2.BÖLÜM: AY

486 78 24
                                    

Bazı şeyler hayatımızı bu kadar çabuk ve bu kadar kolay değiştirebilir miydi? O zamanlar hayatımı değiştireceğini bile bilmediğim biriyle tanışmıştım hem de bir elbise sayesinde ve o zamanlar onun kim olduğuna dair en ufak bir fikrim yoktu. Hayatıma nasıl geldiği konusunda da. Tekrar düşünüyorum da yaşadığımız hiçbir şey normal değildi. Her şey bir koli ile başlamıştı aslında. O koli hayatımı değiştirmişti. Hayatıma yeni insanlar sokmuştu.

Bazen ne yapacağınızı bilemediğiniz anlar olur ya işte tam da onlardan biri. Elbise önümde duruyordu ve ben sabah uyandığımdan beri telefonun başında mesaj bekliyordum. Neden böyle bir hisse kapıldım ben de bilmiyordum ama sadece merak ediyordum. Sorularıma bir cevap almak istiyordum. Neden o elbiseyi bana göndermişti neden bana yazıyordu kimdi elbiseyi nasıl görmüştü gerçek miydi Aklımda çok soru vardı ve hepsinin cevabını verebilecek tek bir kişi vardı. Her şeyi öğrenip onu bir an önce hayatımdan çıkarmak istiyordum. Tabii ki oyununa son verip gerçekleri öğrenebilirsem. Herşeyi bir oyun sanan Emir ile karşı karşıyayım. Tanımıyorum onu evet ama o kadar rahat ki. Her şeyin oyun olduğuna inanabilirim. Adının bile.

Telefonda mesaj beklerken onun sayfasına girdim. Bunu daha önce neden yapmadığını düşündüm. Ama hiç fotoğraf yoktu. Hiç bir paylasim yoktu. Sayfasında sadece İzmir/İtalya yazıyordu. Yurt dışında mı yaşıyordu? Buralı mıydı? İzmir mi?
Aklımdaki soruları silen ortak arkadaşlar bölümüne girdiğimde gördüğüm cümle oldu.

ayazayvaz takip ediyor.

Ayaz iki sene önce bizim okula gelmişti. O kadar yakın olmasakta arada bir konuşuyoruz. Emir'le ne alakası olabilirdi ki? Başka ortak arkadaşımız var mı diye bakarken Emir'den mesaj geldi.

emirxakrılı: Beklettim mi? Günaydın.
geceözz: Sendeki bu rahatlığı anlamıyorum. Bak sadece sorularımı cevapla ve sonra ayrılalım. Sen yoluna ben yoluma.

Neydi o son yazdığım sinirlenince kendimi kaybediyorum.

emirxakrılı: Tamam sor. Ne merak ediyorsun. Evet saçma bir oyun gibi geliyor her şey. Anlayabiliyorum. Ama..
geceözz: Ama ne 
emirxakrılı: Ama her şeyin sonucu iyi olacak. Ben şuan beni tanıdığın kişi değilim. Yanlış anlama normalde o kadar rahat değilim. Evet rahatım ama yakınlarıma karşı. Yakın derken sadece bir kaç kişi. Zaten hayatıma kimseyi kolay kolay sokmam. Yani için rahat olsun. Bu öylesine bir arkadaşlık olur en fazla.

Neden bilmiyorum ama o an biraz üzüldüm. Gerçekten nedenini bilmiyordum. Onu tanımıyorken hayatıma girmesine izin verecek miydim? Ve şimdiden gitmemesini mi istiyordum?

geceözz: Sorularıma geçebilirim bence.
geceözz: Tamam gerçekte rahat değilmişsin. İyi oldu bu. Neden ben? Niye bana yazdın? Gecenin bir saatinde eve koli göndermek ne? Üstelik o elbise.
emirxakrılı: Neden sen? İnstagramda elbiseyi paylaştığını gördüm. Ve seni gerçekte de bir kere görmüştüm. Yani bir sebebi yok. Rahatsız oluyorsan konuşmayı bırakırız.
geceözz: Hayır
emirxakrılı: Bağlamışım kendime.
geceözz: Hayır. Ayrıca elbiseyi sadece yakın arkadaşlarımla paylaşmıştım. Görmüş olamassın ya da nasıl gördün?
emirxakrılı: Orası şimdilik bana kalsın ama gördüm. Okul da görmüştüm seni.

Sizin mi? Merak ettiğim şey Ayazla bu çocuğun alakası neydi?

geceözz: Tamam anladım deli cesareti ile bana elbiseyi yolladın. Ne kadar anlaşılmaz olsa da kabul ediyorum. Peki sen kimsin?
emirxakrılı: Emir
emirxakrılı: Sen kızmadan devam edeyim en iyisi. Adım Emir 19 yaşındayım.
Akrılı Koleji'ne gidiyorum. Çok zor bir tahmin olmasa gerek.

GECE 'tamamlandıWhere stories live. Discover now