18.Stony - Sen

1.4K 109 14
                                    

Věnováno stonyshiperka1

,,Je to nádhera, co?" vydechl Steve s mírným úsměvem, když se opíral o zábradlí na balkoně a díval se na zapadající slunce. Tony, který stál vedle něj, si tiše odkašlal.

,,To tedy ano," přikývl a rty se mu zvlnily do úšklebku. ,,Za chvíli vysvitnou hvězdy, takže až nějaká spadne, můžeš si něco přát. Můj sen je mít hromadu dětí a - ups. Leda tak adoptovaných. Pokud teda nemáš dělohu a tak podobně. Ehm. To jsem trochu odbočil," poškrábal se rozpačitě na zátylku, když na něj Steve vrhl nechápavý pohled.

,,Prostě... jednoho dne bych chtěl mít rodinu. Šťastnou rodinu. A byl bych rád, kdybys do ní patřil i ty. Chci se každej den probouzet vedle tebe - a tvýho skvělýho zadku," sjel očima na zmiňovanou část těla a Steve ho plácl po ruce. Tony k němu zvedl pohled a široce se usmál. ,,A chci vědět, že ten zadek - a ty, samozřejmě - patří jen mně a nikomu jinýmu. Takže..." odkašlal si a vjel si rukou do kapsy, z níž vytáhl malou krabičku. Steve tiše vydechl, když si Tony klekl na jedno koleno a upřel na něj své štěněčí oči.

,,Vezmeš si mě, Steve?"

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now