45. Oznámení

904 23 4
                                    

Pohled Carol

Ráno jsem se vzbudila s úžasným pocitem. Podívala jsem se vedle sebe a Neymar už vedle mě neležel. Trochu jsem si povzdechla, protože jsem si myslela, že tu bude. Otočila jsem se na noční stolek a uviděla papírek. V místnosti bylo šero, protože byl pořád zatažené žaluzie. Sáhla jsem tedy pro ovladač a pustila ranní paprsky do místnosti.
Posadila jsem se na posteli a vzala si vzkaz. Od Neymara.

"Dobré ráno miláčku, promiň musel jsem na trénink. XXX Ney" stálo na vzkazu. Usmála jsem se a vstala z postele. Stoupla jsem si před skříň a konečně se pořádně podívala jak je to tu uspořádané.

"On je vážně slepej." řekla jsem si sama pro sebe, když jsem hned na první dobrou viděla ty kraťasy, které včera hledal. Nenašel, protože nebyl čas. Usmála jsem se a zamyslela jsem se nad včerejším večerem. Nevím co to do mě vjelo, ehm, teda vím, ale myslím to jinak. Lépe řečeno co mě to popadlo? Ale nelituji toho. Včerejší večer jsme si krásně užili a myslím, že se všechno špatné co se nám stalo zahodilo a začínáme od začátku.
Po krátkém zamyšlení jsem se tedy rozhodla převléct. Vzala jsem si na sebe jen šedé tepláky a volnější tričko. Od té doby co jsem zjistila, že jsem těhotná, tak nosím volnější oblečení, prvně jsem to nosila, aby to nezjistili kluci, potom aby to nezjistil Neymar přes média a teď to nosím, protože je to pohodlný.

Poté co jsem se oblékla jsem šla udělat ranní hygienu a vydala se do kuchyně udělat snídani. Jak jsem zjistila, tak v domě jsem byla pořád sama.
S obrovskou snídaní jsem se rozhodla přesunout na zahradu. Při snídani jsem u sebe měla telefon a psala si s mamkou a se Shawnem. Mamce jsem samozřejmě o naší noci neřekla, ale Shawnovi jakožto nej nej nejlepšímu kamarádovi ano, protože on o mě ví všechno a já zase o něm.

Pohled Neymara

Ráno jsem se vyplížil z postele, i když se mi vůbec nechtělo, ale práce volá. Potichu jsem si vzal věci, které jsem potřeboval a oblékl se. Ještě jsem nechal Carol vzkaz, aby se nelekla kde jsem a vydal jsem se na cestu.

"Čau brácho" zdravil mě hned při příchodu Leo.

"Čau" odpověděl jsem mu s úsměvem.

"Ale ale. Tady je někdo opět ve své kůži, vyprázdněn a svěží." smál se jak blbej Dani.

"Debile" odpověděl jsem mu se smíchem a udělal s ním náš pozdrav.

"Tak co? Jaká?" zeptal se Leo.

"No" zasmál jsem se. "Carol mám doma"

"No?" pobídl mě k pokračování Dani.

"No" pořád jsem se smál.

"Voni jí pustí dom po týdnu a ten debil jí hned vošuká." zařval Dani a začal se smát jak blbej. Hned nato začali padat další otázky týkající se sexu. Já se jen smál a neodpovídal raději.

"Ještě je tu něco co se stalo." řekl jsem jen tak do davu v šatně, zatímco všichni probírali můj sex s Carol. Nastalo ticho a všichni se na mě otočili.

"Co jsi ještě udělal?" zeptal se s obavami Suarez.

já si v klidu oblékl tričko a hledal ve skříňce ponožky, když na mě kluci začali pokřikovat ať to řeknu. "Požádal jsem Carol o ruku." řekl jsem a otočil se na ně. Jejich obličeje stáli vážně za to.

Pohled Shawna

Seděl jsem na balkoně a psal si s Carol, když za mnou přišli kluci. Odpověděl jsem tedy Carol a mobil dal bokem.

"Shawne" oslovil mě Jack Gilinsky.

"Ano?" pokynul jsem hlavou, že ho poslouchám.

"Máme pro tebe s Jackem menší oznámení." pokračoval.

"Poslouchám" pokynul jsem rukou, aby pokračoval.

"Jedno studio v LA slyšelo naší skladbu a chcou s náma zkusit spolupráci." skoro vypískl radostí Jack Johnson.

Samou radostí jsem vyskočil ze sedačky, ale poté jsem se zarazil. "V LA?" znovu jsem zopakoval. Kluci jen přikývli.
"Takže se budeme muset přestěhovat?" zeptal jsem se jich trochu smutným hlasem. Jo, chtěli jsme se přestěhovat jinam, ale to jsme ještě neznali Carol a já a Carol jsme nerozlučná dvojka.

"Nech si to projít hlavou a pak nám řekni. My s Jackem jsme pro." řekl J. Gilinsky. Já si jen povzdechl. Vždycky jsem chtěl být zpěvák, ale teď otázka co mám zahodit, jestli svůj celoživotní sen nebo nejlepší kamarádství. Opět jsem se posadil do křesla a začal přemýšlet.
Prvně jsem váhal zda to napsat Carol nebo ne, ale nakonec jsem to udělal.

Shawn: Carol?

Carol: Ano?

Shawn: Vždycky jsi mi poradila, stála jsi při mě ... potřebují tvoji pomoc

Carol: Nestraš a řekni mi o co jde :)

Shawn: Mám šanci si splnit svůj sen a stát se zpěvákem

Carol: Páááni, to je paráda. Běž do toho bez váhání !!!!

Shawn: Musel bych se odstěhovat do LA s i Jackama

Carol: Aha

Shawn: Právě :/

Carol přestala odepisovat, tak jsem začínal mít trochu strach. Nakonec po asi 10 minutáchh odpověděla. Otevřel jsem zprávu od ní a uviděl dlouhou slohovku, tak jsem se dal do čtení.

Carol: Shawne, jsi pro mě jako brácha. Mám tě hrozně moc ráda a nechci o tebe přijít, ale máš svůj sen a teď máš možnost si ho splnit, tak běž do toho. Neboj nepřijdeš o mně a ani já o tebe. Budeme pořád ve spojení. Budeme si psát, volat a ty mi budeš posílat lístky na vyprodané koncerty. :) :D Být na tvém místě a mohla bych si splnit takový sen, šla bych do toho za každou cenu. I kdyby to nedej bože nevyšlo, pořád se sem můžeš vrátit. Ale já v tebe věřím a chci aby jsem měla slavného a nejlepšího zpěváka na světě za svého nejlepšího kamaráda. Vím jak zpíváš a vím jak to miluješ, tak šup. Řekni klukům, že jdeš do toho a užívej si to.
Neboj až přijde čas rodit dám ti vědět, budeš pořád v obraze. Potom budeš moct našemu malému zpívat na dobrou noc. Mám tě ráda Shawne a věřím jak v tebe tak i v kluky. Rozbijete hitparádu :D
Běž balit a dej mi vědět kdy mě opustíš až tě můžu pořádně obejmout a říct ti díky za všechno !!!

Přečetl jsem si to a skoro mi až slza ukápla. Je mi jasný, že Carol teď brečí. Ale vždycky jsem jí poslechl, udělám to pro ní.

Shawn: Ani nevíš jak moc tě mám rád sestřičko!!!! Děkuji

Odpověděl jsem Carol úplně jednoduše, protože na víc jsem neměl slov. Odložil jsem mobil do kapsy u kalhot a šel dovnitř do domu. Našel jsem Jacky sedět v obýváku jak probírají věci ohledně LA.

"Beru, jedu, jdu do toho!" řekl jsem jim. Oni všeho nechali a podívali se na mě s úsměvem. Oba dva vstali a objali mě.

"Pojď, posaď se a pojď to řešit s náma" řekl Gilinsky a začal mi ukazovat všechno možné, co poslala nahrávací firma. Studio, byt, kapela, všechno .....

________________________________________________

Pěkné prázdniny všem, zbytku až vám to v práci utíká 😃 pěknou dovolenou zda někdo jede 😁

Jak se líbí? Kdy dáme další díl? 😊

Děkuji za VOTES a komentáře 😘❤️❤️❤️





[omlouvam se za chyby]

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now