3.BÖLÜM: BULUŞMA

348 67 12
                                    

Bazen bazı insanlar bir kaç gün önce tanışsanız bile yıllarca tanıdığınız insanlardan daha yakın gelir daha çabuk güvenirsiniz bağlanırsınız. Emir'i tam olarak tanımıyorum ama aklımdaki sorulara cevap vereceğini biliyordum. Biraz daha konuşursam ona bağlanacağımı da biliyordum. Ama beni bırakmayacağını söyledi ona güveniyordum. Ve beni en çok korkutan da buydu. Sanırım bu denli güvenmek istemem yaşayacaklarımıza hazırlıklı.

Aradan bir hafta geçmişti elbise geleli. Biz Emirle her gün konuşuyorduk. Sömestr tatilinde olduğumuz için de okul yoktu. Aynı zamanda hava çok soğuktu. Evde yapabileceğim tek eğlenceli şey de Emir'le konuşmakdı.

Bana hala elbiseyi nasıl gördüğünü söylemiyordu sadece hediye vermek için bana yolladığını söylemişti. Başka bir amacı olmadığını da. Ailesinden bahsetti. Zaten okulunu biliyordum oraya bursluluk sınavı için gittiğimde babası ile tanışmıştım. O zamanlar okul müdürü olarak tanışmıştım tabi babası olduğunu bilmiyordum. Emir'i de bilmiyordum ki. Başka bir gelişme olmadı. O gün içinde ne yaptığımızdan bahsediyorduk. Sanki yıllardır tanışan normal arkadaşlar gibi konuşuyorduk. Geçmişten bahsetmedik hiç sadece güncel konular. O sabah da aynı şekilde başlamıştı. Saat 11.17 de kalkmıştım. İlk işim telefona bakmak oldu.

Emirxakrılı: Günaydın.
geceözz: Günaydın.
Emirxakrılı: Nasılsın bugün. Evde nasıl olunabilir ki.
geceözz: Daha iki dakika önce uyandığımı düşünürsek günüm güzel geçiyor.
emirxakrılı: Yani benle konuşmak güzel.
geceözz: Öyle demedim
emirxakrılı: Dışarı çıkalım mı?
geceözz: Dışarı mı?
emirxakrılı: Evet bizim okulun yakınlarında bir kafe var orda otururuz. çok kalabalık olmuyor. Hatta istersek kimse olmaz.

Bana dışarıya çıkmayı mı teklif ediyordu? Daha beni bir kere bile görmemişti. Bende onu. Korkuyordum da. Beni beğenmeyip bırakırsa diye. Beni gördüğünü söyledi ama o bir kerelikti. Beni begğenmesini mi istiyordum? Bu sadece bir arkadaşlık Gece kendine gel. O da başka bir şey olmadığını söyledi sana zaten.
Hatta istersek kimse olmaz dedi. Öyle bir kafe. Tabiki onlarin kafesi okulun yakınında bir de kafeleri var.

geceözz: Anladım neresi olduğunu.
emirxakrılı: Biliyorum zeki kızsın. Ve bekledigim cevap da bu değildi.
geceözz: Tamam olur herhalde. Hem gerçekten tanışmış oluruz.
emirxakrılı: Amacım bu zaten. Beni tanı, güven bana.
geceözz: Ne zaman geliyim oraya. Konum da atarsan sevinirim.
emirxakrılı: Seni ben alırım. Hem Senin konum atmana gerek yok.

O an sapık gibi evime kargo bırakması ve beni izlemesi aklıma geldi. doğru mu yapıyordum. Hiç tanımadığım biriyle yemeğe gidiyordum. Ama amacımız tanışmak zaten. Düşünceleri bir kenara bırakıp mesajlara döndüm. Biraz daha ısrar ettim kendim gelirim diye ama kabul etmedi. Klasik erkek korumacılığı ne bekliyordum ki.

Hemen hazırlanmaya başladım. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmamıştı. Evet 18 yaşındayım ama olmadı. Hiç bir teklifi kabul etmedim ve hoşlandığım kişilerde bana bakmadı. Onlar da beni sevse yine olmazdı zaten. Ben aşkı bekleyenlerdenim galiba. Sevgilim olmasa da giyime özen gösteririm. Kendime bakarim.

Siyah düz bir elbise aldım dolaptan. çok abartılı olsun istememiştim ama kot giymek de istemedim. Boyu bileklerimin üstündeydi elbisenin uzun giymeyi sevmem bu zamanlarda. Bu da askılıydı. Tam o anda havanın buz gibi olduğu aklıma geldi. Nasıl düşüncesiz bir insandım. Hemen Emir'e yazdım.

GECE 'tamamlandıWhere stories live. Discover now