15.Voldytrix - Lampička

1.1K 86 16
                                    

Věnováno DarilynDarwin

Křik, jenž se rozléhal potemnělým pokojem, náhle utichl. Na studené podlaze ležela tmavovlasá žena, která namáhavě lapala po dechu a tiše kňučela. Nad ní se ve své impozantní výšce tyčil lord Voldemort a svýma rudýma krutýma očima na ni lhostejně shlížel. Místnost ozařovalo jen světlo z malé lampičky a vrhalo na zdi zlověstné stíny.

,,Můj pane..." zakňourala Bellatrix a zvedla se na loktech, upírajíc na svého pána prosebný pohled. Voldemort temně zavrčel, sklonil se k ní a tmavé vlasy na temeni jí sevřel do pěsti. Čarodějka překvapením vykřikla a zachvěla se, když na uchu ucítila jeho horký dech.

,,Víš moc dobře, že za nesplnění mého rozkazu tě čeká trest, Bellatrix. Vložil jsem ve vás důvěru... Hluboce jsi mě zklamala, Bello."

,,Ach, pane, přísahám, že už se to nikdy -" vyjekla, když jí Voldemort vrazil facku. Pak ji surově popadl za bradu a donutil ji, aby se na něj podívala. Úlisně se usmál.

,,Jsi tak... naivní, Bellatrix. Živíš v sobě své touhy a sny, které se nikdy nesplní, místo toho, abys veškeré své snahy věnovala úkolu, jímž jsem vás pověřil! Bojovali jste proti šesti nezletilým! A to máte být ti nejlepší Smrtijedi?" zasyčel na ni hrozivě. Bellatrix neměla daleko do pláče. Zklamala ho. Zlobí se. ,,Crucio," protáhl líně a žena znovu zavřeštěla.

•••

původně jsem měla v plánu něco jiného, ale nebudu z Voldyho dělat pana Greye👀

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏKde žijí příběhy. Začni objevovat