9. Řešení a nepříjemná zpráva

1.5K 48 7
                                    

Příjemné počtení :)

Pohled Neymara

Ležel jsem na sedačce a hrál s Gilem Fifu 16. Tohle je jediná hra, u které se dokážu odreagovat a zapomenout na všechny starosti.
"Přihrávka, a ... a .. Je tam!" řval jsem snad na celý barák. No dobře, tak alespoň přes celý obývák.
"Neymare?" vstoupila do místnosti Rafa. Nevypadal moc nadšeně.
"Hmm?" odpověděl jsem aniž bych se na ni podíval.
"Máš tu návštěvu" řekla ne moc radostným hlasem. První mě napadla Carol, ale hned jsem ji zase z hlavy vymazal. Určitě kdyby přišla Carol, tak by Rafa takhle nereagovala. Přece by nepřišla Carol za mnou, když jsem to tak posral já. Měl bych se jí nějak omluvit nebo to alespoň nějak vysvětlit. Počkat, proč nějak když to můžu vysvětlit podle pravdy. Teda jen to co si pamatuji.
"Ehm, ehm" ozvalo se ode dveří zakašlání. Probral jsem se ze svého přemýšlení a otočil se na dotyčnou osobu. Mezi dveřmi stala hubená dívčí postava s blond vlasy. Jen tu jsem si teď nepřál vidět.
"Ahoj Neymare" pozdravila mě a nevinně se usmála. Byl jsem dost zaskočený a mimo.
"Ehm" poškrábal jsem se na zátylku a sedl si na sedačku. "Ahoj Adriano" řekl jsem zaskočeně.  

Pohled Carol

"Came, můžu si s tebou o něčem promluvit?" zeptala jsem se ho, když jsme byli sami v obýváku.
"Klidně mluv" pokynul levačkou, protože pravačku mě zaměstnanou. Teď to myslím, tak že hrál nějakou závodní hru na televizi. 
"Tady ne." usmála jsem se, aby pochopil, že je to trochu vážnější.
"Okey, jdeme na schody ven." řekl a taky udělal. Stopl si hru a společně se mnou vyšel ven. Vyšli jsme ven a Cam si sedl na schody a čekal co ze mě vyjde.

"Víš

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Víš..." nevěděla jsem jak začít.
"Poslouchám, tak co máš na srdci." řekl s menším uchechtnutím.
"Chtěla bych si s tebou promluvit o tom malým, teda jestli nějaký je." tvářila jsem se ne moc šťastně. Jo, mít dítě je krásná věc a všichni si jí přejí, ale když jste se s otcem dítěte rozešli ne moc v dobrém, tak to krásná věc není. Spíše starosti.
"Tak co o něm?" divil se a dal dolů obočí.
"Prostě si o něm chci s někam promluvit. A ty seš jedinej co o něm ví." nevinně jsem se na něho usmála.
"Carol, ty si ho chceš nechat vzít?" okamžitě si stoupl ze schodů.
"To jsem neřekla, ale ani to nevyvracím. Jen prostě nevím." řekla jsem a trochu jsem protáhla. Nechci před ním brečet a už vůbec ne, když jde o to malý.
"Ty se bojíš, jak by reagoval ten debil zasranej, co zahodil tohle krásný stvoření, že?" řekl a šel mě obejmout. Tohle objetí mi chybělo. Cítím se v něm tak bezpečně a vždy se alespoň trochu uklidním.
"A měla bych mu to vůbec říct?" vzlykla jsem.
"Ty se na to dívá jak na potvrzenou věc, ale jestli sis ještě nevšimla tak to ještě není potvrzený."
"A co když v tom jsem? Raději to budu řešit tímhle způsobem." hysterčila jsem.
"Tak si ho necháš." mrkl na mě. Chtěla jsem začít protestovat, ale Cam mě zastavil. "Pomůžu ti s ním." usmál se.
"I když to není potvrzený, tak i tak ti děkuju." s uslzenýma očima jsem se na něj usmála. On mi úsměv opětoval a znovu mě zmáčkl v objetí. V tom uvolňujícím a bezpečném objetí. 

Pohled Neymara

"Cože?" skoro jsem vykřikl. Tohle není možný. Rychle jsem vstal z pohovky a chodil k oknu a zpátky k sedačce. Pořád jsem si v hlavě opakovat To není možný, to není pravda.
"Uklidni se" řekla Adriana.  
"Jak se mám do prdele uklidnit, když mi přijdeš říct, že si to nedostala?" skoro jsem na ní křičel. Uvnitř mě to hodně vřelo. Jak jsem mohl být tak blbej a spát s holkou bez šprcky. 
"Neřekla jsem, že jsem těhotná, ale že jsem to nedostala." usmála se Adriana. 
"A řekni jaký je v tom rozdíl?" zvedl jsem pobaveně obočí a rozhodil ruce od těla. Jde vidět, že ta holka je vážně pravý blond. Tohle by například Carol nikdy neřekla. Kde jsou ty časy, když jsme čekali s Carol malý? Jsou fuč a já teď musím řešit další podělanej případ. Kam jsem se to dopracoval? 
"No tak když to holka nedostane, nemusí to hned znamenat, že je zbouchnutá." nevinně se usmála. 
"Děláš ze mě debila nebo co?" zvedl jsem pravé obočí a ruce měl stále rozhozené od těla. "Vypadám jak nějakej vymaštěnec co neví, co to znamená? Pokud vím, tak už jedno dítě mám."  zvyšoval jsem hlas. 
"Neymare?" otevřela dveře od obýváku Rafa, kde jsme byli jen já a Adriana. Pořádal jsem Gila jestli by nás nemohl nechat osamotě. Kluci s Rafou se zavřeli v kuchyni, která je hned vedle obýváku. 
"Co chceš?" nepříjemně jsem po ní vyjel. 
"Já jen, že ..." zasekla se. 
"Rafo nech ho, já určitě přijdu jestli budou těhotenské testy pozitivní." řekla Adriana a stoupla k odchodu. 
"Ty na mě už nikdy nemluv." varovně na ní ukázala Rafa. Jak může jedna věc rozdělit tak dlouhý kamarádství. 
"Nebo co?" zvedla pobaveně obočí. Namyšlená kurva to je. Jak jsem s ní mohl vlézt do postele? Nikdy nepochopím. 
"Nebo dostaneš přes ten tvůj namyšlený ksicht." řekla a měla v plánu se po ní rozutíkat, ale díky včasnému zásahu kluků se tak nestalo. 
"Blbá jako vždy" zasmála se Adriana a dala se k odchodu. Já jsem tam jen překvapeně stál. Když jsem se vzpamatoval, rozutíkal jsem se za Adrianou. 
"Adriano?" zakřičel jsem na ní. Ona se hned otočila a usmívala se jak sluníčko na hnoji. Přiběhl jsem k ní a moje ruka začala strašně svrbět. Natáhl jsem se a dal jí pohlavek. 
"Au" zapištěla "To bolelo" skoro začala brečet. 
"Ale copak? Budeš mě žalovat?" zvedl jsem pobaveně obočí. 
"Jo budu!" řekla přísně. 
Uchechtl jsem se "A máš svědky? Já tu žádný nevidím, tak ti to asi moc neprojde" mírně jsem roztáhl ruce a smál se jí do obličeje.
"To si ještě vypijete!" dupla. "Jak ty, tak i ta tvá povedená sestřička." rozhodila rukama. "A jestli budu těhotná-" přišla ke mně a dloubla mi prstek do hrudi "-tak si to hezky sežereš i s úroky
"Neblbni, fakt?" zasmál jsem se. Adriana naposled dupla a se začínajícími slzy vypadla z mého domu. Zabouchla za sebou dveře a já vybuchl v nezastavitelný smích, ke mně se přidali i kluci s Rafou, kteří stáli na konci chodby.  


So ... Dneska docela povedenej díl ne? :DDD Chtěli jste dítě, ale neřekli jste jestli Carol nebo Adriana. :DD Ne, vím že jste mysleli Carol. :D Ale ještě nejsem 100% rozhodnutá. :D

Moc děkuji za komentáře a VOTES!! :33 

Další díl v úterý. :) 

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now