40.Snarry - Nevěra

1K 92 35
                                    

Věnováno Bela_Slytherin

Harry s narůstajícím neklidem přecházel před krbem, v němž plápolal oheň, a každou chvíli zvedal zrak k hodinám. Měl pocit, jako kdyby se ručičky vůbec nehýbaly. Toužil po tom, aby se už Severus vrátil domů, ale na druhou stranu si přál, aby vůbec nechodil.

Frustrovaně si vjel rukama do vlasů a na chvíli zavřel oči. Bylo to už pár dní od chvíle, co se viděl s Ronem, který mu řekl, že viděl Severuse s Narcissou Malfoyovou. Prý se k sobě nějak moc důvěrně tiskli a nevypadalo to, že by o nic nešlo.

Harry mu to nechtěl věřit. Přece jenom, Ron nebyl už od začátku nadšený, že se jeho nejlepší přítel dal dohromady se Snapem. Nechal to raději být, ale ta myšlenka v něm pořád hlodala. Začal si všímat toho, že je Severus často myšlenkami někde jinde, že brzy ráno odchází a vrací se pozdě. Občas mu připadal veselejší než kdy dřív. Anebo si to jen nalhával?

Když mu ale Hermiona řekla to samé, co Ron, srdce se mu málem zastavilo. To přece nemohla být pravda. Proč by mu byl Severus nevěrný? Myslel si, že je s ním šťastný...

No, počká si, až se vrátí domů, a pak to z něj zkrátka vypáčí. A když se mu přizná... u Merlina, vůbec nevěděl, co pak bude dělat.

Vyrušilo jej zabouchnutí dveří. Srdce se mu rozbušilo. Tak, a je to tady. Hlavně klid, nabádal se v duchu. To moc nepomohlo. Spíš se cítil, jako kdyby byl na pokraji psychického zhroucení.

,,Ahoj Harry."

•••

mám ještě pár volných jednodílovek na únor, tak kdo má nějaké přání, napište mi do komentu ship a slovo^^

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now