Hoofdstuk 83

73 5 0
                                    

             ~•In Het Penthouse•~

Al sjorend in de spiegel trok Selma met gemak haar kaftan over haar 6 maanden zwangere buik......

Ramona en Nadia, die in kleermakerszit op haar bed zaten, keken glimlachend toe...

"Bruh! 6 maanden zwanger en nog zo plat als een dubbeltje!," klaagde Selma zuchtend.

Ramona schoot in de lach....

"Mens! Schiet nou
op! Straks kom je nog te laat op controle bij Saidina! Eerlijkheidshalve past jóuw zwangere buikje ook perfect bij je kleine slanke postuur hè? Het is ook nooit goed. Hey chill! Jij hoeft tenminste na de bevalling géén liposuctie zoals Kim Kardashian! Zeikstraal!"

Selma draaide zich in de rondte...

"Irritant hé al die onzekerheden? Heb ik continu hoor. Misschien komt het óók  omdat ik nu helemaal geen zwangerschapskwaaltjes ondervind. Het lijkt wel of ik niet zwanger ben!"

Nadia stond op en stelde haar meteen gerust.....

"Yep! Ik herken jóuw probleem. Ten eerste, als iemand al zo vroeg een buikje heeft, dan komt dit nog echt niet door de groei van het kindje, maar door vetophoping. Daardoor lijken sommigen zwangerschap  buiken veel groter"

"Bij mijn zwangerschap van Imane kon je pas na 20 weken echt duidelijk zien van…'hey die is zwanger'. Je zag eerder wel een bolling… maar dat was pas rond 16/17 weken. Maar alsnog had ik zo'n buikje van, is ze nou zwanger of aangekomen?! Hihihi"

Ramona schudde haar hoofd....

"Nou dat gold zeker niet vóór mij hoor! Ik moest bij Shira al met 13 weken, zwangerschapskleding aan! Misschien kwam het wel omdat zij mijn tweede kindje was. Bij Aicha was ik ook zo plat als een strijkplank!"

~~~

Na ruim één kwartier vertrokken de dames dan eindelijk naar het privékliniek...

In de auto mijmerde Selma over het debacle rondom Siham en Amir's geveinsde dood....

"Bizar gewoon hoe alles toch weer op z'n pootjes terecht is  gekomen vóór Siham! Nu zit ze lekker lui en onbekommerd op huwelijksreis met Khalil. Ik ben benieuwd of de mannen deze mysterie met rechercheur Kadir in Fés kunnen oplossen. Ik zal blij zijn als Belaid weer terugkomt"

Ramona knikte instemmend...

"Je haalt de woorden uit mijn mond. Shira zit elke dag springend met Mounsif te face-timen. Als het nog langer duurt gaan wij gewoon naar Fés toe hoor! Dat heb ik al met Mounsif kortsgesloten"

Nadia manoeuvreerde de auto richting het kliniek.....

"Dat zei ik vanochtend ook tegen Dries aan de telefoon. Amir houdt alle gemoederen lekker bezig! Hij zit nu lekker gemakzuchtig ondergedoken in zijn hol, en laat de mannen naarstig naar hem zoeken!"

"Aan de ene kant snap ik de redenatie van de mannen heel goed. Ze konden Fouad's lichaam ook niet klakkeloos laten verpieteren, zónder een fatsoenlijke begrafenis! En het is óók logisch dat ze in het belang van de onderzoek Kadir ondersteunen"

~~~

           ~•In Het privékliniek•~

Saidina deinsde verbaasd áchterover in haar bureaustoel.....

Als ervaren gynaecoloog wist ze altijd feilloos allerlei patiënten te doorgronden. Maar aan Numidia had ze een flinke kluif aan tegenstrijdigheden...

Mensen die lijden aan een onbehandelde persoonlijkheidsstoornis, richten vaak een slagveld aan in hun omgeving. En deze dame moest over pakweg 5 maanden een kind op de wereld zetten?

Hartstocht in Casablanca-Deel 2 (Actief)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu