]10[

165 4 0
                                    

p.o.v Shawn

Halverwege het spel gaat de bel. Dat zal Andrew wel zijn. 'ik ga even open maken lieverd'.

Zoals verwacht staat Andrew voor de deur. 'hee man, eindelijk weer thuis' glimlacht hij. 'jaa, zo fijn. Eindelijk weg uit dat ziekenhuis'.

We lopen het huis in naar de woonkamer. Ava zit nog steeds aan de tafel te kijken naar het spelletje. 'Ava, Andrew is er'. Ze kijkt op maar kijkt al snel weer terug naar het spel. 'niet geïnteresseerd' grinnik ik. 'ach ja. Wij kunnen even wat dingetjes bespreken en dan kan zij gewoon verder met het spelletje'.

Samen met Andrew ga ik op de bank zitten. Ava kijkt opnieuw op van haar spelletje. Ze staat op en komt op mijn schoot zitten. Ik vindt het zo fijn als ze op mijn schoot zit omdat ik dan echt voel dat ze me vertrouwt. Ik zou het best begrijpen als dat niet is door haar verleden.

'We hebben wat dingetjes te bespreken vanwege morgen en haar veiligheid'. Ik knik instemmend. Het kan soms gevaarlijk worden zodra fans heel dichtbij komen en ik wil absoluut niet dat er iets met haar gebeurt. Dus we moeten een soort plan hebben wat we doen zodra ik word omsingeld door fans.

'morgen heb je een interview over de afgelaste dingen, de aankomende tour en natuurlijk Ava. Ik vind het aan jou om te bepalen wat je over haar gaat zeggen en wat niet. Ik zou als ik jou was haar niet helemaal geheim houden maar als jij alleen wil zeggen dat je een meisje hebt geadopteerd vind ik dat ook goed. Dat is aan jou en wil ik niet over beslissen.

Houd ook in de gaten dat ze het bij het adoptiebureau niet leuk zullen vinden als jij nu al veel over haar gaat zeggen. Daarom raad ik het je echt af ook maar iets te zeggen over wat je over haar verleden hebt gehoord en hoe je haar hebt gevonden. Maar ook dat is aan jou' begint hij.

Ik snap zijn punt en wil dat ook echt niet delen. Dan kan ik die adoptie wel op mijn buik schrijven. Dat zullen ze niet waarderen.

'verder haar veiligheid. Jake staat 24/7 voor jullie klaar als jullie hem nodig hebben. Ik weet dat je niet zo van de bodyguards bent dus ik laat het aan jou over wanneer je hem belt of niet. We willen absoluut niet dat fans aan haar gaan zitten.

Als ik jou was zou ik morgen wat zeggen over haar privacy en het maken van foto's van haar. Zorg dat ze snappen dat jij foto's deelt en de paparazzi dat niet hoeft te doen. Alleen met haar gezicht bedekt. Het kan helpen bij haar veiligheid.

We gaan voor een geschikte onderwijzer kijken en doen echt alles voor haar veiligheid op school en op straat'. 'dat vind ik echt heel fijn. Bedankt voor de moeite'.

Andrew en ik praten nog over van alles en nog wat. Naast dat hij mijn baas is kan ik het gewoon goed met hem vinden. Ik merk dat Ava steeds verder in slaap dompelt. Ze is zo ontzettend lief. Ik zou alles voor haar doen. Maar echt alles.

'ik zal er maar eens vandoor gaan. Dan kan er zo een naar bed' glimlacht Andrew. 'jaa, ik vond het gezellig dat je er was. Morgen ben je er ook toch?'. 'natuurlijk'.

Zodra hij weg is maak ik wat frietjes klaar. 'Ava, kom je eten' vraag is. Vermoeid opent ze haar ogen en komt naar de eetkamer toe gelopen. Ze is echt moe. Dadelijk gelijk naar bed.

Ik wou haar eerst even in bad zetten maar dat lijkt me nu niet zo slim. Morgen dan maar.

De volgende dag zit ik samen met Ava in de kleedkamers bij Capital FM. Ava is lekker druk en enthousiast dat we op een ''uitstapje'' zijn, hoe zij het noemt. Voor mij is dit gewoon werk, maar dat weet zij niet.

Ik wordt helemaal klaar gemaakt terwijl Ava geïnteresseerd toe kijkt. 'ik ook' zegt ze enthousiast. 'nee lieverd, daar ben je net wat te jong voor. Dat doen we later wel' zeg ik met een glimlach. Ik wil haar niet nu al aan de make-up zetten. Ze is immers pas 4 jaar. 'waarom niet' jammert ze. 'je bent nog te jong. Dat doen we een andere keer wel'.

Ze zucht en kijkt me zielig aan wat mij aan het lachen maakt. Zodra ik helemaal klaar ben loop ik met Ava naar de studio toe. Ik wil haar niet in het beeld hebben dus zal ik haar buiten de studio moeten houden. Gelukkig is Andrew er ook. Hem vertrouw ik wel met Ava. 'Andrew, let jij op Ava' vraag ik hem. 'natuurlijk, maak je geen zorgen'.

Dat zal ik altijd wel doen. Ze is mijn kleine meisje en ik wil niet dat haar iets overkomt.

Na 10 minuutjes begint het. Ik wordt voorgesteld en we maken een gebruikelijk praatje. 'wij hebben het grote nieuws al gehoord maar volgensmij moet je nog wat opbiechten aan de fans' begint de presentator.

'zeker weten. De afgelopen weken heb ik iets super leuks geregeld en ik ben meer dan blij te kunnen vertellen dat ik bijna vader ben' zeg ik met een mega glimlach. Ik ben zo trots het te kunnen vertellen aan de fans. 'wacht wat? Heb je een vriendin?'.

'nee, ik zit in een adoptieproces voor een meisje van 4 jaar oud. Ik wil niet te veel over haar kwijt en zeker geen foto's in de media van haar zonder mijn toestemming. Ze is niet voor niks ter adoptie gelegd dus wil ik haar gewoon nog beschermen. Daarom zou ik het heel fijn vinden als jullie er allemaal zo veel mogelijk mee helpen. Ze is kwetsbaar en ik wil niet dat er iets met haar gebeurt want dat verdient ze niet'.

'natuurlijk respecteren we dat. Hoe voelt het om vader te zijn' wordt me gevraagd. 'het is geweldig. Ze is het liefste meisje wat er is en ik geniet van elk moment dat we samen zijn. Ik zou nu al niet meer zonder haar kunnen'.

'hoe is het voor haar om ineens bij jou te wonen?'. 'ze laat niet veel merken dat ze het spannend vindt ofzo. Ze kent me ook niet als zanger dus ik ben voor haar gewoon echt papa en niet een bekende zanger. Ze is super energiek en gezellig'. We praten nog wat na en dan ben ik weer klaar. Dat ging snel.

Ik loop uit het beeld. Ava rent in mijn armen. Ze is zo prachtig. Ik hou zo veel van haar. 'wat deed jij' vraagt ze. 'ik deed praten met die mensen. En nu kunnen heel veel mensen op de wereld dat ook kijken. Dan weten ze allemaal dat ik de beste dochter van iedereen heb'. Op Ava haar wangetjes ontstaan blosjes. Ze is zo schattig.

De radio-dj komt naar me toe gelopen. 'We hebben nog een klein cadeautje voor jou en Ava'.

Iemand anders komt aangelopen met een mega knuffelbeer. Ava haar oogjes lichten op en ze spring op en neer. Ik krijg de teddybeer in mijn armen. 'Andrew, maak even een foto' glimlach ik. Hij maakt een foto van mij met de teddybeer. 'wil jij de teddybeer liefje?'. 'jaa, heel graag' glimlacht ze. Ik geef haar de knuffelbeer die ze amper kan dragen. Ik krijg de foto doorgestuurd en plaats hem gelijk op insta.

"watch Capital FM for the reason why they gave me this huge teddybear"

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

"watch Capital FM for the reason why they gave me this huge teddybear"

'zullen we dan maar lekker naar huis gaan lieverd?' vraag ik haar. Ze knikt. 'Andrew, wij zijn er vandoor. Bedankt dat je op haar hebt gelet'. 'geen dank hoor. Je deed het goed'.

My Adoption Story  Ft Shawn MendesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora