11.Blaise/Ron - Pohlceni touhou

1.3K 128 16
                                    

Věnováno Harrymelin

,,Ale, ale - že by Brumbál udělal z našeho Weasleyánka prefekta? To je mi ale překvapení," protáhl líně Blaise Zabini, jenž se cestou do svého kupé střetl s Ronem a s Hermionou. Kudrnatá čarodějka se na zmijozela zamračila.

,,Nech ho na pokoji!"

,,To je v pořádku, Hermiono, já si to s ním vyřídím," ujistil ji ledovým hlasem Ron a propaloval Blaise pohledem. Ten na něj jen vyzývavě hleděl.

,,Ale Rone, jsi přece prefekt, nesmíš -"

,,Já to zvládnu!" přerušil ji ostře, a tak jej Hermiona s obavami zanechala samotného a šla spílat havraspárským druhákům, kteří zapálili Rachejtle doktora Raubíře.

,,Ty jsi tedy opravdu dobrý herec," poznamenal tiše Blaise, když se ulička jakž takž vyprázdnila. Ron se na něj usmál, už na nic nečekal a vášnivě ho políbil. Rychle zapadli do prázdného kupé.

,,Docela - jsi mi - chyběl," vzdychal mezi polibky Ron. Zabini mu sjel rukama na zadek a pevně jej zmáčkl. Silně ho kousl do rtu.

,,Docela? Já myslel - že ses - nemohl - dočkat až -" Než stihl svou větu dokončit, ozvalo se hlasité odkašlání, až oba dva nadskočili a rychle od sebe odskočili. Mezi dveřmi stál hlouček mrzimorských dívek ze třetího ročníku a všechny na ně třeštily oči.

,,My jsme -"

,,To není tak -"

,,To je -"

Blonďatá dívenka ale pozvedla ruku, aby je přerušila. Chvíli bylo ticho, a pak -

,,ÁÁÁ, TO JE TAAAAK SLADKÝÝÝ!" zaječely všechny najednou a pištěly a poskakovaly. Ron vytřeštil oči a Blaise měl pocit, že mu prasknou ušní bubínky. Rychle popadl Weasleyho za ruku a společně vyběhli pryč z kupé.

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now