Hoofdstuk 162

49 5 4
                                    

•In Nadia's Residentie•

Ouafa was compleet uit het veld geslagen toen ze de naam Orisha hoorde vallen.....

"Wowhhh! Tante Ouafa? kent u die ontsnapte TBS achtige, rozen gifkikker Orisha?", vroeg Selma perplex.

Ouafa nam een diepe buik respiratie, en blies haar ongenoegen als een Ciara-tornado door de telefoonspeaker...

"Of ik haar ken?"

"Dat is nogal zacht uitgedrukt!"

"Orisha is net zo ranzig als die ongebakken Mlowza gateau koekjes waarmee m'n ex-schoonmoeder mij om zeep wilde helpen!"

"Deze Orisha 'Tafoenast' heks was de geheime bij-vrouw van mijn ex-echtgenoot Hmidouch!"

"De dag dat ik hem-, na zijn zoveelste scharrel avontuurtjes, ze3ma na een paar dagen op tournee met zijn Dakka-Marakachia-band-, uit mijn huis bonjourde, en z'n geliefde Bendir-frame-trommel op die punthoofd van hem mikte, had ik net zo goed mijn 10 ton wegende Sedari hoekbank, vanaf 2 meter hoog, op zijn harsen moeten afvuren!", ratelde Ouafa op dreef.

Selma slaakte een gillende kreet aan de andere kant van de lijn....

Euforisch klikte ze C-4 Pedro & Anselmo Ralph-'Perigosa' aan. Selma besefte eens te meer dat zij nu met een zeer gevaarlijke tegenstander van doen hadden....

"Holy molly crap! I knew it! Ziet u nou wel dat m'n intuïtie mij nooit in de steek laat? Ik zweer het tante Ouafa, deze vrouw veroorzaakte met haar valse glimlach, wahed Goosebumps over mijn gehele lijf! En wie zijt de gek? Ik Selma? Vervolgens word ik opeens onterecht vóór doemdenker uitgemaakt èh?"

Ouafa rechtte haar rug en nam in-één-keer, sereen de coördinatie teugels in handen...

"Soort zoekt soort, Tfoe ou safie! Als Orisha gretig mijn afgelikte boterham wil her-smeren, dan is zij de braaksel likker, niet ik! Allah yahdihom ou yahdina, De Almachtige heeft mij Alhamdoulillah
inmiddels met een echte, ondersteunende, goedhartige echtgenoot gezegend"

"In mijn huwelijk met Hmidouch, zat msaken al vanaf onze verloving géén greintje Baraka. Mijn bloedeigen moeder drukte mij nóg waarschuwend op het hart om goed na te denken alvorens ik mijn Ja-woord aan hem gaf. Maar néé hoor! Ouafa moest weer de 1e béste zijn en eerder dan haar zussen en nichten huwen. Die Zok lymoun gebaar beelde ik nog triomfantelijk, lachend uit op mijn bruiloft. Mohim, enfin moest ik zelf die zure ingelegde Tajine citroen doorslikken"

"Eindstand was ik de 1e van alle meiden die huwde, maar ironische ook de eerste die met het schaamrood op de kaken een echtscheiding aanvroeg"

"Toen mijn ouders met plaatsvervangende schaamte, zittend naast m'n schoonouders om onze Talaq-talaq-talaq motief vroegen, zag ik tranen van opluchting over mijn Yemma's wangen rollen. Géén enkel ouder slaapt met een gerust hart als ze aanvoelen dat hun dochter bedrogen word!"

"Soit! Baraka, genoeg over misbaksels gedebatteerd!"

"Selma..?"

"Keer direct samen met Siham terug naar de residentie!"

"Orisha is next level en geen partij vóór een stel jonge meiden alla 'Charlie's Mocro-Angels' met stileto's zo hoog als mijn 3 meter reikende vijgenboom in de achtertuin! We moeten een Bent nass strategie opzetten om Orisha te kunnen verdelgen. Een oplossend, oude Moroccaine intuition heb je hiervoor nodig!", beveelde Ouafa.

Hartstocht in Casablanca-Deel 2 (Actief)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu