14. Zvláštní

1.7K 48 2
                                    

(: Snad se bude líbit. :) 

Pohled Carol 

"Máš všechno sbalený?" zas a znovu jsem se zeptala Camerona, který seděl na posteli a vypadal, že ho moje otázka dost zajímá. 
"Carol, už po stopadesátýšestý. Ano mám všechno sbalený" zas a znovu mě ujistil. S úsměvem na rtech jsem přikývla. Do teď jsem stála u dveří od koupelny, ale to se změnilo, když jsem se dala do pohybu a lehla si za Cameronem na postel.
"Pomalu se v tobě objevují mateřské pudy" řekl se zdviženými koutky úst.
"Nech toho" trochu jsem ho bouchla do břicha. 
"Au" zaskuhral a chytil si místo kam jsem ho bouchla. Po chvilce natáhl ruku k mému bříšku a začal ho pomalu hladit. Přišlo mi to trošku divný a zvláštní. 
"Už roste" řekl se smíchem. Podívala jsem se na něho a zasmála jsem se.
"Víš co na tobě obdivuju?" trochu jsem se na něho natočila.
"No co?" Cam kývl hlavou ať začnu povídat. 
"I když to dítě není tvoje, teda jestli nějaký je a bude, tak že se k němu chováš jako ke vlastnímu. Máš radost za někoho úplně jinýho, staráš se o mě, pomáháš mi...". Při tomhle jsem si vzpomněla na Neymara. Cam má radost s dítěte, které není ani jeho a jeho pravý otec o něm nemá ani tušení. Když nad tím tak přemýšlím, nevím jestli to Neymarovi vůbec řeknu. Zvládnu to sama, tak jako do teď. 
"Není sice moje, ale mám vás rád. A jsem taky rád za to, že si ho necháš."
"Jak víš, že si ho nechám?" hrála jsem překvapenou. Jasně, že si ho nechám. Nedokázala bych někomu bezbrannému ublížit. Stačí že jsem o jedno dítě už přišla, nechci přijít o další. 
"Mluvíš o něm i do budoucna, takže si ho necháš a si za něho ráda" mrkl na mě a znovu mě pohladil po zatím plochém bříšku. Naklonil se ke mně a dal mi pusu na tvář. Byla jsem dost překvapená, ale nechala jsem to tak. Chvilku jsme tam jen tak leželi, když jsem se vzpamatovala.
"Musíme vyrazit" řekla jsem a vstala z postele. Cam si povzdechl a taky stoupl.
"Kluci?" zakřičel až jsem se lekla.
"NO?" zakřičeli nazpátek.
"Pojďte odnést kabele do mýho auta. Prosím." zakřičel jim. Za chvilku se ozvaly kroky a už se v pokoji objevil Shawn s Nashem. Bez zbytečného kecání a protestů vzali všechny tašky, jak moje tak i Cama a šli do auta. Já si vzala všechny potřebné věci a taky se dala do kroku, tak jako Cam.
"Tak ahoj" objímala jsem se a zároveň se loučila s klukama.
"Neboj, za týden je máš v Barceloně" zasmál se za mými zády Nash.
"Cože?" odtáhla jsem se od nich.
"Slyšela si dobře, máš další nový sousedy." řekl se smíchem pro tentokrát Shawn.
"AAAA" zapištěla jsem. Bude je mít vždycky po ruce, když je budu potřebovat. Tímhle mi doopravdy zvedli náladu na 100%.
"Tak šťastnou cestu" popřál nám Matthew. Děkovně jsem se na něho usmála a otočila se na Cameronovo auto.
"Came, vypadni na sedadlo spolujezdce" řekla jsem mu, protože seděl za volantem a moc šťastně se netvářil. 


Ani se nedivím, ta noha ho docela bolela

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ani se nedivím, ta noha ho docela bolela.
"Proč? Já budu řídit."
"Camerone!" udělala jsem vážný výraz.
"Bejt tebou jí poslechnu" ozvali se kluci se smíchem.
"Proč nemůžu řídit?" smutně se na mě podíval.
"Za 1. máš na noze 14 stehů a za 2. protože budu řídit já" ukázala jsem na sebe. On si povzdechl a vystoupil. Zatímco obcházel auto já si sedla na místo řidiče a počkala až nastoupí. Miluju Camovo auto. Proč taky ne, když má Land Rovera. Když nastoupil, nastartovala jsem a s mávání klukům odjížděla. 

Pohled Neymara 

Je to tady! Právě teď sedím v autě a jedu na letiště pro Jhenny. Dneska mám naplánovaný oběd s pár přáteli, tak jsem zvědavý jak to dopadne.
Právě jsem přijížděl k letištnímu parkovišti, když jsem viděl štíhlou blonďatou a usměvavou Jhenny, jak právě vychází z haly. Nemusel jsem ani parkovat, stačilo zastavit na kraji haly a počkat na ní. Jako gentleman jsem vystoupil a šel jí dát kufry do kufru. Když jsem zavřel kufr na přivítanou jsem jí políbil a objal. Společně jsme potom nasedli do auta a vyjeli směr můj dům. 

"Ráda tě zase vidím" začala Jhenny po nějaké té době ticha co vládlo po cestě. 
"Taky tě rád vidím" usmál jsem se. "Jaký byl let?" optal jsem se, aby konverzace nestála. 
"Super, ale dlouhý. Přeležela jsem si vlasy" řekla se smíchem. Rychle jsem se na ní podíval. 
"Vůbec ne, sluší ti to" pochválil jsem jí. 
"Nech toho" pohladila mě po pravé ruce, kterou jsem měl na volantu. Nevím proč, ale přišlo mi to divný. Nevím jestli to bylo tím, že jsem si opět vzpomněl na Carol nebo jestli to bylo tím, že tohle celý bylo trapný. Tenhle plán jsem měl prvně s někým probrat než jsem ho uskutečnil. Ale co, už je pozdě. 

"Taky ti to přijde tak zvláštní?" podíval jsem se na Jhenny, když jsme stáli na semaforu a zrovna svítila červená. 
"Uf, už jsem se lekla, že to přijde jenom mě" zasmála se a já trochu s ní. 
"Dobrý, takže tohle jsme si vyjasnili" zasmál jsem se a rozjel se, protože se rozsvítila zelená. Z ničeho nic mezi námi začala rozvíjet konverzace, ve kterou jsem už ani nedoufal. Probrali jsem snad všechno co se probrat dalo. 
"Jakej debil může takhle parkovat?" nadával jsem, protože nějaký debil zaparkoval, tak aby ho nikdo nemohl přejet. Zatroubil jsem, protože jsem viděl, že v tom autě někdo je. Dveře u řidiče se otevřeli a z auta vystoupila hubená postava hnědovlasé dívky, která na mě omluvně mávla. Překvapením jsem snad ani nedýchal. 

"Carol" vyslovil jsem její jméno a pořád se na ní díval

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Carol" vyslovil jsem její jméno a pořád se na ní díval. Vůbec se nezměnila, teda alespoň vzhledově. Carol obešla auto a šla ke spolujezdci, kde někomu pomáhala vystoupit. Ten někdo byl Cameron a měl berle. Ha, dobře mu tak debilovi. Pomyslel jsem si. 
"Ty je znáš?" zeptala se Jhenny. Ošil jsem sebou a podíval se na ní s neutrálním výrazem. 
"Ne" záporně jsem pokroutil hlavou a znovu svůj zrak obrátil před sebe na Carol, která už nastupovala do auta a pomalu se rozjížděla dopředu. Taky jsem se rozjel. Neměl jsem nějak velký zájem to všechno Jhenny vysvětlovat, proto jsem zalhal o tom, že je znám. Ale stejně jí to budu muset dřív či později říct. 
"Carol si pořídila nový auto?" přemýšlel jsem, ale nějak jsem si neuvědomoval, že přemýšlím nahlas. 
"Ty je znáš!" řekla Jhenny a založila si ruce na hrudi. 
"Jo znám" trochu jsem zvýšil hlas. 
"Tak promiň, že jsem se tě na to vůbec ptala." řekla. Znělo to tak, že se urazila. Povzdechl jsem si. Fajn, musím s pravdou ven. 
"Ne ty promiň mě. Na tohle téma jsem dost citlivý" omluvně jsem jí pohladil po stehně. 
"Mohl si to říct rovnou a nehrát divadýlko." řekla už klidným hlasem.  


So ... V dnešním dílu se toho 'moc' nestalo. :/ :D Dneska byl takový o ničem. :D Jinak Jhenny je v Barceloně, Carol se vrátila. :D Uuh, To bude napínavý. :DD  

Jinak mám taky hodně dotazů jestli dám dohromady Carol s Cameronem. A odpověď je taková, že zatím nevím, ale možná jo. :D Ale bát se nemusíte, tak či tak skončí s Neymarem. :D Klidně bych to mohla udělat tak, že je nechám s Cameronem a mohla bych začít psát 3 sérii, ale to nwm nwm. Moc se mi do toho nechce. :D I když? ... :DD 

Moc děkuji za komentáře a VOTES!! :333 

Další díl v úterý. :) 

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now