25.Blackinnon - Nezapomeň

1K 102 25
                                    

Věnováno little_chamomile

Nezapomeň, Siriusi.

Nezapomeň na zvuk mého hurónského smíchu, když jste ty a James tancovali s brněním na chodbě vedoucí k nebelvírské věži. Já vím, že si na ten večer pamatuješ.

Nezapomeň na ten večer, kdy jsi mě se zavázanýma očima dovedl na astronomickou věž, kde jsme spolu seděli zabalení v dece, popíjeli kakao a ty jsi mě učil hledat v tom nekonečnu hvězd souhvězdí. A to jsi mi vždycky tvrdil, že nejsi romantik.

Nezapomeň na to, jak úsměv zdobil mou tvář a v očích se mi roztančily divoké jiskřičky, kdykoliv jsem tě spatřila. Jsi světlem v mnoha životech.

Nezapomeň na to, jak jsi mi po prvním polibku spočítal všechny pihy na obličeji. Bylo jich šestnáct, Siriusi, pamatuješ? Šestnáct v té době bylo i mně.

Nezapomeň na naši první hádku, po níž jsme spolu nemluvili dva dny, než jsi, ty paličáku, přece jen znovu přišel a všechno se vyřešilo. Za každým mrakem vždycky vyjde slunce.

Nezapomeň na to, jak krásně mi bylo, když jsem mohla být po tvém boku, držet tě za ruku, líbat tě, ležet na tvé hrudi a poslouchat tlukot tvého srdce, smát se a naslouchat ti. Dokážeš lidi dělat šťastné.

Nezapomeň na všechna ta malá gesta, Siriusi. I přestože jsou malá, někdy jsou nejkrásnější a nejdůležitější.

S láskou Tvá Marlene.

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now