36. Vztah mezi námi

941 39 0
                                    

Pohled Carol

Byla jsem tak naštvaná až se mi opět udělalo špatně. Tentokrát to neskončilo omdlením, ale 2 hodiny nad záchodovou mísou. Byla jsem tak zničená, že jsem se šla umýt a rovnou spát. Předtím než jsem usnula jsem si chvilku povídala s prckem. Nepřišlo mi to ani trochu divný. Sice je to ještě malá tečka, ale i tak vím, že mě vnímá.

V noci mě vzbudilo ohromné klepání na dveře. Hrozně jsem se lekla. Prvně jsem nechtěla vyjít z postele, ale po nepřetržitém pěti minutovém bušení jsem se přece jen rozhodla tomu debilovi rozbít hubu. V županu jsem otevřela dveře, za kterými stál Cameron.

Děláš si ze mě prdel?" zakřičela jsem na něj. Bylo mi jedno kolik je hodin a jestli ještě někoho dalšího z tohohle domu vzbudím. „Co tady kurva děláš?"

Carol, chtěl bych se ti omluvit. ..." přerušila jsem ho.

To nemohlo počkat do rána?" zvedla jsem obočí a zkřížila si ruce na prsou.

Ne" zakroutil hlavou. „Nemohlo. Dokud mi neodpustíš, tak tu budu stát a prosit o odpuštění."

Tak pěkný stání." řekla jsem sarkasticky  a chtěla zavřít dveře, jenže on mi tam dal nohu. „CO?" řekla jsem vážně naštvaně.

„Já si nedělám srandu. Budu tu stát a zvonit celou noc." řekl se smutným výrazem.

Řekni mi jeden důvod proč bych ti měla prominout? To že mě vystavuješ většímu stresu než normálně a tím mi ještě víc škodíš? Nebo snad tím, že nemám náladu na ty vaše kraviny a jednou se posraně nezasměju tak hned nemám ráda kluky nebo co??" rozhodila jsem rukama.

Carol, zase se rozčiluješ. Klid. Já jen jsem byl vytočený ještě ze hry a promiň. Přehnal jsem to a nemyslel jsem to tak. Tak promineš?" řekl a smutně se na mě díval.

Ale já vážně ten stres nemůžu mít, nechci přijít i o další jen kvůli kravinám."

Však neboj. Nebude se to opakovat. Slibuju."

No dobře teda" trochu jsem přikývla a mírně se usmála. Cam zajásal a skočil na mě. Doslova.

„Jsem ráda, že se tak raduješ, ale já ráno vstávám a chci být vyspaná." řekla jsem mu. On nic neodpověděl, jen zavřel dveře, vyzul se a šel se mnou do ložnice. Tam mi vysvlékl župan a položil mě na postel. Víte co to pako udělalo? Nadzvedlo mi tričko a začalo se omlouvat i mému bříšku. Prvně mě to vážně zajímalo, ale pak jsem se začala smát. To stejné i Cam. Stáhl mi dolů tričko a naklonil se nade mě. Šeptal mi do ucha jak se omlouvá a já se jen smála, protože mě to lechtalo.

 Šeptal mi do ucha jak se omlouvá a já se jen smála, protože mě to lechtalo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ráno jsem vstávala kolem 9 hodiny. Cameron vedle mě spokojeně spal. Jenže když jsem stoupla z postele, udělalo se mi špatně. Takže jsem strávila zase hodinu na záchodě u mísy. Poté jsem se šla rovnou opláchnout a trochu upravit. Když jsem byla v koupelně hotová, šla jsem potichu do šatníku. Tam jsem si vybrala volné dlouhé šaty, ano zase volné. Snídani jsem si dala jen lehkou, protože to stejně ze mě za chvilku půjde zase ven, takže nemá cenu se nějak přecpávat. Potom si na něco zajdu, na něco dobrého a špatného.

Přijela jsem do práce a tam byl každý ze mě nadšený, že mě zase po dlouhé době vidí, tak jako já. Chvilku jsem pokecala s naší partou, ale pak už jsem musela jít za šéfem. Byl nadšený z toho, že se mi podařilo druhé a popřál mi hodně štěstí, ale také byl trochu naštvaný, protože si myslel, že začnu další nové kampaně a spoustu práce. Ale uklidnila jsem ho, že chci práci na doma. Prvně nesouhlasil, protože přeci se nesmím namáhat a rozčilovat když mám rizikové těhotenství, ale po mém skoro hodinovém přemlouvání nakonec podlehl. Hned mi naložil tři velké složky a termín odevzdání. S úsměvech na rtech jsem poděkovala a vydala se domů. Teda po cestě jsem se zastavila v restauraci na pořádnou dávku jídla. Když jsem jedla, lidé na mě divně koukali. Prvně jsem si myslela, že mi jde vidět bříško, ale opak byl jiný. Při mé cestě k autu jsem viděla kvůli čemu se na mě dívali. Na hlavních stranách novin a různých sportovních časopisů jsem byla vyfocená, při včerejší návštěvě Neymara.

„Fanoušci šílí, Neymar a Caroline se k sobě vrací.„

„Neymar a jeho ex přítelkyně přistiženi opět spolu„

„Několikrát přistiženi spolu„

„Velká láska Neymara opět u něj„

A další jsem už nečetla, ale všechno mělo společné téma, Neymar a já. Odhodila jsem časopis a šla rychlím krokem do auta. Přijela jsem do garáže a chvilku seděla v autě. Mělo mě napadnout, že nás novináři sledují. A jak sledují nás, tak budou sledovat i mě samotnou. Což znamená, že musím zavolat našim co nejrychleji, aby se o mém těhotenství opět nedozvěděli z novin.

Vystoupila jsem z auta a výtahem vyjela až k svému bytu. Odemkla jsem byt a vstoupila dovnitř. V předsíni jsem si zula boty a vydala se dál do bytu. Čekalo mě nemilé překvapení v obýváku na sedačce.

_____________________________

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now