49.Irondad/Spiderson - Noční můry

1K 100 8
                                    

Věnováno ShiroLaufeyson

Peter sebou neklidně házel a něco si tiše mumlal ze spaní. Víčka se mu lehce chvěla, mezi obočím se rýsovala hluboká vráska. Hnědé vlasy měl slepené potem, jenž se mu třpytil i na čele.

O pár chvil později do jeho pokoje vkročil Tony. Nespal, a Friday ho ihned informovala o Peterově stavu. Noční můry se vrátily a byly stejně živé jako dřív.

Přisedl si k němu na postel a opatrně mu položil ruku na rameno. Peter se pod dotekem celý napjal, ale přestal sebou škubat. Na horním rtu se mu leskl pot a ústa mírně pootevřel.

,,M-May," zakňučel jako raněné zvíře a Tonymu se při tom zvuku sevřelo hrdlo. Chytil Petera pevněji a lehce s ním zatřásl.

,,Pete, musíš se vzbudit. Jsem tady s tebou. Jsem tady," šeptal mu. Peter krátce zasténal a pak pootevřel zarudlé oči. Když pohledem zabloudil k Tonymu, okamžitě mu padl kolem krku. A rozplakal se.

,,V-viděl js-sem j-je," vzlykl zlomeně a Tony jej sevřel ještě pevněji. Peter mu zabořil svou tvář do krku a zachvěl se pod dalším náporem vzlyků.

,,Já vím," odpověděl mu Stark jemně a zavřel oči. Pohladil ho po vlasech. ,,Já vím. Jsem tu s tebou, Pete. Já tě neopustím."

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now