12.

466 27 12
                                    

Hálás köszönetem a borítóért @oliviasees-nek 😍 Itt is megköszönöm, mert egyszerűen csodás 😍Joel szemei hipnotizálnak...🤩 Ne haragudjatok, amiért egy hétig nem jelentkeztem 😊 Remélem, kárpótolni tudlak titeket 😌 Az esküvő utáni bulit néhány mondatban foglaltam össze, mert nem szerettem volna, ha csak arról szól a fejezet :) #J&J... Ennyit elárulok 😏A rövidségért elnézést előre is 😌 Jó olvasást és boldog nyuszit kívánok 😘 Pusszpáá evribádii,

Macy

A szertartás zökkenőmentesen, örömkönnyekkel és mosolygós arcokkal zajlott le. Viola kitalálta, hogy még mielőtt átöltöznénk, készíthetnénk egy úgynevezett Marryoke-t a Reggaetón Lento remix változatára. Négy koszorúslány volt és a vőlegénnyel együtt öt férfi, így tökéletesen megegyeztünk a két zenekarral. Azt leszámítva, hogy a videoklipet nem esküvőn forgatták a dalhoz, hanem egy szórakozóhelyen.

A lelkész megengedte, hogy a templomban is forgathatunk, így ott kezdtünk. Miután összeállt a stáb és megbeszéltük, ki melyik szövegrészre tátog, kezdődhetett a forgatás. 

Viola két helyszínt álmodott meg a kliphez. A templomot az a hatalmas, Disney témája sátor követte, ahol folytattuk a jelenetek felvételét. Mickey és Minnie mindenütt ott volt, még az evőeszközökön s a poharakon is. Chloe arcára levakarhatatlan mosoly ült ki.

- Ez nagyon édes! - vette magához a névjegykártyáját, amivel az ülésrendet jelezték. Mickey varázslónak öltözve látható a kis kártyán s varázspálcájából apró csillagocskák indulnak el, a neveket formálva. Elmosolyodtam. - Ötletes. Mondjuk, inkább hasonlít az étkészlet egy babazsúr terítékére, mintsem egy esküvőéhez. Hihetetlen, hogy Viola erre is rávette Jack-t.

- Valahogy sikerült neki - nevetett fel legjobb barátnőm, miközben belekortyolt a pezsgőbe, amit az egyik pincér kínált neki. Amikor a stáb jelzett, sietősen lerakta a poharat és visszaálltunk a kamerák elé. Chlo kétségbeesetten nézett rám. - A rúzsom a helyén maradt?

- Változatlanul gyönyörű vagy - mosolyogtam, aztán táncolni kezdtünk a már jó néhányszor hallott dallamra. Én Perrie részét választottam, barátnőm Leigh-Anne hangján brillírozott a kamerák kereszttüzében. 

Másfél óra múlva készült el a kisfilm nyersanyaga, amit várhatóan holnapra megvágnak és el is küldenek az ifjú párnak. Még sosem csináltam ilyesmit, de kifejezetten élveztem. A koszorúslányruha sem zavart, pedig eleinte ódzkodtam. 

***

Másnap délben iszonyatos fej- és torokfájásra ébredtem. Hajnalig egy percet nem pihentem, csak énekeltem és énekeltem azt, amit a vendégek és az ünnepelt pár kért. Fáradtan és nyűgösen dőltem ágyba, miután az egyik pincércsaj hazafuvarozott.

Az egész házban csend uralkodott, csak a konyhából szűrődött ki halk motoszkálás. Ah, már megint?! Ha, Chris az, én nem tudom, mit csinálok! Köntösömbe belebújva lopakodtam az ajtóhoz, majd résnyire nyitva azt néztem ki a helységre. A meglepettségtől aprócska, ám annál fájdalmasabb és rekedtesebb sikoly hagyta el a számat.

Joel, amikor észrevett, elzárta a gázt a kész étel alatt s odasietett hozzám. Párszor megpörgetett a levegőben, aztán szenvedélyesen megcsókolt. Te jó ég, annyira hiányzott! Örülök a sikereiknek, de egyszerűen kínzás, hogy ritkán tudunk találkozni egymással.

- Meglepetés! - suttogta alsó ajkamra, én pedig örömömben elsírtam magam. Barátom kuncogva letörölte könnyeimet, majd még egy csókot lopott és az étkezőasztalig terelt. Két személyre volt megterítve; a tányérok és az evőeszközök körül rózsaszirmok terültek el. Alsó ajkamba harapva ültem le a nekem kihúzott székre. Amikor megakartam szólalni, sipákoló hang jött ki a torkomon. - Ajjaj!

- Megerőltetted a hangszálaid - sóhajtott fel aggodalmasan Joel s töltött egy kevés narancslevet, amit azonnal meg is ittam. Barátom, miután felszolgálta az omlettet és a hozzá pirított bacon-t, leült mellém és nyomott egy puszit a homlokomra. - Majd írásban beszélgetünk egymással, rendben? Egy darabig pihenésre van szüksége a hangodnak.

Szomorúan felsóhajtottam. Habár azt mondtam Chloe-nak és Mira-nak, hogy nem szeretném, ha Joelito tudna Chris leveléről és a tegnap előtti látogatásáról, mégis most el akartam neki mondani mindent. Utáltam hazudni, egyszerűen nem ment a füllentés. 

- Megijesztesz - rángatott ki gondolataimból barátom hangja, miközben megfogta a kezem. Gyönyörű szemei aggodalommal teltek meg, ahogy rám nézett. - Valami baj van, mi amor?

Mosolyogva megráztam a fejem, majd ölébe fészkeltem magam s megcsókoltam. Karjait szorosan a derekam köré fonva viszonozta csókom, aztán áttért a nyakam harapdálására. Fogai finoman karcolták bőröm, amitől fülig vörösödtem és még többet akartam. 

- Alig tudok uralkodni magamon - suttogta fülembe, közben kioldotta a köntösöm. Hevesen bólogattam. A francba is, beszélni akarok! Szavakkal akarom a tudtára adni, hogyan érzek! A kezeim túlságosan remegnek... Ah! Mire észbe kaptam, Joel a kanapéhoz vitt és végigfektetett rajta. Forró lehelete csiklandozta arcom. - Vigyázni fogok rád... Úgy, mint az első alkalommal.

Testem átjárta a boldogság. Azóta érzem ezt, mióta a fiút ismerem. Az iskolában csak álmodoztam arról, hogy majd egyszer szerelmes leszek s a szerelmem viszonozza is valaki. Most pedig... Nem is lehetnék ennél boldogabb. 

folyt. köv.

Tan Fácil | Ennyire egyszerű [Joel Pimentel Fanfiction]  - befejezettDove le storie prendono vita. Scoprilo ora