3. BÖLÜM •TERS DÜŞLER•

16.7K 741 293
                                    


Lütfen okuduğunuz bölümleri oylayın ve yorum yapın❤️ Çünkü sevdiğimiz kurgunun güzel yerlere gelmesini istiyorum🥺

Şu an profilimde Mutena isimli kurgu yayınlıyorum. Mutlaka bir göz atın. Konusu* Popüler Alp disiplini yıldızı Andıç Gözcü ile yıllar önce hafızasını kaybetmiş Mayda Ünsal'In gizemli karşılaşmasıyla geçmişteki sırlar teker teker çözülüyor. Onların ki tesadüf müydü kader miydi? Mayda'nın geçmişinde neler olmuştu? Bunları merak ediyorsanız göz atmanızı tavsiye ederim.

İnstagram: ulduzmakh

Batuhan Kordel-  Sıcak şarap

"Hayatın zehir olur sana, eğer kalbindeki hislere karşı düşüncelerin varsa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hayatın zehir olur sana, eğer kalbindeki hislere karşı düşüncelerin varsa." U.M

Hayatımın her evresinde bir telkin olurdu kalbimde; önce derin nefes alıp bir gün bunların geçeceğini düşünmeye başlar, ardından hayallerimdeki özgürlüğü hissederdim. Denedikçe aslında bunun telkinden çok, alışkanlık ve bazen de bir kaçış olduğunu anlamıştım. Annemin parmaklarındaki kanım yıkansa dahi gitmeyecek şekilde belirginleştiğinde kendime söz verdim, onu hep koruyacağım diye. Bu benim için zor değildi; zira ondan başka sahip olduğum kimsem yoktu. Ona borçluydum; hem de çok fazla şey.

İnanın bana, kimsesiz ve yapayalnız olmak canımı yakmıyordu artık.

En azından böyle hissetmemeye çalıştım. Kendi kendime yetineceğimi düşünsem de şu an ona yetememekten ölesiye korkuyordum. Bana ihtiyacı olan biri; önümde ise Kemer'in, hayatım pahasına üstüme yıktığı iş vardı.

Bu teşkilat, hayatımızı kurtarmış olmasına rağmen beni vicdan azabıyla baş başa bırakıyordu. İlk senem sadece eğitimden ibaret olmuş, ikinci senemde küçük işler yapmama rağmen üçüncü senemde artık yaptıklarım çığırından çıkmıştı.

Peki siz yavaşça bataklığa batmanın nasıl bir his olduğunu biliyor musunuz?  Ben biliyordum... Yavaş yavaş zihnimin kuytu köşelerine kadar hissediyordum. Kirli işlere başlayalı iki sene geçmesine rağmen onu ve ilk işimi unutamıyordum. Bu hatıraları tazelememek için adımlarımı hızlandırıp Tuğşat'ın yanına gittim.

Gece yarısına  kadar  Serpil'de takılmış daha fazla plan üzerinde düşünmemek için kafamızı dağıtmıştık. Şimdi sabahın yedisi olmasına rağmen uyku tutmamıştı. Tuğşat'ın sabah saat 06:00'dan buraya geldiğini biliyordum. Bu yüzden Kemer'e gelmiştim. Kendisi pisliğin teki olsa da arkamızı kollaması işimize geliyordu. Elbette bunları yapmalıydı ama bizim her şeyimizi bildiği için üzerimize pek fazla gelmiyordu. Şimdi annemle beni tehdit etmesine rağmen bu planda bazı uyumsuzluk olduğunu hissediyor, huzursuzlanıyordum.

GÜLDEN KÜLE +18  (FİNAL OLDU)Where stories live. Discover now