50. Jméno

1.1K 23 0
                                    

Pohled Carol

Čas letí a já začínám 17 týden. Neymar je celý bez sebe, protože je netrpělivý z toho co čekáme. Taky jsem zvědavá, co nosím pod srdcem, ale neprožívám to jako on.
Mezitím jsem byla na 3 kontrolách a vše dopadlo vcelku dobře, což mi udělalo radost. Pohlaví pořád nevíme, pan doktor říkal, že děťátko si dává na čas kdy nám to ukáže. Některé matky to ví dříve, některé až později. Já jsem jedna z těch co si musí počkat delší dobu. Nějak mi to nevadí čekat, jsem hlavně ráda za to, že je dítě zdravé. Pro mě je pohlaví až vedlejší, hlavní je aby bylo zdravé a narodilo se zdravé, aby ho v klidu donosila až dokonce. Zatímco já jsem klidná a pohlaví je mi jedno, Neymar šílí a vymýšlí co bude dělat když to bude kluk nebo holka. On si přeje kluka, aby měl fotbalisty. Davi je spíše na dinosaury a chce být paleontolog, takže fotbal ho nezajímá. Neymar chce mít nástupce po sobě.
Každý nám říká, že to bude kluk, že to tak cítí. Kluci v týmu si s Neymara dělají srandu, že ať to je raději kluk. Prý se budeme muset starat jen o jednoho pindíka, ale když to bude holka tak se Neymar bude muset starat o všechny ostatní pindíky.
Já se tomuto jen smála. 

Právě teď ležím v posteli uprostřed noci a čučím do stropu. Celý den jsem byla unavená a teď nemůžu spát? Proč? Jsem strašně unavená, ale prostě ne a ne zabrat.
Snažila jsem se usnout, když v tom najednou.

Neymare?" začala jsem do něj bouchat, aby se probudil.

hmm" zabručel ze spaní.

Zlato, sáhni" vzala jsem jeho ruku a dala si ji na břicho. Neymar se okamžitě probudil a sedl si na postel. Byl tak rychle vzhůru jak nikdy.

Pane bože" byl celý šťastný a já s ním. Miminko se začalo hýbat. Konečně vím, že tam přece jen je.

Nechci vědět co budeme mít za dítě, když se rozhodne o sobě poprvé dát vědět ve 3 ráno." smála jsem se a užívala si to malé kopání v bříšku.

Myslím, že to nebudeme mít lehký." smál se taky Ney. Miminko kopalo ještě nějakou dobu a pak se asi unavilo a šlo znovu spát.

Ney?" řekla jsem po chvilce.

HMM?" zamručel.

Nemůžu spát." oznámila jsem.

Já už taky ne, když jsi mě probudila." řekl a otočil se na mě.

Co takhle.." nedokončila jsem větu a vrhla jsem se na Neymara.

Je sice fajn, že máš tolik chutě na sex, ale už jsme to dneska dělali 3x a já už nemůžu." uchechtl se. 

Ach jo, ale já mám chuť." povzdechla jsem. Ney se jen uchechtl.

Zítra baby" řekl Ney a políbil mě. Položil si mou hlavu na svou hruď a pomalu mě hladil po vlasech. Bylo to tak příjemné, že jsem usnula ani nevím jak.

___

Dnes jdu po dlouhé době na zápas. Dnes kluci hrají důležitý zápas v lize mistrů. Sedím ve VIP sekci. Je mi jasné, že mě každý sleduje, protože jsem po dlouhé době na zápase. Mám na sobě Neymarův dres a fandím, protože zatím Barca prohrává.
Samozřejmě tu nesedím sama, ale s Joanou. Je to přítelkyně Daniho Alvese a ještě je tu Antonella, což je přítelkyně Messiho.
Sedíme a někdy prohodíme pár slov jinak každá napětím ani nedýchám a pozorně sledujeme zápas. Už už už ....

GOOOOOOL" zakřičely jsme všechny zaraz a stouply ze sedaček, abychom jim zatleskaly.

Vyrovnáno!

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now