60.Hedric - Kohoutek

963 93 13
                                    

Věnováno relelast

Harry se přidržoval okraje bazénu, pomalu šlapal vodu a s líným úsměvem se díval, jak si Cedric sundavá oblečení a ledabyle jej hází na hromadu. Když na něj mrzimorský chlapec laškovně zamrkal, začervenal se. Cedricova bosá chodidla pleskala o mokrou podlahu, když zamířil ke skokanskému můstku a cestou zavřel kohoutek, z něhož tryskala horká voda.

Vylezl na můstek a vzápětí skočil ladnou šipku do vody. Potopený pod hladinou doplaval až k Harrymu a když se vynořil, chytil ho za boky a políbil jej na lopatku. Nebelvírský mladík se zachvěl a přetočil se tak, aby mu viděl do tváře.

Odhrnul mu mokré medově hnědé vlasy z čela a Cedric se usmál. Přitulil se k němu, sklonil se a svým nosem se otřel o ten jeho. Harry se potichu zahihňal. Jejich schůzky v prefektské koupelně byly jejich tajemství, které si potěšeně hýčkal v srdci. Opatrné dotyky, jež vysílaly mrazivé jehličky do páteře, lehké úsměvy, nenápadné oční kontakty, vzdušné polibky... Harry to miloval.

,,Na co myslíš?" zeptal se ho potichu Cedric a vtiskl mu pusu do koutku rtů. Harry se usmál.

,,Na nás," zašeptal v odpověď a konečně jej políbil.

•••

Poslední jednodílovka❤ tedy, zatím. Na březen si dávám pauzu, abych se mohla věnovat svým rozepsaným příběhům, ale v dubnu nebo v květnu budu zpátky, pokud budete mít ještě zájem. Sledujte pozorně mou nástěnku, kam pak hodím upozornění, a to dám i sem, abyste mi zase mohli napsat vaše přání❤ A já moc doufám, že vás to bavilo.
Tak se mějte zatím krásně!
Millie🍪

Jiskra zažehla požár ✔ | ʰᵖ ʰᵍ ᵖʲ ᵖᵒᵗᶜ ᵃᵛᵉⁿᵍᵉʳˢ ⁿᵃʳⁿⁱᵉ ˢʰᵉʳˡᵒᶜᵏWhere stories live. Discover now