37. Končím

965 33 0
                                    

Pohled Carol

Vystoupila jsem z auta a výtahem vyjela až k svému bytu. Odemkla jsem byt a vstoupila dovnitř. V předsíni jsem si zula boty a vydala se dál do bytu. Čekalo mě nemilé překvapení v obýváku na sedačce. Seděl tam Cameron a četl si všechny ty časopisy, na které jsem se před pár minutami divala i já.

Když mě uslyšel, odvrátil svůj zrak z časopisu na mě.

To je ale krásné počteníčko" řekl a odhodil jeden z časopisu.

Co píší pěkného?" zeptala jsem se. Dělala jsem jakože o ničem nevím. Vlastně ani nevím co uvnitř píšou, četla jsem si jen titulní strany.

Tak je mi už všechno jasný. Ty si chodíš za tím kreténem a pak se chováš jako kačena. On něco řekne a ty se pak chováš jak debil i k mým kamarádům. Co ti zase pěkného nakukal? Nebo ti to rovnou vyšukal do paměti??" křičel na mě Cameron.

Tohle už jsem psychicky nedávala. „Děláš si ze mě prdel Camerone?? Vrať mi klíče a vypadni z mého bytu." vykřikla jsem na něj a rukou ukázala na dveře.

Takže ona je to pravda? Šukala si s ním?" stoupl a šel ke mně.

S nikým jsem nešukala a ani nebudu. Jsem těhotná a na žádný sex v tomhle stresu nemám ani pomyšlení! Seš vážně kretén. Seber si svých pár věcí a vypadni. Nechci tě vidět!" zakřičela jsem až jsem začala chraptit. 

Tak čímpak tě dostal zpátky na jeho stranu? Hmm" řekl zvýšeným hlasem Cameron a přitom se zastavil kousek ode mě. 

Co pořád máš kurva s tím, že mě někdo přetahuje na nějakou stranu??? Žádná strana není , jsem dospělá a mám svůj rozum a své city. To že jdu za otcem svého dítěte snad můžu a tobě do toho nic není. Posledních pár dní se chováš jako totální kretén. Můžeš mi říct co se ti kurva stalo?" křičela jsem. Bylo mi jasné, že za chvilku přiletí kluci, protože můj křik je určitě slyšet i u nich v bytě. 

Jo tak city ... Takže to, že si mi nikdy neřekla, že mě miluješ nebylo jen tak, ale ono to bylo kvůli tomu, že si pořád zabouchnutá do toho kreténa. Teď už je mi to všechno jasný." zatleskal mi Cameron. 

By mě zajímalo co ti je jasný. A že jsem ti to neřekla? Asi jsem udělala i dobře, protože teď bych toho kurevsky litovala. Dost ses mi líbil a byla jsem s tebou ráda, ale teď se mi hnusíš. Říkám ti naposledy ... Seber se a jdi do prdele" poslední větu jsem až tak zakřičela, že se Cameron až ulekl. 

Tohle snad nemyslíš vážně Carol?" zvedl obočí Cameron a založil si ruce na prsou. 

NE?" zakřičela jsem. Nečekala jsem na jeho odpověď a šla do mé ložnice, tam jsem vzala pár jeho věcí a šla s nimi na chodbu. Jen co jsem otevřela vchodové dveře, tak jsem se ulekla. Stáli tam kluci a měli přilepené uši na dveřích. 

Z dovolením" řekla jsem i jim trochu hlasitěji než si zasloužili a trochu tvrdším hlasem. Oni jak na povel uskočili na jednu stranu a pozorovali co se bude dál dít. Jak jsem v ruce držela Cameronovi věci, tak jsem je hezky vyhodila ze svého bytu přímo na chodbu k jeho dveřím. 

Tady máš věci a vypadni!" zakřičela jsem na něho a ukázala na chodbu. Cameron stál za mnou a pozoroval co jdu dělat s jeho věcma. 

Carol!" zakřičel na mě  Cameron a pevně mě chytl jednou rukou za pás a druhou za zápěstí. „Tohle si posrala! Jen tak si mě neudobříš!" křičel mi do obličeje a pevněji a pevněji mě svíral. Koutkem oka jsem viděla, jak kluci startují k nám a hlavně ke Cameronovi, ale než stihli vůbec něco udělat, předběhla jsem je. Druhou volnou rukou jsem se napřáhla a Cameronovi vrazila takovou facku, že mě okamžitě pustil. Odstoupil ode mě pár kroků a chytl se za tvář a nos. 

Nebudu si tě udobřovat. Je KONEC Camerone!!!!" zakřičela jsem na něho a vykopla ho ze svého bytu. Doslova. 


Pohled Shawna 

Jen co jsem slyšel, jejich hádku přes zeď, věděl jsem, že to špatně skončí. Nic jsem nemusel říkat a kluci už stáli u Carolininých vchodových dveří a pozorně poslouchali. Najednou se otevřeli dveře, ve kterých stála Carol a držela Cameronovo oblečení. Na to on je hodně háklivý. Hodila ho na zem a to Camerona tak nasralo, že jí pevně svíral. Ve mně to začínalo vřít ještě víc než doteď. Dal jsem se do kroku, že Camerona dám od Carol pryč, ale Carol mu takovou natáhla, že nebylo mé pomoci třeba. 

Rozešli se! 

Carol mám rád jako svou sestru a nechtěl jsem jí v takovém stavu nechat a proto, když Camerona vykopla poslal jsem za ní kluky, ať jí jdou pomoc se z toho trochu vzpamatovat a ujistit se zda jí je dobře. Já zatím šel za Cameronem. Našel jsem ho v koupelně, jak se umývá obličej a kontroluje co Carol napáchala. 

Co na mě tak čumíš?" řekl a díval se do mém odrazu v zrcadle. 

Dívám se nato, jaký se z tebe stal debil za pár dní" opřel jsem se o rám dveří. 

Bože, ještě ty začni" řekl a žduchl do mě, protože odcházel z koupelny do jeho pokoje. Následoval jsem ho. 

Můžeš mi říct co ti proletělo v palici?" zakřičel jsem na něj. On zatím stál u skříně a vybíral si oblečení. 

Co? Se zeptej spíš slečny dokonalý." odsekl a vyslíkl si tričko.  

Ptám se tebe! Kurva

Tak pořádně poslouchej ... Slečna úžasná, za kterou jí všichni máte, si včera hezky šla za kreténem, kterýho fakt nemusím a nic mi o tom neřekla. Nebo spíš chodí za ním delší dobu. Doví co s ním všechno dělala. Míní se z něho posrat a mě má pak úplně u prdele. Jak dlouho jsme spolu chodili? Pár měsíců to bude, a myslíš si, že mi řekla to posraný miluju tě? Hah ne! A proč? Protože je pořád udělaná do toho kreténa. Jsem takový debil. Měl jsem plán ... Chodit s ní, pořádně s ní šukat, ale to jsem nevěděl, že je naprcaná od toho šulína. Do piči! Že já jsem vždycky hodnej a vrátí se mi to v tom nejhorším světle. Kdyby alespoň .......  Ale co už, pustila mě k vodě, tak teď si jdu pořádně užít. Jdi mi z cesty a běž litovat jí místo svýho nejlepšího kámoše. " Cameron přímo řval. 

Můžeš mi říct co to je kurva za plán? Chodit a šukat? Měl ten tvůj plán i nějakou budoucnost?" nechápavě jsem se zeptal, samozřejmě s křikem. 

Co ty o tomhle můžeš vědět? Seš sám už jakou dobu a nejsi schopný si najít pořádnou ženskou, si to raději budeš dělat furt sám." řekl zase s křikem. Navlíkl na sebe první oblečení co našel a chtěl jít pryč, ale zastavil jsem ho. 

Kam si jako myslíš, že jdeš?

Kam? Do klubu, pořádně se vožrat a zašukat si." řekl a zmizel z mého dohledu. 

Jestli Carol potratí, tak ti dám přes hubu já! S tím počítej!" zakřičel jsem na něho ještě než zmizel za zavřenými dveřmi od výtahu.


_________________________________________________________

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now