59.Tomarry - Domluvená svatba

924 83 5
                                    

Věnováno ElikaSoblova

,,Chyběl jsi mi," zašeptal mu do ucha a Harryho krk ovanul teplý dech, jenž mu zježil chloupky na zátylku. Hebké mužské ruce mu bloudily po bocích, prsty vklouzly pod košili a zkoumaly jemnou kůži.

,,Ty mně taky. Ale oba dva víme, že to není správné," vydechl Harry a mimoděk zavřel oči, když mu Tom začal polibky posévat krk a odhalené rameno. Chytil jej za ruku.

,,Ale jdi, ty moralisto. Mojí ženě je to jedno, měli jsme domluvenou svatbu a jeden druhého jsme nikdy nemilovali. A víš moc dobře, jak na tom ona je. V poslední době se to zhoršuje... Ty jsi má útěcha, Harry," zavrněl a otočil si ho čelem k sobě, aby se mohl konečně zmocnit jeho rtů. Byly teplé a hebké, ústa měla tu známou sladkou chuť, a Toma zalil pocit blaženosti, jenž jej jímal pokaždé v přítomnosti Harryho.

Rukou zabloudil k jeho opasku, prsty zaháknul za lem kalhot a bříškem palce jej pohladil po kůži na břiše. Harry do polibků tiše zasténal a objal Toma kolem krku. Ten se spokojeně usmál, druhou rukou ho chytil kolem pasu a jakmile se Harry obtočil nohama kolem jeho boků, odnesl jej na postel.

Tu noc ani jeden z nich oka nezamhouřil.

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now