30.Snames - Víla

1K 98 24
                                    

Věnováno Vlkousek_

Leželi v Komnatě Nejvyšší potřeby, přitisknuti jeden ke druhému. Bylo už brzké ráno, James bude muset brzy vstát a vrátit se do své ložnice, než se jeho přátelé vzbudí.

,,Nikdy jim to neřekneš, já to vím," ozval se náhle Severus. James se zvedl na lokti, aby na něj lépe viděl. Severus se smutně usmál a pokračoval: ,,Ale já jsem s tím smířený. Jsem... jsem rád alespoň za ty malé chvilky. A vlastně to chápu. Kdybych byl nějaká pěkná víla, bylo by to pro tebe jednodušší."

,,Já... tohle je strašně těžký, Severusi," povzdechl si James a vjel si rukou do rozcuchaných vlasů, což Snape ve skrytu duše miloval. ,,A prosím tě. Vždyť ty nemusíš být žádná víla. I tak jsi mě okouzlil," vydechl a mírně se začervenal. ,,Prostě... nemůžu jim to říct. Ne teď. Nejsem... nejsem připravený."

,,Já vím," zašeptal Severus, naklonil se k němu a políbil ho na špičku nosu. ,,Já vím. Vezmi si času, kolik budeš chtít. Počkám na tebe," ujistil ho, než se začal oblékat. James vypadal podivně sklesle. ,,Pozdravuj ode mě Lily." Lily Evansová byla jediná, kdo o jejich vztahu věděl a často Jamese kryla. ,,Tak se uvidíme na snídani. A vymysli si nějakou lepší nadávku," mrkl na něj, než z Komnaty odešel.

•••

it's so baaad. Snames, no. nepíšu, nevyhledávám😬
jak vám dopadlo vysvědčení?😋

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now