39.

232 13 9
                                    

(Bonbon de chocolate 🤤🍫 Ínycsiklandó fiatalember 🤤)

Joy

Egy pillanatig sem bántam meg, hogy elkísértem Joel-t edzeni. Az utóbbi időben ellustultam; az éttermi kiszolgáláson, rendeléskihordáson kívül nem nagyon mozogtam, és az étkezésemre se fordítottam figyelmet. Noha a hasam nem lett nagyobb, a csípőm szélesebbé vált. Ismét úrrá lett rajtam az utálat s undor önmagam iránt, melyet megpróbáltam mások előtt elnyomni. Ördögi körforgás.

Csaknem combközépig érő pólóban és a méretemnél eggyel nagyobb melegítőben kissé idiótának tűntem barátom mellett, aki kifogástalan volt vékony keretes szemüvegében, fehér trikójában, fekete rövidnadrágjában és kék sapkájában. Ahogy végignéztem a fiún, majd magamon, elhúztam a számat és lehajtottam a fejem. Miért én kellek neki? Miért?!

A könnyed bemelegítést követően birtokba vettünk egy-egy eszközt. Körülbelül egy órán keresztül nyüstöltem a futópadot, míg Joey a fekve nyomón erősített. Csak akkor lassítottam le, amikor vádlijaimban tűszúrásszerű fájdalom kezdett szétterjedni. Apró sóhajjal léptem le a gépről, majd tértem át egy multifunkciós fitneszgépre, amin fokozottabb intenzitással dolgoztam, mint a futószerkezeten. Teljesen kizártam a külvilágot, minden idegszálammal a karjaim s lábaim edzésére figyeltem. Vagyis, szerettem volna.

Barátom a tükörfallal szemben, kis terpeszben állva végzett súlyzós gyakorlatokat, később négyütemű fekvőtámaszra váltott. Hátizmai és formás feneke tökéletes kihangsúlyozódott egy-egy mozdulatnál. Nagyot nyelve kaptam el tekintetem, de már késő volt. Levakarhatatlan vigyorral fordult felém, mire alsó ajkamba harapva a fülem mögé tűrtem egy tincset. Egyetlen egy pillantásával képes zavarba hoznia s felkavarnia kusza gondolataim.

- Jól vagy, édesem? - érdeklődött, miközben egy pillanatra levette a sapkáját és megigazította zilált fürtjeit. Ujjaim őrült bizsergés lett úrrá; ökölbe szorított kézzel hümmögtem egy sort, de megnyilvánulásom koránt sem volt őszinte. Hangom végképp nem. - Minden a legnagyobb rendben. Sosem éreztem még ennyire edzettnek magam.

- Ezt szomorúan hallom - először nem esett le, mire gondolt. Ahogy tudatosult megjegyzése, figyelmem akaratlanul is ölére siklott. Szívem a fülemben dobogott, már-már halláskárosodást okozva. Nem tudtam, mit válaszolhatnék. Épeszű reakcióm nem volt. Improvizáljunk! Copfomat kiengedve néztem ki az ablakon. - Meseszép, ugye? 

A nap lemenőben volt; szemet gyönyörködtető látványt nyújtott a narancssárgás-vöröses árnyalat, ami valósággal befestette Los Angeles felhőkarcolóit. Ásványvizes palackomat letéve a fiú cuccai mellé közelítettem meg az ablakokat, és mosolyogva végigfuttattam a szemem az alattunk nyüzsgő városon. Sokáig nem érkezett válasz a kérdésemre. Mintha magamnak tettem volna fel. 

- Te teszed azzá - fonta körém hirtelen karjait a mexikói, majd belecsókolt a nyakamba s megtámasztotta állát a vállamon. Valahányszor hozzámért, rekedtesen a fülembe dörmögött, vagy szimplán csak rám nézett, teljesen elvesztettem a józan eszem. Térdeim azonnal remegni kezdtek, ahogy feljebb tűrte a pólómat és végigsimított a csípőmön. Forró bőröm libabőrössé vált hideg ujjaitól. Halk nyögés szökött a számon, amikor fogai közé csíptette a fülcimpám. - Mit szólnál, ha folytatnánk az edzést... Az én elképzeléseim szerint?!

- Titokban felcsaptál fitneszedzőnek? - fordultam felvont szemöldökkel barátommal szembe. Nagyon is tisztában voltam a szándékaival, mégis hihetetlennek tűnt, hogy nyilvános helyen akar szeretkezni. Lövésem sincs, honnan ez a magabiztosság és fesztelenség... De, tetszik. Lusta mosolyra húzva ajkait finoman az ablaknak lökött, majd heves csókcsatára hívott. Karjaimat a fejem fölé kényszerítette, aztán megszabadított a felsőmtől. Kulcscsontomat harapásokkal, apró puszikkal borította be s közben szabad kezével a nadrágomat próbálta lejjebb szuszakolni. Esdeklően meredtem az engem fürkésző szempárba. - Hadd érintselek meg, kérlek...!

- Először a határainkat eddzük egy kicsit... Mindkettőnkre ráfér - hangja fojtott volt, és észveszejtően rekedt. Percekig méregetett, egy ujjal nem nyúlt hozzám. Lélegzetvétele egyre szaggatottabbá és sürgetőbbé vált, ahogyan égető tekintete elidőzött fehérneművel fedett testtájaimon. Zavarban voltam, mint általában mindig. Elgémberedett tagjaimat magam mellé leengedve léptem ki a cipőmből, amit a nadrág követett. Hmm, talán Joel új személyiségéből egy csipetnyi rám is hatással van. 

Feszegetve azokat a bizonyos határokat araszoltam közelebb barátomhoz, s mintha egy kiállítási szobor lett volna, úgy jártam körbe a fiút. Amint a visszatértem a kezdőpontra, a szemkontaktust egy pillanatra sem megszakítva szabadítottam meg trikójától, gondosan ügyelve arra, hogy a bőréhez egy ujjal se érjek. Ugyanígy tettem rövidnadrágjával és a sapkájával is. A levegő egy szempillantás alatt sisteregni kezdett a vágytól és szenvedélytől.

Egyetlen egy másodpercre hunyhattam le a szemem, amikor Joel az ölébe kapott és leült a fekve nyomóra. Bokszerétől megválva tolta arrébb az útból bugyimat, majd a markában már percek óta rejtegetett óvszert felhelyezve eggyé váltunk. A meglepettségtől szóhoz se jutottam, mindössze egy nyögésre futotta tőlem. Percekig nem mozdultam; szoknom kellett a méretét és pozíciót, melyben egyesültünk.

- Többször kellene így edzenünk, nem gondolod? - nyitotta meg a meleg vizes csapot Joey, miután a közel egy órás ölelkezés után összeszedtük magunkat s eljutottunk az öltözők zuhanyzóiig. Ha nem egyedül lennénk a teremben, biztosan nem engedtem volna be ide, a női részbe, és én sem mentem volna a férfibe. Valahogy kibírtam volna hazáig. Még izzadt fürtjeivel játszva egy puszit leheltem a mellkasán ejtett szívásnyomra. - Nem lenne ellenemre. Nagyon élveztem, minden percét.

- Szeretlek - csókolt meg ráérősen, miközben vakon magához vette a tusfürdőt s egy pillanatra megszakítva ajkaink táncát nekilátott a vállaim masszírozásának. Belemosolyogva a csókba simítottam végig hátán, egészen a dereka vonaláig. - Én is téged.

Az este további részében a sétáltunk egy keveset a tengerparton, amit egy vacsora és egy filmnézés követett. Fáradtan, de boldogan bújtam ágyba. A tudat éltetett, hogy még maradt két teljes napunk az Angyalok Városában, amit városnézéssel és egymás megismerésével tölthetünk.

 (Kinek melyik a kedvenc dala az albumról? #QQS 😏)

Tan Fácil | Ennyire egyszerű [Joel Pimentel Fanfiction]  - befejezettWhere stories live. Discover now