78.Dramione - Smrtijedi

675 87 11
                                    

Věnováno Bela_Slytherin

,,Vážně si nejsem jistý," zopakoval mdlým hlasem Draco a odvrátil se od tmavovlasého mladíka, v jehož tváři jistojistě rozpoznal Potterovy rysy. Neměl ale zájem otci a své tetě nějak pomáhat. Jediné, co si přál, bylo to, aby mu všichni dali konečně pokoj.

Smrtijedi byli prostě všude. Ve škole, v Prasinkách, na Příčné, dokonce i u nich doma. Draco vnitřně hysterčil a nebyl si jistý, jak dlouho ten nátlak ještě vydrží.

Strachoval se o Hermionu. Naposledy se viděli toho dne před tím, než zabil Brumbála. Potom zmizel ze školy a ona se v září nevrátila. Sice se nerozešli, Draco si ale byl jistý, že ona o něj zájem už mít nebude.

A teď byla najednou v jejich sídle, vyděšená, uplakaná a v zašpiněném oblečení. Upírala na něj prosebný pohled plný slz, jemuž Draco nedokázal čelit. Navíc se obával, že by jej prozradily jeho oči. Že by si něčeho všimnul jeho otec.

,,Zavři ty kluky do sklepa!" zavřeštěla najednou Bellatrix a Draco sebou trhnul, protože ji dosud vůbec nevnímal. Jeho teta přešla k Hermioně a silně ji popadla za čelist. ,,A my dvě si hezky popovídáme..."

Draco měl pocit, že bude zvracet.

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏDove le storie prendono vita. Scoprilo ora