42. Odpověď ?!?

856 30 4
                                    

Pohled Carol

"Budu tě mít každý den u sebe. Budu se o tebe moc starat, rozmazlovat tě. Budu ti moct být na blízku. A hlavně budu u tebe když půjdeme do finiše. Miluju tě Carol a chci aby si mi odpustila." řekl Neymar a dal mi pusu na ruku.

"Já ti odpustila, ale nezapomněla." ušklíbla jsem se a svůj zrak raději namířila pryč od něj.

"Carol" podíval se na mě Neymar a chytl mě za ruce. Právě jsme stali kolonu, která se asi jen tak nerozjede.

"Ano?" zvedla jsem obočí a čekala co z něj ještě vypadne.

"Vezmeš si mě?" zeptal se mě ...

"Co? Cože???" vykulila jsem oči a byla celá v údivu. Nestačila jsem ani polknout. Nestačila jsem nic, jen jsem byla překvapená a zaskočená.
"Cože?" řekla jsem po chvilce uklidnění a vzpamatování. Menšího vzpamatování tedy. Z tohohle se asi budu dlouho oklepávat.

"Já .. já vím je to rychlí. Ani jsme se k sobě nevrátili, nechodíme spolu, znovu, ale prostě já tě miluju a chci aby si byla mojí ženou." řekl Ney s jiskřičkami v očích. On byl celý bez sebe nadšením, zatímco já byla na rozpacích.
"Já vím je to rychlí a ani nečekám odpověď hned, ale prosím, prosím dej tomu šanci. Chci aby si mi věřila a chci aby si si mohla být jistá mnou. Chci ti dokázat, že ty jsi pro mě jediná a tak to i zůstane." chytl mou ruku a pevně jí stiskl.

" chytl mou ruku a pevně jí stiskl

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Neymare, já .... já ... " byla jsem jím přerušena, tím že mi dal prst na ústa, aby mě utišil a následně mi dal pusu.

"Řekl jsem ti, že nechci odpověď hned" mrkl a tak sladce se usmál. Úplně mě tímto přístupem ohromil. Vždycky byl tak akční a vše musel mít hned, ale teď? Teď si klidně počká. Jen jsem na Neye pokroutila hlavou, že si bude muset počkat a raději se otočila k oknu a sledovala pomalu se rozjíždějící auto. Celou cestu jsem si v hlavě snažila uspořádat ten nepořádek a nějak dojít k rozhodnutí, ale nešlo to. Dávala jsem si samé PRO a PROTI, ale výsledek žádný.
Sakra ženský kde jste, když vás jedna z nás potřebuje? Potřebuji pomoc a on nikde nikdo.

Začneme od začátku ....
Naše seznámení ... Rychlé a stručné. Okamžik na který nezapomenu, ale taky je úplně divný. Jen my dva jsme mohli jít a čučet do mobilů a nevšimnout si jeden druhého.
Neymarovo číslo? Jedním slovem zázrak
První rande? Jedním slovem odvážné a taky dost rychlé .... Sakra náš vztah šel strašně rychle.
První sex? D.O.K.O.N.A.L.Ý!
Seznámení s mými rodiči? Nervozita nebyla vůbec třeba, šlo to hezky jako po másle.
Sestry svatba? Jedna velké pohádka, kde jsem zjistila, že toho kluka, který právě teď sedí vedle mě a čeká až bu odpovím na tu nejhezčí otázku, kterou kluk může holce dát. Tak že ho miluji víc než cokoliv na světě.
Společné bydlení nebydlení? Bylo to krásný, ale možná až moc plný dům někdy. Chtělo by to více soukromí.
První těhotenství? Když vše šlo jak mělo, pohádka. Poté co jsem potratila už to pohádka nebyla, spíše to připomínalo horor.
Zjištění o tom, že mě Neymar podvádí? KATASTROFA. Ale vlastně když o tom tak přemýšlím, tak jsem si zato mohla vlastně trochu sama. Zajímala jsem se o sebe a o to, že nebudu mít žádné dítě a nedívala jsem se na budoucnost, ale na minulost. On si našel jinou, aby nemusel poslouchat moje věčné fňukání.
Poznala jsem kluky (Shawna, Camerona, Matta, Jacky, Aarona, Nashe, Taylora, Cartra a Hayese) Bolest se alespoň trochu zeslabila.
Rozchod ... Jedna kapitola mého života se uzavřela a to ta nejbolestivější.
První výlet po rozchodu ... Krásné prostředí a uvolnění.
Zjištění, že jsem po druhé těhotná ... ŠOK a to opravdu velký.
Cameron a já ... krásný až nato, že jsem ho měla ráda jako nejlepšího kamaráda, se kterým jsem mohla dělat všechno. Něco jako kamarád s výhodama až nato, že žádný sex. Nemohla jsem. Ne kvůli sobě nebo kvůli těhotenství, ale kvůli Neymarovi. Ono s ním jsem už v žádném vztahu nebyla, ale prostě Ne.
Koncert, na kterém jsem po dlouhé době viděla Neymara a jeho úžasnou rodinu.
Úžasná blondýnka kolem Neymara ... Jhenny ... rána do zad, ale on šel dál.
Ohrožení dítěte ... Připomnělo mi to, to co jsem už zažila a jak jsem se cítila a nechtěla jsem ztratit to poslední, co jsem měla s Neymarem společné.
Oznámení Neymarovi, že jsem podruhé těhotná .... Nervozita, nervozita. Ale jeho reakce k nezaplacení.
Hádka a rozchod. Myslíte si, že by to mělo cenu? Já a Cameron? Nemělo. Nemilovala jsem ho a jak jsem se později dozvěděla od kluků, tak on mě taky ne. Jemu šlo o sex a mně o člověka, který mi měl nahradit Neymara.
............... Myslím, že máme jasno.


_________________________________________________________
Chci vám jen oznámit, že tato série bude končit 50. dílem. 😊 Mám to dopsané a připravuji poslední 3. sérii. 🎉😊

Můžu vám jen říct, že se máte naco těšit ještě dokonce. 😈😇😊

Chci vám moc poděkovat za ohlasy, VOTES a komentáře ❤️❤️❤️

[omlouvám se za chyby]

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now