27. Můžu mu všechno říct

2.3K 78 42
                                    

... Snad se bude líbit ... 


Pohled Carol  

Tohle se nemělo stát! Tohle jsem mu opravdu neměla dovolit. Chodím přece s Cameronem a i když mu nedokážu říct co k němu vlastně cítím, i tak ho mám ráda a nedokážu si to bez něj představit. A ano i pořád je tu něco, co mě táhle k Neymarovi. Ale to si nechci dopustit. Nezačnu si s ním ani přes to, že jsem s ním těhotná. 
Pokroutila jsem hlavou, abych zahnala moje jakékoliv myšlení na Neymara či Camerona. Ale jedno mi stejně pořád vrtalo hlavou. Cameron a to co jsem mu provedla. Teda neprovedla, teda provedla. Ach jo. Teď si to budu vyčítat. Mám mu to říct nebo to hodit za hlavu?
Přemýšlení mi zabralo celou cestu domů. Zaparkovala jsem v podzemních garážích, tak jako vždy. Zamkla jsem auto a šla směrem výtah, abych se dostala do svého úkrytu neboli do bytu. Při mé chůzi k výtahu, jsem ale byla zastavena známými hlasy.
"Čau kluci" pozdravila jsem Cartra a Matta, kteří vypadali dost vysmátě.
"Čau Carol" pozdravil mě Matt.  
"Čauky" mávl mi Carter. "Kde si byla?" zajímal se. 
"Za svým ex mu říct o dítěti" pokrčila jsem rameny. Kluci okamžitě zůstali překvapeně stát.

 Kluci okamžitě zůstali překvapeně stát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[Carter - Matthew] 

"Ví o tom Cam?" zeptal se Matt. Nemají z toho moc radost, že jsem mu to šla říct. Myslí si, že tak přijdou o všechnu zábavu. Ze začátku sice nebyli moc nadšení, že mezi nima bude pobíhat dítě, ale vše se změnilo a oni se ho nemůžou dočkat, 
"Jasně, že o tom ví. Sice mě prvně nechtěl pustit, ale nakonec pustil" řekla jsem jim a zase se dala do chůze k výtahu, kde jsme s tichosti stáli a čekali než se dostaví k nám. 
"Je doma Shawn?" zeptala jsem se po tom, co jsme jeli už výtahem nahoru. 
"Jo, myslím .... myslím, že jo" řekl a u toho přemýšlel Carter. Ptáte se proč zrovna Shawn? Protože se z nás stali fakt dobří kamarádi. A já sama můžu hrdě prohlásit, že Shawn je můj nejlepší kamarád. Můžu mu říct všechno, protože on není slepičí prdel a nevykecá nic co by člověk nechtěl. Řekne jen to co chci. Dost mi pomáhá. Vlastně Shawn ví víc věcí než holky nebo Cameron. 
"Jo díky" usmála jsem se na ty dva. 
"Já chci taky, aby mi někdo říkal něco tajnýho" zaskuhral Matt. 
"Zlato, řekla jsem ti kde schovávám sladký a hned ten den bylo pryč. Takže už ti nic neřeknu." zasmála jsem se. 
"Ach jo" povzdechl si Matt a Carter se mu začal smát. 
"Neboj, ty taky nic vědět nebudeš" zasmála jsem se Cartrovi. 
"Proč?" řekl, ale já mu už neodpověděla, protože výtah zastavil v našem patře. 

--------------

"Jestli seš to ty Shawne, tak pojď dál" zavolala jsem na dotyčnou osobu, která mi zvonila u dveří. Nemohla jsem jít otevřít, protože jsem právě stála v ložnici jen ve spodním prádle a rozmýšlela co si na sebe vezmu. 
"Car? Kde si?" slyšela jsem Shawnův hlas. 
"V ložnici ..... ale .." než jsem to stačila doříct, Shawn už stál ve dveřích. 
"Ježiš promiň, já ..." zakryl si oči a chtěl jít pryč, ale já ho zastavila. Nevím proč jsem to udělala, ale prostě jsem to udělala.
"V pohodě, klidně tu zůstaň. Není na mě vidět nic víc než na ostatních holkách. Teda až na rostoucí bříško" řekla jsem a pohladila jsem si ho. 
"Kde je Cameron?" zeptal se Shawn a přitom si sedl na postel, která byla za mnou. 
"Dělají bordel s klukama vedle" odpověděla jsem mu a nasadila si krátké teplákové kraťasy s Camovou mikinou. Hned co jsem si to oblíkla jsem šla do obýváku, který je spojený s kuchyní. 
"Dáš si něco?" zeptala jsem se, jako správná hostitelka. 
"V pohodě" řekl a sedl si na sedačku s obýváku. 
"V tom případě, když něco budeš chtít, tak si to vem sám. Jako doma" zasmála jsem se. 

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now