70.Sirius/Bellatrix - Sestřenice a bratranec?

642 78 17
                                    

Věnováno tall_bel

,,Takže v týhle rodině prostě odstřiháváme krvezrádce," prohlásil Sirius a snažil se nezamotat si jazyk. Na posilněnou si lokl whisky, kterou sebral otci ze skříňky s alkoholem. Jeho sestřenice přijely se svými rodiči na návštěvu a Sirius si řekl, že jestli má setkání s nimi přežít, bude k tomu potřeba hodně alkoholu. Nakonec to dopadlo tak, že skončili v jednom ze salónků a popíjeli všichni - on, Bellatrix, Narcissa i Regulus. Poslední dva zmínění teď seděli v koutě, něco si špitali a hihňali se.

,,Rozhodně," ušklíbla se Bellatrix a sebrala mu flašku, aby se taky napila.

,,A nemůžeme se ženit nebo vdávat s mudly," pokračoval černovlasý mladík a otevřel novou lahev.

,,Tfuj, kdo by s takovou špínou chtěl něco mít?! Pošpinili by nám naši vznešenou krev," odpověděla domýšlivým hlasem. Sirius se ušklíbl. Kdyby byl plně při smyslech, nejspíš by se už na ni vrhnul. Takhle o ní přemýšlel docela jinak. Jako o pěkné dívce. Pohled mu sklouzl na její hruď, kterou mu tak okatě vystavovala na obdiv.

,,Ale se svými příbuznými můžeme sňatek uzavřít," mluvil dál a naklonil hlavu na stranu, když mu Bellatrix položila ruce na ramena.

,,Proč se mě na to ptáš? To přece sám víš," zašeptala a svůdně se kousla do rtu. Naklonila se k němu blíž, až na své tváři cítil její horký dech.

,,Proč to nikomu nepřijde divný," zahuhlal a koutkem oka zaregistroval, jak se Narcissa a Regulus zvedají a odcházejí. Bellatrix vzala jeho tvář do dlaní.

,,A přijde ti divný i tohle?" zeptala se nevinně a pak ho dravě políbila. Siriusovy myšlenky se rozutekly všemi směry a pak už na nic nemyslel.

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now