Hoofdstuk 82

84 5 0
                                    

Pas nadat Siham het tafereel secuur gadesloeg viel het kwartje.......

Khalil had haar verrast met een heuse avontuurlijke Quad tocht door het woestijn.

De heren kwamen dus enkel de quat's afleveren. Het waren hippe Bedoeïenen. Zo droegen ze de traditionele witte dishdasha met bijbehorende kleurrijke hoofdsjaal. Maar wel gecombineerd met een mega zonnebril, en platina horloge, en moderne slippers aan de voeten.

Siham plaatste haar hand op haar openstaande mond. Vervolgens vloog ze in Khalil's armen en bedolf hem dankbaar onder de kusjes...

"Owh Khalil, wat moet ik toch zónder jóu? Je moest eens weten hoe intens gelukkig jij mij maakt met al deze uitzinnige surprises!"

Khalil zoende haar en draaide haar in de rondte waardoor ze dolgelukkig in zijn armen zweefde.

Hij betaalde de mannen het voorschot en de borg. Opeenvolgende bespraken ze allerlei instructies. De Quat's waren vóór 24 uur gehuurd. Nadien zouden de heren de Quat's pas de volgende dag weer op komen ophalen.

Na een kortdurend gesprek namen de heren vriendelijk afscheid van Khalil en Siham, en stapten in de gereedstaande Jeep. Opgetogen zwaaiden ze de aardige behulpzame mannen uit.

Siham sprong zo blij als een kind de lucht in, en omhelsde Khalil met een smorende knuffel.....

"Thank you Babe! Ik ga me direct omkleden voor onze tocht. Dit is zooóó spannend!," giechelde ze hardop.

Khalil wreef smachtend over haar derrière....

"Ewa, ik streef er naar om al jóu wensen één voor één te vervullen! Een vrouw die haar man zo intens gelukkig maakt, verdient enkel het allerbeste! We moeten immers ons huwelijksreis ook actief besteden, anders slaat de verveling toe èh"

Na een kwartier beende Siham opgetogen naar buiten. In haar casual Distressed Boyfriend jeans, gecombineerd met de stoere Louboutin by Sabyasachi sneakers, was ze perfect naar gelegenheid gekleed.

Khalil die gehuld in zijn Balenciaga ripped jeans, met camouflage dessert Lanvin sneakers ook occasioneel wás uitgedost, kon zijn ogen niet meer van Siham afhouden....

Uitdagend sprong Siham met uitgestoken tong als hint direct, op de quad en startte stoer en angstloos de schakel-quad motor. Compleet afgeleid trok Khalil hoofdschuddend en bijtend op zijn lip, de helm over zijn hoofd.

In een mum van tijd zoefden ze over het verlaten goudkleurige gele zandheuvels, die zich in hectaren breed langs de Altlas kust strekten....

Samen scheurden ze hobbelend in tweeledige colonne over het saharazand richting het verlaten woestijngebied. Khalil had met zijn 'fast & furious' rijvaardigheid al rap de hoogst versnellingen bereikt.

Siham volgde hem in het begin, iet-wat onzeker en hield steeds in, om vervolgens al scheurend weer aan te sluiten. Na een kwartier racen, liet ze zich niet kennen en schoof ze net zo behendig als Khalil óver de hobbelende zanderige bergen en heuvels.

De kickstarter was voor haar op zich al een uitdaging, het sturen nog meer. Ze manoeuvreerde de willige quad feilloos de stijle duintop omhoog. Met gemak reden ze wegstuivend en verdwenen achter een van de vele bergen zand.

Het stuk natuurgebied van Marokko zit doolhof achtig in elkaar. Het landschap lag aan de oceaan, tegen een berg, omringd door het prachtige strand, geflankeerd door woestijnduinen. Het geheel werd kriskras samengeperst tussen smalle doorgaande zandwegen.

Bij zo'n enerverende eerste-Quad-tocht van ruim 45 minuten, moest uiteraard ook worden gepauzeerd en gegeten. De warme zon bood daar een uitstekende mogelijkheid voor.

Hartstocht in Casablanca-Deel 2 (Actief)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu