneer ze me ineens vraagt of dat jij ook komt. Dus ik heb haar gezegd dat ik het aan jou zou vragen".

Camila" Natuurlijk, dat lijkt me super gezellig. Waar zijn jullie nu?".

Shawn: "We zijn nog in het hotel maar gaan nu eerst even iets eten. Als ik daar ben zal ik je het adres doorsturen dan kun je daar naartoe komen en dan kunnen we de stad in".

Camila: "Helemaal goed, ik ga me gelijk klaarmaken".

Ze hangt op. 'Ava, Camila komt eraan. Wij gaan eerst wat eten. Is dat goed?'. Op Ava haar gezicht verschijnt een glimlach. 'jaa'.

Samen met haar vertrek ik naar een restaurantje waar we wat eten. Ava geniet echt en zo zie ik weer duidelijk dat ze deze luxe echt niet gewend is. Waarschijnlijk was ze een droge boterham gewend. Dan is dit luxe ontbijt toch net wat anders. Maar ze verdiend het. Ze zal er wel aan wennen, al moet ze niet te verwend worden.

Tijdens het eten komt Camila binnen gelopen. Ava springt op van haar stoel en slaat haar armpjes om Camila heen. Ik wist niet dat ze haar zo mocht. Dus wel. Camila tilt haar op en loopt naar mij. 'zo, iemand is blij mij te zien. Hoe gaat het hier?'. 'het gaat goed. Ava heeft het naar haar zin en ik natuurlijk ook. We gaan wat rondlopen en natuurlijk wat kleren kopen alsof ze die nog niet genoeg heeft. Ik kan het gewoon niet laten, dat weet ik nu al' beken ik.

Elke keer als we een kledingwinkel voorbij lopen dan kan ik het niet laten toch even naar binnen te gaan en iets te kopen voor haar. Ik moet het echt niet doen, dat weet ik. Maar toch doe ik het. Ze is gewoon zo schattig en ik houd van kinderkleding.

'komt wel goed. Ik zal je tegenhouden als je doorslaat' lacht Camila. 'ik ben nog steeds verbaast dat ze gister amper iets durfde te zeggen en ze je nu ineens mee wou hebben'. 'misschien mist ze een moederfiguur of vond ze me gewoon heel aardig. Ik zou het niet weten'.

'ze heeft al een jaar geen moeder dus dat lijkt me niet logisch'. Ik betaal en loop dan samen met de meiden naar buiten.

'zullen we eerst naar het park toe? Daar is het lekker rustig' stel ik voor. 'ik vind het prima'. Zo nemen we een taxi naar Central park toe.

In het park aangekomen geniet Ava volop. Ze rent rond en pakt allemaal blaadjes op om aan ons te laten zien.

'ze is echt heel lief, niet normaal. Ik ben trots op je dat je dit hebt gedaan. Ik denk dat je er veel voor terug krijgt' zegt Camila. 'ik ben ook blij het gedaan te hebben. Ik dacht eerst dat het niet zou passen met mijn rooster maar het gaat tot nu toe echt heel goed. Ze is super vrolijk en ik wordt echt heel blij van haar'.

Na het park gaan we natuurlijk shoppen. 'papa, maak foto' zegt ze uit het niets. Ze houdt wel van spontane acties. 'natuurlijk lieverd'.

Ik ga op mijn knieën naast haar zitten en pak mijn telefoon erbij. Ik maak een foto die echt super schattig is. Waarom kijkt ze altijd zo lief? Na nog wat shoppen ben ik er wel klaar mee. We moeten vannacht terug dus ik zou het fijn vinden als ik dan niet te moe ben.

'ik ga terug naar mijn eigen hotelkamer zodat ik wat dingen kan inpakken voordat ik ga. Ik zie jullie nog wel ja?' zegt Camila voor ons hotel. 'natuurlijk. Veel plezier nog. Ik zie je snel weer'.

Met Ava loop ik het hotel in naar onze kamer. 'papa, ik ben moe' zucht ze. 'ik weet het lieverd. Doe dadelijk maar eens lekker wat slapen en dan gaan we daarna eten. Vannacht gaan we weer met het vliegtuig'.

In onze kamer leg ik haar op bed waar ze gelijk in slaap valt. Op de bank zet ik de tv aan en pak mijn telefoon. Ik heb een bericht van Camila. Zodra ik hem open zie ik een super schattige foto van Ava en mij. Aahw, wat schattig. Dit is wel de perfecte foto voor op insta door al haar accessoires.

"Here it is, the first picture of my beautiful prinses

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

"Here it is, the first picture of my beautiful prinses. Not sure if i'm ready to share her. Please don't post hate about her. She is just a kid and i'm just a dad. I can make mistakes but i'm a human too. I do the best I can for her and love her more than antything. Nobody can change my mind about that"

Ik blijf even kijken naar reacties en zie gelukkig bijna geen negatieve berichten. Ik snap niet dat je zou kunnen haten op een 4 jarig onschuldig meisje. Ook ik besluit nog even wat rust te pakken voor het eten en ga op de bank liggen. Voor ik het weet val ik in slaap.

(Ik wou dat Shawn in het echt net zo actief was op social media als in dit verhaal)

My Adoption Story  Ft Shawn MendesDove le storie prendono vita. Scoprilo ora