Hoofdstuk 111

84 6 1
                                    

~•In Tamimount's Maison•~

Als een fladderend vlinder op zoek naar aderlating, vloog Siham de trappen af.....

Ze rende linea recta naar de dames die gezellig aan een mega Marokkaanse ontbijtbuffet zaten....

Selma merkte als eerst Siham's verstrooide gezichtsuitdrukking op...

"Wowh! Ook een Sbah El-Noor! Je ziet er uit als een dolle verzopen kat in hallucinatie-stuip toetstand! Of heeft Khalil je helemaal suf gepompt?"

Ouafa gooide een servet naar Selma....

"Yek Selma! Tamshoent! Soms kun jij beter blijven kauwen of random iets in jóuw mond stoppen. Vergeet niet dat een gesloten mond óók geen strontvliegen vangt éh! Wat scheelt er Siham dylie?"

Ramona pakte Siham bij haar hand en omhelsde haar....

"Het is Numidia! What else? Die psycho gedrocht heeft de ultieme wraak uitgevoerd! Zwanger van een dooie? De wereld wordt steeds gekker! Tegenwoordig zie je steeds meer vrouwen op een bezemsteel rondvliegen, in plaats van dat ze het huishouden runnen, of hun vent fatsoenlijk verwennen!, mompelde Ramona.

Ria ging verzitten in haar stoel....

"Nou, nou, vroeger had je ook van die geschifte mokkels hoor! Hey Felicty? Wist je nog die buurvrouw bij ons op het Gypsy kampers terrein? Die had koelbloedig de leuter van haar vreemdgaande vent soldaat gemaakt. Haar schoonmoeder kwam die dag toevallig hun dochtertje na een logeerpartij terugbrengen"

"Nadat ze gegil hoorde liet ze dat arme kind bij ons achter. Éénmaal binnen, trof ze haar zoon hevig bloedend aan. Smekend en huilend vroeg zij haar schoondochter om een verklaring. Dat gestoorde wijf beantwoorde kil dat ze in de vriezer moest kijken. Die schoonmoeder gaat de koelkast in en treft pontificaal de leuter van haar arme zoon in Freeze stand!"

"Cypryan en de mannen hebben nog zijn bloedende slagaders met strandlakens gestelpt. Per slot van rekkening hebben ze het nog aan kunnen hechten in het ziekenhuis. Zij kreeg toendertijd, met aftrek van voorarrest 6 jaar gevangenisstraf"

"Nu schijnt ze weer gedetineerd te zijn. Ze had met een Tunesiër. Die bleek nog getrouwd te zijn. Tijdens een Cat-fight met zijn echtgenote, sloeg ze een glas kapot en verminkte haar gezicht! Dus psycho's zitten in alle lagen van de bevolking!"

Nadia liep naar Siham toe en gaf haar een knuffel...

"Eigenlijk is Numidia mentaal ziek. Een verstoorde eigenwaarde of lage zelfbeeld spelen hierin een belangrijke rol Die meiden vinden zichzelf niet mooi zoals ze zijn. Dat begint bij de opvoeding. Sommigen ouders mishandelen hun kids fysiek of emotioneel. Ze maken geen tijd vóór aandacht of énige vorm van affectie. Zulke meiden worden op oudere leeftijd onhandelbaar"

"Als maatstaf ontwikkelen ze een dissociatie die gepaard gaat met Boulimia-eetstoornissen, gedragsproblemen en een drang om er altijd 'perfect' uit te zien. Ze hébben een grote mond, foute vriendjes, een overdreven voorkeur vóór tonnen make-up, fillers, geld, luxe, materie, status, dure merkkleding, auto's, huizen etc.

"Echter zullen zij nimmer tevreden zijn met zichzelf. Je kun ze overspoelen met therapie, liefde, medicatie, aandacht en complimenten maar dan nog veranderd dat hun zelfbeeld niet. De meesten kampen levenslang met bipolaire stoornissen. Die genen geven ze onbewust door aan hun eigen kids. Meskina ze weten niet beter!"

Siham ging zuchtend zitten..

"Ik vindt het zoó erg vóór Khalil en Mida! Noury is net op huwelijksreis, Yasmine zit zwanger in Nederland en is binnen 10 dagen uitgerekend. En Atim is bezig met zijn doctoraat. Seymane krijgt in Duitsland nierdialyse. Ik ben hier echt kapot van! Ik durf Khalil gewoon niet míjn voorspellende droom te vertellen!"

Hartstocht in Casablanca-Deel 2 (Actief)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu