26. BÖLÜM

6.9K 392 32
                                    

Multimedya: Mahmut

Bu bölümde Mahmut'u yakından tanıyın istedim.

Ben Mahmut, bir kediyim ama obur bir kediyim. Mamaya doymam. Döneri daha çok severim, o ayrı. Hobilerim yastık tırmalamak, evden kaçıp gezmek, tıkınmak ve Alev'in odasına girip onunla uğraşmak. Özellikle de uyandırmak çok zevkli oluyor onu. Yine de onu çok seviyorum. En sevdiğim sahibim. Benimle en çok ilgilenen, sohbet eden o. Bir de bana çok benzediği için seviyorum onu. O da benim gibi şişko ve sarışın. Tabii Canberk var bir de. Onu da çok seviyorum. Beni o yıkıyor, mama veriyor.

Bu aralar Alev gelmiyor. Nereye gitti bilmiyorum ama gelmiyor. Bir kere daha gitmişti ama bir iki gün sınra gelmişti ama bu defa gelmiyor. Bizi terk mi etti yoksa? Anlamalıydım  Son zamanlarda hep mutsuzdu. Balkona çıkıp karşıya bakıyordu hep. Karşıda onu üzen bir şeyler vardı belli ki. O gitti gideli iştahım kesildi. Zorla yiyorum resmen. Bazen laptop denen şeyi açıyorlar ve Alev ortaya çıkıyor. Patimi uzatıyorum ama ona dokunamıyorum. Alev'in hayali mi bu, anlamıyorum. Ona mektup yazmak isterdim kedin seni çok özledi diye. Daha sonra güvercin'in ayağına bağlayıp ona yollamak isterdim ama yollayamam ki, çünkü güvercini yerim. Yerim derken karnım acıktı bak yine. İştahım olduğundan değil, yaşamak için yemek zorundayım.

Alev, gel artık. Sensiz dünya çekilmiyor. Benimle ilgilenen bir Canberk var o da zamanının çoğunu Melis denen sarı saçlı sümsük kızla geçiriyor. Gıcık kız, ne olacak? Sahibimi elimden aldı resmen. Bir de kara kuru bir çocuk var Kerim diye. Onla da çok vakit geçiriyor Canberk. Yeminle o ikisini tırmalamamak için kendimi zor tutuyorum. Uzak durun Canberk'ten, o benim. Alev gitti, Canberk'i kaybedemem.

Bazen rüyalarımda Alev'in geldiğini görüyorum ve mutlu oluyorum. Ey Alev, geri dön. Kimse başımı senin gibi kaşımıyor. Benimle konuşmuyor. Seni çok özledim.

Mahmut'a sorunuz varsa sorabilirsiniz. Miyavlayarak cevaplayacaktır.

Mahmut'u sevdiniz mi? O sizleri çok sevdi de. Yazar da sizleri çok sevdi. Sevgiler ❤❤❤

Şişman PrensesWhere stories live. Discover now