38

1.6K 49 29
                                    

Kulağıma uğultu ile yükselen sesler gözlerimi açmama sebep olurken, beraberinde büyük bir baş ağrısı da getirmişti.
Siyah yatağın üzerinde oturur pozisyona gelirken karnımın gurultusu bütün odada yankılanmıştı.
Sanırım birileri acıkmıştı.

Ellerim ile saçlarımı geriye doğru tararken bir anda açılan kapı ile büyük bir çığlık atmıştım.
Şaşkınlık ile kapıya bakarken Gaye bana gülerek " Sonunda buldum seni. " Demiş, yanıma geleceği sırada genç bir adam Gaye'nin belinden tutarak onu durdurmuştu.

Ben olayları şaşkınlık ile izlerken Gaye bağırarak " Allah'ın belası bıraksana be beni, bıktım senden. " Derken Gaye'yi tutan genç adamın yeşil bakışları bana dönmüştü.

Yavaşça ayağa kalkarken gülerek " Kardeş bırak, benim arkadaşım o. " Deyince genç adam Gaye'yi bir anda bırakmış, Gaye'de poposunun üzerine sert bir şekilde düşmüştü.
Gaye'den çok benim canım acırken hızla yanına koştum.

Kahkahamı zorla da olsa tutarken Gaye'nin kolundan tutarak kalkmasına yardımcı olmuştum.
Gülerek Gaye'nin suratına baktığımda acı ile poposunu tutmuş, gözleri de dolmuştu.
Daha fazla dayanamayarak attığım kahkaha ile Gaye anında omzuma geçirdiği yumruk gülmemi yarıda keserken acı ile inlemiştim.

Genç adam ciddiyetle " Bulut hanım arkadaşınızı ben uyardım anlamadı, ona evde bağırmaması gerektiğini anlatırsanız sevinirim. " Diyerek hızla gözden kaybolmuştu.

Ben şaşkınlık ile genç adamın arkasından bakarken Gaye sinir ile " Koduğumun geri kafalısı. " Diyerek arkasından bağırmış, ayaklarını ardı ardına yere vurmuştu.

Bu hali yüzümdeki gülümsemenin büyümesine neden olurken Gaye bana kızgınlıkla bakmaya başlamıştı.
Başımı ne var derecesinde salladığımda Gaye kolumdan tutup gözlerini kısarak " Neler oldu çabuk anlat. Alkan olacak insan üstü varlıkın bu arkadaşı dün gece beni zorla bayılttı. Bugün de bir uyandım bu evdeyim, seni arayayım dedim zebellah gibi başımda dikildi öküz. " Dediğinde ellerimi ağzıma götürerek gülmeye başladım.

Başımı iki yana sallayarak " Bunlar daha sonra konuşulacak konular. Gaye ne olur beni yemeğe götür kurt gibi açım ben. " Dediğimde bu sefer gülme sırası Gaye'de idi.

Gaye tam ağzını açacağı sırada arkamdan gelen ses ile hızla arkamı döndüm.
Alkan altında eşofman ile çok karizmatik dururken elindeki havlu ile ıslak saçlarını duruluyordu.

Ben yutkunmama engel olamazken üzerine yapışan siyah bluzu, kaslarını ortaya çıkarmış ben buradayım diye bağırıyorlardı.
Alkan tek kaşını kaldırarak " Ne evi? " Dediğinde Gaye atlayarak " Bulut benim evimde kalacak. " Demiş bir anda arkama geçmişti.

Hayır yani Alkan'dan korkuyorsan ne konuşuyorsun, hadi konuştun ne benim arkama geçiyorsun.
Başımı iki yana sallarken " Alkan ben Gaye'nin evinde kalıyorum. " Dediğimde Alkan tepki vermeyerek havluyu kenara fırlatmıştı.

Gaye ile dikkatle Alkan'ı izlerken Alkan eli ile saçlarını tarayarak yanıma doğru gelmeye başlamıştı.

Gaye hızla kulağıma " Öldürecek, yeminle öldürecek. " Diyerek sıkıca kolumdan tutmaya başlaması ile gülmeme engel olamamıştım.

Alkan tam karşıma geçerek kollarını birbirine dolamış tepeden bakışlar atmaya başlamıştı.
Ben gözlerimi Alkan'dan alamazken Gaye hala kolumdan tutmaya devam ediyordu.

Alkan derin bir nefes alarak " Bunları yemek yerken de konuşabiliriz.
Hem küçüklerimi doyurmuş olurum, hem de bu ev konusuna açıklık getirmiş oluruz. " Dediğinde Gaye arkamda derin bir nefes vermiş, rahatladığını net bir şekilde ifade etmişti.

KAÇINILMAZWhere stories live. Discover now