4. Hádka

1.7K 49 4
                                    

Příjemné počtení. :D 

Pohled Neymara 

"Můžeš mi říct co tě to do prdele napadlo?" skoro na mě křičela Rafa a rozhazovala rukama, zatímco já jsem klidně seděl za stolem v kuchyni a díval jsem se do mobilu. 
"Fajn, jak chceš." řekla a vytrhla mi mobil z ruky. 
"Co děláš? Kur.." rychle jsem se postavil a raději jsem rychle zavřel pusu, protože nechci být na ní sprostý. "Vrátíš mi ho?" natáhl jsem před sebe ruku a doufal v to, že mi můj mobil vrátí.  
"Ne, nevrátím, protože kdybych to udělala, tak mě zase přestaneš vnímat." řekla zvýšeným a docela i naštvaným hlasem. Co jsem zase kurva udělal? 
"A sedni si!" ukázala na židli, na které jsem do doby než mi sebrala mobil seděl. Raději jsem jí poslechl, protože jsem začínal mít obavy o svůj holý život. Samozřejmě ironie. Určitě by byla schopná mi i jednu vrazit, kdybych neposlechl.  
"Fajn, sedím." mírně jsem rozhodil rukama a pokračoval v mluvení "Tak co mi chceš tak důležitého říct, že mě chvilku nenecháš na pokoji?" založil jsem si ruce na prsou a pravou ruku si dal na bradu. Když delší dobu nic neříkala, ukázal jsem jí rukou, že má začít. Rafa se pořádně nadechla a zavřela oči. 
"Stále čekám" pořád jsem měl ruku na bradě, nepatrně jsem při tom kroutil hlavou do stran s při vyslovení slov jsem se uchechtl a dokonce se začínal i bavit. 
"Můžeš mi říct kam zmizel můj hodnej, starostlivej, zodpovědnej, nenamachrovanej brácha? Z tebe se stal totální idiot!" doslova na mě vyprskla a začala kolem sebe rozhazovat rukama. 
"Sedí před tebou" uchechtl jsem se. 
"Neymare, ty seš takovej, ale takovej debil. Podívej se na sebe. Stal se z tebe namachrovanej debil, který si o sobě myslí doví co není, ale opak je pravdou. Hošánku, realita je tvrdá a krutá." řvala skoro na celý barák. V tuhle chvíli jsem byl i rád, že je Davi u Carol, jeho matky, v Brazílii.
"A proč to najednou vytahuješ? K sakru Raf, co jsem zase udělal, že na mě tady řveš přes celý barák?" pomalu, ale jistě jsem taky já začal zvyšovat hlas.  
"Proč? Vážně? Tak ty už si zapomněl, co si udělal?" vykulila trochu oči a zrazu všechno řekla s naprostým klidem. 
Chvilku jsem přemýšlel, ale nic mě nenapadalo "Ne, nevím. Co jsem provedl?
"Tak pán neví. On už si nepamatuje, že podvedl svojí přítelkyni." udělala ten její pohled a zatleskala mi. 

  "Bývalou přítelkyni" opravil jsem ji a zvedl jsem ukazováček

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

  "Bývalou přítelkyni" opravil jsem ji a zvedl jsem ukazováček.
"A ty se jí divíš, že se s tebou rozešla? Na jejím místě bych udělala to stejný. To ti v tu dobu jí nebylo líto?" chytla se za spánky a zrazu opět rozhodila rukama.  
Chtěl jsem něco říct, ale Rafa mě předběhla a opět pokračovala ve stresujícím kecání. Alespoň pro ni to muselo být stresující.
"Jasně, že ti jí nebylo líto. Ty si byl rád, že ti stojí a konečně sis zajebal že?" zařvala a silně si chytla vlasy. Bylo vidět, že má slzy na krajíčku, proto jsem stoupl ze židle a šel jí obejmout. Svíral jsem jí ve svém náručí a jí slzy padali po tváři na mé tričko, ale z ničeho nic mě od sebe odstrčila a jednu mi natáhla. Se slzami v očích utekla z kuchyně, nejspíš co jejího pokoje. Zatímco já jsem stál jak opařený na místě a hladil si místo, kam mi dala facku. Nikdy bych neřekl, že moje malinká sestřička má takovou sílu. Z mého překvapivého stání na jedno místě mě probudilo až vyzvánění mého mobilu. Myslel jsem si, že mi volá Carol, ale ona to nebyla. Volala mi moje kamarádka Jhenny, ale zrovna teď jsem na ni neměl náladu. Vlastně až teď jsem začal přemýšlet, kdo byl ten kluk co mi zvedl Carolínin mobil, když jsem jí ráno volal. Ten hlas už jsem někde slyšel. Ale kde? 

So .... Tak jak se vám líbí/nelíbí Neymarovo a Rafaellino chování? Na to, že jsem vůbec nevěděla o čem budu dál psát, tak si myslím, že díl je docela dost překvapující a něco málo mě napadlo. :DD Jinak do story jsem zapletla další postavu Jhenny Andrede. Což vám asi nic neříká. :DDD Možná jí znáte jako tu bloncku od Neymara. :DD Ale nebojte, určitě vás s ní seznámím během story. :D 
Kdyby měl někdo nějaké nápady, klidně napiště. :) Mám sice něco vymyšleného, ale to je jen na pár dílů. :/ :( :) 
Moc děkuji za komentáře a votes! :) :3 
Další díl ve středu. :)




Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt