15. Z nejhoršího venku

1.6K 53 10
                                    

:) Snad se bude líbit. (:

Pohled Carol

Musela jsem Camerona vysadit před domem, protože cesta kterou jsme najížděli do garáží se právě opravovala. Takže jsem ho vyhodila a jela objet celou tuhle ulici. Říkáte si proč Cam nejel se mnou? Protože v garáži je plno schodů a já nechci riskovat, že tam sebou sekne a já ho potom budu muset zvedat. Protože jsem si všimla, že Cam s berlemi není moc dobrý kamarád ze schody. Zajela jsem autem do garáže a vypnula motor. Klíčky jsem vytáhla ze zapalování a vystoupila. Své kroky jsem namířila k zadní části auta nebo-li ke kufry, ze kterého jsem se snažila vytáhnout všechny zavazadla.
"Počkej Carol, pomůžu ti" ozval se někdo za mnou. Otočila jsem se za hlasem. U černého BMW stál Marc ve svém perfektně upraveném saku.

Marc bydlí o jedno patro níž

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Marc bydlí o jedno patro níž .Jediné co o něm vím, je že žije sám a je ředitelen nějaké firmy. Jeho věk odhaduji tak na slušných 35. Nějak zvlášť se spolu nebavíme, ale když se potkáme a je o čem vyprávět, tak si alespoň pokecáme ve výtahu.
"Děkuji" poděkovala jsem, když vzal 3 mé tašky a šel s nimi ke schodům. Já vzala by zbývající dvě, které byli nejlehčí ze všech. Auto jsem zamkla a také šla ke schodům. Když jsme vyšli těch 30 nebo kolik schodů, ocitli jsme se na chodbě před výtahem. Bez nějaké rozvinuté konverzace jsem vešli do výtahu.
"Slyšel jsem o tom tvým rozchodu. Je mi to líto." řekl Marc, když se zavřely dveře od výtahu.
"Jo" zesmutněla jsem. "Ale už jsem snad z toho nejhoršího venku" trochu jsem se usmála. Není to zas až taková pravda. To nejhorší teprve přijde a to v podobě toho mrněte, jestli se potvrdí že jsem v jináči.
"Tak to bysme si mohli někdy vyjít ne?" zkusil to na mě Marc.
"Neber si to nějak osobně nebo tak, ale ..." nestačila jsem pokračovat, protože zase začal mluvit Marc.
"Jasně chápu" přikývl na souhlas. "Zvládneš ty tašky potom vzít?" zeptal se mě.
"Jo jasně, nahoře už čeká Cameron" usmála jsem se na Marca. Cinkl výtah a já se s Marcem rozloučila krátkým objetím.
"A děkuju" stačila jsem říct než se zavřel výtah. Vyjela jsem ještě jedno patro a konečně se ocitla na svém poschodí. U výtahu už stepoval Cam.
"No konečně" oddychl si "Co ti tak dlouho trvalo?" řekl se smíchem.
"Di nějak" žduchla jsem ho se smíchem a vytahovat ty dvě kabele z výtahu, které jsem měla vedle sebe. "Alespoň si stoupni, tak aby se ten výtah nezavřel" ukázala jsem na dveře od výtahu, které byli zatím otevřené.
"No jo pořád" pokroutil panenkami se zvednutými koutky a šel si stoupnout k výtahu. Já nad ním jen pokroutila hlavou a šla vyndat zbývající kufry. Když bylo všechno vytažené, šli jsme s Camem k němu do bytu. Cam se snažil své tašky zdravou nohou nakopat dovnitř. Skoro by se mu to povedlo, kdybych je neposunula já.
"Hej" řekl zamračeně Cam. Kdyby mohl, tak by určitě naštvaně rozhodil rukama.
"Co je?" řekla jsem, když jsem se na něho otočila.
"Necháš mě jednou něco udělat?" řekl s ne moc dobrou náladou.
"Máš berle. Co bych tě měla nechat dělat?" mírně jsem rozhodila rukama.
"Třeba, teď bych si v pohodě ty kufry dál dovnitř. Už jsem to skoro měl."
"Tak promiň no"
"Nezapomínej na to, že si v jináči." nadzvedl obočí.
"Možná" vyhrkla jsem a ukázala na něj.
"A nerozčiluj se! Není to zdravý pro miminko." řekl s naprostým klidem, zatímco já se teprve teď začala rozčilovat. Protočila jsem panenkami a poslouchala Cama, jak říká nějaké sračky, které mě opravdu hodně zajímají.
"Camerone!" zakřičela jsem na něho, protože mě to začínalo dost rozčilovat. Nemám ráda, když mi někdo poroučí a rozkazuje co mám dělat. Už jsem dospělá a víc co mám dělat.
"Carol?" vyslovil mé jméno jako otázku a u toho zvedl obočí a pořádně se opřel o berle.
"Přestaň!" znovu jsem na něho ukázala prstem.
"Nic nedělám" mírně pokroutil hlavou.
"Děláš! Poroučíš mi co mám dělat a to fakt nesnáším." řekla jsem zvýšeným hlasem.
"Tak promiň no, ale mám pravdu, kterou ty nechceš slyšet." řekl, když kolem mě procházel do obýváku. Otočila jsem se na něho a do jeho zad propalovala díru. Kdyby vraždící pohled uměl zabíjel, je na 100% po něm. Ale když se tak zamyslím, měla bych se objednat na gynekologii, abych se ujistila a připravila se do budoucna. Přece jen to není taková sranda jako to bývá ve filmech. Asi měl Cam pravdu.
Otřepala jsem se na místě a šla za Camem do obýváku.

"Promiň" řekla jsem, když jsem si vedle něho sedla na levou stranu sedačku.
"V pohodě, začínáš být náladová. To bude v pohodě" pohladil mě po pravém rameni, které jsem měla u něj. Usmála jsem se na něho a on si mě za to k sobě přitiskl. S radostí jsem ho objala a sledovala televizi, na které dávali nějaký komediální seriál, který mě moc nebavil, ale dívala jsem se. Když začala reklama, vytáhla jsem si mobil a podívala se co nového je na Instagramu. Jasně pár like a komentářů na naší společné fotce s Camem a nějaké nové fotky od lidí, které sleduji a mezi nimi i ta, kterou jsem doopravdy vidět nechtěla. 

Neymar přidal fotku s 'přáteli'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Neymar přidal fotku s 'přáteli'. Jo jasně, byli tam kluci a některé jejich přítelkyně, ale 2 nebo 3 rozhodně ničí přítelkyně nebyli a rozhodně ne ta blondýna. Jasně, to je přece Jhenny. Neymarova nová girlfriend. Hošánek se už se svojí novou princezkou, která mu zase na nějaký ten čas bude zahřívat postel, pochlubil. Tleskám ti chlapče. Říkala jsem si v duchu pro sebe. 
"Řekneš mu to?" zeptal se mě Cam a tím mě vylekal. 
"Komu a co?" nechápavě jsem se na něho podívala. Vážně jsem nevěděla o čem teď mluví. Napadalo mě hned několik variant. 
"Jestli budeš v jináči. Řekneš to Neymarovi?" ujasnil mi otázku. 
"To je pravda, ještě jsem o tom nepřemýšlela, ale asi ne. Do teď jsem si vystačila sama a pro něho by to byl jen další nechtěný závazek. Nechci se k němu vracet, protože si vždycky vzpomenu na to co mi udělal." sklopila jsem dolů pohled na mrkáním zaháněla slzy, které se drali na povrch. 
"Ale notak Carol" řekl Cam a pevně mě objal. To dělat neměl, protože jsem se naplno rozbrečela. 


So ... Teď melu z posledního, protože prázdniny jsou za mnou a škola opět začala. :/ A ktomu nám od zítřka začínají praxe, takže to bude ještě větší záhul než do teď. :/ 

Ale k dílu ... Nevím kdy, ale v nejbližší době se bude snažit, aby na sebe Ney s Carol někde narazili a začalo se jejich velké usmiřování. :) 

Taky tu padl jeden návrh, nad kterým jsem hodně rozmýšlela a došla k závěru. :D Kdyby jste chtěli, mohla bych napsat třetí sérii, ve které by šlo o pokračování vztahu mezi Neyem a Carol a o mateřských povinnostech. :D Tuhle sérii bych napsala čisto čistě jen o jejich usmíření a ve třetí už jen povinnosti ohledně dítěte, které přijde na svět. :D Je to na vás, jak se rozhodnete. :D Mě je to docela jedno. :D Ráda tuhle story píšu. :) 

Moc děkuji za komentáře a VOTES !!!!! :3333 

Další díl až o víkendu, protože jak už jsem se zmiňovala školní povinnosti volají. :/ :D 

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now