62.Blaimione - Kašmírový kondom

780 76 10
                                    

Věnováno JeanSnape

,,... vzniklo pravděpodobně ve střední Asii. Vlastně nejsou nijak náročné na chov, mohou být celoročně na pastvě. Jejich chov je rozšířen i po Evropě, dokonce je mají i tady!" dokončila Hermiona s leskem v očích, jenž Blaisovi připadal lehce psychopatický.

,,Ehm, to je všechno pěkný, Hermiono, ale nemusela jsi mi tu odříkat výklad z učebnice. Proč jsi o tom vůbec začala mluvit? Mě nějaké kašmírské kozy nezajímají. Ty snad nějakou chceš?" zeptal se vyděšeně a před očima se mu mihla představa kozy, jak se pase na Zabini manor. No, z toho by jeho matka nejspíš nebyla příliš nadšená.

Hermiona se zamračila. ,,Samozřejmě že ne!" Blaisovi se ulevilo. ,,Ty jsi o tom začal!"

,,Já? Já vůbec ne! Vždyť ani nevím, že něco takového existuje!"

,,Mluvil jsi o kašmírské vlně!"

,,No to ano, ale nechtěl jsem po tobě dvaceti minutový výklad!" prohlásil Blaise. Jeho plán se začínal trochu rozpadat. Byli spolu na dovolené v Sydney a on měl v plánu ji dnes večer požádat o ruku. Jenže ze samé nervozity začal plácat jednu věc za druhou a najednou se dostali až ke kašmírským kozám. Nechtěl Hermionu naštvat, rád ji vždy poslouchal, - občas to tedy jen předstíral - ale dnes mu její žvanění nehrálo do karet. ,,Co všechno se z toho dá vyrobit?" zeptal se rychle, aby si ji udobřil. Jak to tak vypadá, budou to k pláži muset vzít oklikou, a Hermiona snad do té doby přestane mluvit a bude spokojená.

Hermiona mu samozřejmě začala hned odpovídat, a tak ji Blaise chytil za ruku a vykročil s ní ulicí vpřed, úplně opačným směrem, než měli původně namířeno. Pak ji ale přerušil: ,,Páni, to je zajímavé! Myslíš, že se z toho dá vyrobit i kašmírový kondom?" prohlásil naprosto nepřítomným hlasem. Hermiona se na něj zaraženě podívala.

,,Ty mě vůbec neposloucháš."

,,Ale jasně, zlato. Jen mám pro tebe překvapení," řekl jí rychle a ona vykulila oči. Určitě čeká něco velkého. A snad jí to nedojde! Musí ji svést ze stopy. Blaise se rychle začal rozhlížet po obchodech s jídlem. Kdyby koupil dort a hodil ho po ní, určitě by ji to překvapilo.

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now