Hoofdstuk 116

83 4 2
                                    

                     ~•In Parijs~•

Tijdens de rit richting arrondissement 7 in Parijs, keek Zouhayra haar ogen uit.....

Geïntrigeerd aanschouwde ze vanuit de limousine, de massa opgedirkte trendy dames die eruit zagen om door een ringetje te halen....

Het was géén kattenpis. Qua representatie waren zij niet op z'n Hollands uit bed gerold. Ze oogden zelfs te trendy voor hun kat. Of was het nou; Too sexy for my cat?"

Al hun perfect gevormde outfits weergaf de meest extravagante luxemerken van diverse designer-labels......

"Ahwedi zeg! Zelfs de honden liefhebbers flaneerden hun huisdier gehuld in een peperdure dog-wear collectie van Louis Vuitton of Chanel!? Waar je in Marokko de honden tot het bikkelharde straatleven degradeerde, en met regelmaat wegjoeg, leven de viervoeters hier als een majesteit in Frankrijk!"

"Het lijkt wel zo'n magazine plaatje, van perfecte mensen die staan te springen als de vogeltjes fluiten. Er lijkt geen enkel rimpel of faux pass te traceren op hun uitstraling. Of komt het door alle glow concealers, botox en camouflage make-up? Ouleh?"

"Fhem? Ik ben juist het type die er alles voor over heeft om de helse vroege ochtenden te vermijden. En tóch geniet ik óók onwijs van al deze extravagante early morning outfitkeuzes. Zelfs in een slonzige Dior joging pak kun je die vrouwen niet op obesitas of een hangbuik betrappen!,"mijmerde Zouhayra.

Ze kneep in Noury's hand, ter bevestiging of het géén droom was....

Hij liet haar hand niet los en legde zijn andere erbovenop...

"Mijn mooie vrouwtje, ik zal ervóór zorgen dat jij niets tekort komt. Het is mijn levenstaak om jóu tevreden te stellen. Maar één ding; herkauw mijn verleden niet meer, want Allah swt kan mij reeds hebben vergeven. Focus op mijn kloppend hart want dat is In Sha Allah jouw kompas naar een mooi toekomst met mij"

"Eerlijk waar Zouhayra, jij bent mijn zegening. Dit is voor ons een voorrecht waar nog velen geluksmomenten uit kunnen vloeien. Wanneer ik in jouw ogen kijk, zie ik onze ongeboren kinderen in het verschiet. Daardoor verzeker ik je, dat ik oprecht van jou ben en van je houd"

Hij bracht zijn hand tussen zijn mond en haar oor en fluisterde....

"Hmmm, lekkerding. Ik heb echt zin in je. Wat ruik je toch lekker!" Hij sniffelde in haar weelderige krullen en kermde een verlangende kreet.....

"Waneer is jóuw vruchtbare periode voorbij? Het voelt alsof ik met een time-out op het strafbankje zit! Kifesh Zouh?"

Zijn zijige stem deed haar de oren spitsen..

"Tegen wie praatte jij? Overhitte pervert! Hahagaa! Oké Sarry Hubbie! Al met al duurt het niet lang. Alles bij elkaar denk ik toch wel één maand of drie?! Meskin, Je zult toch echt wel effe geduld moeten hébben! Ongeduldige rouwdauwer!"

Plagerig stak zij haar tong naar hem uit....

Noury sleepte haar lachend bij hem op schoot....

"Hahahaa grappenmaker! Ja ik weet het. Misschien draaf ik wel wat door, maar zodra ik jóu in mijn armen mag beminnen, voel ik een ongekende liefde en compassie"

Zijn ravissante stem was een magneet die haar naar hem toe trok. Zouhayra was zich al die tijd pijnlijk scherp bewust van zijn aantrekkingskracht. En toch waardeerde zij zijn geduld.

Hij had haar immers mee naar Parijs genomen, de meest romantische stad van de wereld. Wat wilde zij nog meer? Liggend tegen hem aan genoot ze van het panorama uitzicht vanuit de limousine.....

Hartstocht in Casablanca-Deel 2 (Actief)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu