61.Superfamily - Pastelky

923 93 37
                                    

Věnováno Hernychova

,,Jsem doma, rodino!" zavolal Tony z předsíně, kde si rychle zouval boty. Byl pryč tři dny a nemohl se dočkat, až Steva s Peterem zase uvidí. Sice si každý den volali přes FaceTime, ale to nebylo ono.

Jaké překvapení pro něj bylo, když neuslyšel radostný výkřik, ani hluboký smích. Nikdo ho neběžel přivítat ke dveřím. Zamračil se. Že by byli někde na procházce venku?

Když ale vkročil do obývacího pokoje, naskytlo se mu překvapení.

Peter seděl u stolu, trpělivě si něco vybarvoval a nevydal ani hlásku. Něco takového viděl poprvé v životě. Ten kluk přece nikdy nemohl posedět na místě.

,,Ahoj, tati," řekl nakonec jeho syn, zvedl hlavu od papíru a vesele se na něj usmál. Tony mu úsměv úlevně oplatil a chtěl se rozejít za ním, aby ho mohl sevřít v objetí, když se kolem jeho trupu náhle obtočily silné paže.

,,Chyběl jsi mi," zašeptal Tonymu Steve do ucha a Stark se s výdechem opřel o jeho širokou hruď. Rogers mu vtiskl polibek na spánek. ,,Jak ses měl?"

,,To ani nestojí za řeč," mávl rukou Tony a pak kývl hlavou k Peterovi. ,,Co jsi s ním udělal, že je tak v klidu?"

,,Já kreslím vás dva," hlásil Peter, odložil pastelky a popadl do ruky pokreslený papír. Pak se nadšeně rozběhl ke svým otcům, aby jim ukázal své veledílo.

,,No tak to mi ukaž, určitě to bude ten nejkrásnější obrázek na světě," prohlásil Tony a Peter se zahihňal. Když si ale jeho kresbu prohlédl, zarazil se. Byly tam dvě postavy, jedna převážně modrá a druhá červená. A ta červená měla něco na hlavě. ,,Copak je tohle?" zajímal se. Peter se zaculil a začal vysvětlovat.

,,No, tohle je táta Steve jako Kapitán Amerika," ukázal na modrou postavičku, která držela to něco, co měl Tony na hlavě, ,,a tohle jsi ty jako Iron Man. A táta Steve tě právě bouchá svým štítem do hlavy. To je, co?"

•••

Hádejte, kdo je zpátky! Doufám, že vám to chybělo!😃 Duben už mám zaplněný, ale možná budu pokračovat i v květnu, tak vám pak dám vědět🙈

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now