6.

722 33 6
                                    

A szeder és a csokoládé édes illatának egyvelege kúszott az orromba, amikor felébredtem. Joel a konyhában tett-vett; észre sem vette, hogy már ébren voltam. A pulton illatgyertyák sorakoztak, akárcsak az ebédlőasztalon. 

A nap éppen lemenőben volt. Te jó ég, még sosem aludtam ennyit! Mindenesetre, kipihentebb vagyok, mint valaha. Miután kinyújtóztattam elgémberedett tagjaimat, felkeltem a kanapéról és visszaigazítottam eredeti formájára. Hátam az énekes izmos mellkasának ütközött, ahogy felegyenesedtem. Karjait körém fonva támasztotta meg állát a vállamon.

- Jól aludtál? - kérdezte s egy puszit lehelt az arcomra. Aprót bólintottam, majd kezeimet az övéire simítottam. - Most rám fért egy kis szieszta. Köszönöm, hogy rábeszéltél.

- Alig bírtam megállni, hogy ne nézzelek egész délután. Olyan édes és védtelen voltál - suttogta, miközben szembe fordított magával és megcsókolt. Bátortalanul viszonoztam, aztán homlokomat a fiúénak döntöttem. - Mi ez a sok-sok gyertya?

- Arra gondoltam, hogy romantikázhatnánk kicsit. Rendeltem kaját, vettem pezsgőt, gyümölcsöket és csokoládét... A csoki fondue-nél nincs jobb - kulcsolta össze ujjainkat s a konyhába vezetett. Elállt a szavam. Rózsaszirmok hevertek a padlón; mintha egy romantikus film egyik jelenetébe csöppentem volna. - Joel... Ez fantasztikus. Egy a bökkenő...

Tekintete aggodalmasan szippantotta magához az enyémet. Elmosolyodva cirógattam meg arcát.

- Át kellene öltöznöm, így nem randizhatok veled - néztem végig magamon undorodva. Joel megrázta fejét. - Gyönyörű vagy, még melegítőben is. Felesleges kiöltöznöd. Neked mindenhogy tetszel.

- Még sosem mondott nekem senki ilyen szépeket - haraptam alsó ajkamba s lehajtottam a fejem. Elgyötörten és kínosan éreztem magam. Az énekes az állam alá nyúlva felemelte a fejem és végighúzta hüvelykujját még mindig fogvatartott ajkamon. - Megtisztelő, hogy számodra én lehetek az első.

Amikor magához ölelt, elhomályosodott a tekintetem. Régen kaptam ilyen, és ehhez hasonló törődést. A gyomrom törte meg a meghitt pillanatot. Joel kuncogva lehelt egy puszit a számra.

- Azt hiszem, ideje asztalhoz ülnünk - húzta ki nekem a széket, én pedig mosolyogva leültem és izgatottan felsóhajtottam. Reggel óta egy falatot se ettem. Az utóbbi időben elég rendszertelen az étkezésem, amin úgy érzem, változtatni kell. Összefutott a nyál a számban, mikor a fiú tálalta a gőzölgő pekingi kacsát. - Istenien néz ki.

Az első falatokat némán fogyasztottuk el, aztán beszélgetni kezdtünk. Szóba került a gyerekkor, az iskolai évek és a mostani életünk. Az enyém felettébb unalmas volt, de Joel-é... Nos, az övé három évvel ezelőtt kerekestül felfordult.

Halványan rémlett a La Banda című műsor, de igazán nem szurkoltam senkinek sem. Anya volt mindig az, aki kiválasztott egy valakit s a kiesésig neki drukkolt. Ez a valaki jelen esetben Yoandri volt, Joel legjobb barátja.

- Szóval, te semleges néző voltál? - mártotta az epret a csokiba, majd az ajkaimhoz emelte. Hümmögve haraptam a mézédes desszertbe, a maradékot az énekes tüntette el. - Igen. Viszont, amikor Ricky felkeresett téged, én is sírtam. Könnyen el tudok érzékenyülni, szóval...

- Az volt életem egyik legszebb napja - mosolygott és közben beleivott a pezsgőjébe. Nehéz időszakon ment akkor keresztül a családjával. - A másik, amikor először láttalak. Azóta nem tudlak kiverni a fejemből, és nem is akarlak.

A szám elé kaptam a kezem; könnyeim megállás nélkül folytak lefelé arcomon. Joel azonnal az ölébe húzott és a hátam simogatta.

- Nem tudom, mivel érdemeltelek ki téged - suttogtam, fejemet a mellkasába fúrva.

Szürreális volt az egész. Álmodni sem mertem volna, hogy egyszer valaki udvarol majd nekem... Ráadásul egy híresség, aki nemcsak tehetséges és kifogástalan külsejű, de kedves és csupa szív lélek. 

Fel nem tudom fogni, mit látott meg bennem.

Sziasztok!

Sajnálom, hogy ilyen rövidke résszel jövök, de nyomós indokom van rá :) Nappal kettő fejezettel szeretnék jelentkezni, ám még be kell fejeznem őket :) Ezúton kívánok nagyon boldog 19. születésnapot a könyv főszereplőjének, Joel Pimentel De León-nak 😍!  Nektek pedig, kedves olvasók, szép napot :)! Pusszpáá evribádii,

Macy

Tan Fácil | Ennyire egyszerű [Joel Pimentel Fanfiction]  - befejezettNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ