Hoofdstuk 156

71 5 8
                                    

                 •In Het Landhuis•

Khalil benaderde Numidia identiek een leeuw, die zich al vér van te voren had voorbereid vanuit welk hoek hij zijn prooi het best kon benaderen.....

Vlak voor haar neus hield hij halt.

Gedreven door haar bevend lijf, poogde Numidia zich een houding te geven.

Hij draaide zich in een as van 180° graden, en projecteerde zijn zicht op Numidia.....

"Khalil?"

"Wat scheelt er?", vroeg ze verbouwereerd.

Khalil applaudisseerde sarcastisch.........

"Bravo, komediant 2.0! Mijn complimenten vóór jóu ongeëvenaarde 'acte de présence' in MIJN familie! Jij verdient Wahed een award voor de 'Parasiet-Golddiger' van het jaar. Zo zie je maar weer hè? Na al het liegen en bedriegen is jóuw grootste wens uitgekomen: Het zo gekoesterde kind baren van mijn broer en tevens erfgenaam van zijn miljarden Imperium.

Numidia voelde zich behoorlijk opgelaten en ging rechtop zitten....

"Waar heb je het óver Khalil?"

"Yussuf en ik zijn soulmates. Ashad is zeer zeker niet het kind van de rekening! Hij is juist het levend bewijs van onze oneindige liefde jegens elkander", verdedigde ze zich gewiekst.

Khalil knikte quasi begripvol......

"Maar natuurlijk Numidia. Je hebt volkomen gelijk. Mijn welgemeende excuses daarvoor. Ik haal de rollen door elkaar. Dat komt er van wanneer jij als vrouw-zijnde jóuw zelfrespect door heel Marokko te grabbel gooit á aftandse recycle Moshiba? Voor zover ik weet was Yussuf met Hafida gehuwd. Dat maakt jóu alsnog een tweederangs Side-chick!"

"But hey? Let niet op mijn uitlatingen. Tenslotte heb ik niet tussen jóu en Yussuf in gelegen. Feitelijk gezien ben jij niets van mij, noch mijn familie. De baby is een ander verhaal. Zodra mijn Oom: Dr. Hamdi de DNA-test resultaat bekend maakt, en er blijkt een match te zijn, dan volgt direct de voogdij procedure die mijn moeder met vlag & wimpel wint"

Zijn uitspraak voelde als een klap in het gezicht voor Numidia....

"W-w-Wat??"

"Alstublieft Khalil, dit kun je niet menen! Hoe kan je nou egocentrisch een moeder van haar kind scheiden? Wie gaat hem dan borstvoeding geven? Ik smeek je khalil, doe mij dit niet aan, dat overleef ik niet", jammerde ze huilend.

Hij liet zich geenszins door haar tranendal afleiden...

"De enige persoon die in dit verhaal egocentrische trekken vertoont ben jij Numidia!"

"In deze drama zie ik louter twee onverantwoorde ouders die elkaar zwart lopen te maken, en manipulatie roetvegen uitdelen om vooral ONS dwars te zitten. Geen van beiden lijkt op zoek naar de oplossing die goed is voor Ashad. Jullie willen vooral gewoon doen wat je zelf wilt. Mlih? En hét onschuldig kind moet er dan voor boeten en zich aanpassen?"

"Lá....!"

"Zolang als ik leef gaan jij en Yussuf aka El-bêlva, Ashad niet als offer voor jullie kwaadwillende Iblis doelen gebruiken. Het zal mij in dit geval een worst wezen dat hij mijn bloedeigen broer is. In het land der blinden is éénoog Koning. Jullie tweeën zijn egoïsten tot op het bot, en compleet ongeschikt om vader of moeder te zijn"

"En dat zeg ik als Advocaat. Mocht je in Nederland van Ashad bevallen, dan had Jeugdzorg hem allang uit huis geplaatst. Het is maar dat ik mijn moeder respecteer en haar géén Temara wil geven. Ze is dol op Ashad. Anders had ik jóu allang van de Toubkal gebergte laten abseilen!"

Hartstocht in Casablanca-Deel 2 (Actief)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu