28. Divná Carol???

1K 24 1
                                    

... Snad se bude líbit ...

Pohled Carol

Vzpomínaly na včerejší den byly hodně pestré. Neymar a to jak se pokusil o naše usmíření a to abysme se dali dohromady a to jak kluci přemýšlí jestli to bude kluk nebo holka. Co chci vůbec já? Mít holčičku nebo kluka? Je mi to docela jedno, hlavně ať je to v pořádku, zdravé a šťastné.
Je mi jasné, že Neymar by chtěl dalšího kluka. Přece jen aby měl doma dalšího fotbalistu. Davi je sice blázen po otci do fotbalu, ale Neymar nikdy nebude mít dost kluků nato, aby byl spokojen.

Včera jsem musela od kluků raději utéct, to doslova, protože jejich hádka začínala být dost nebezpečná mému zdraví. Cam potom za mnou večer přišel s omluvou co udělali a taky s tím, že si ani nevšiml v té hádka mého útěku. Chtěl se mnou strávit noc, ale odmítla jsem ho. Chci mít alespoň jedno ráno klidné a užívat si ho podle sebe a nedívat se nato, že jen co otevřu oči se na mě vrhne banda 10 kluků a nic jiného je nezajímá jen to jestli už kope nebo se nějak hýbe. Prostě blázni, 3. měsíc je úplný začátek.
Když jsem si vzpomněla na to v kolikátém jsem měsíci, naskočila mi husí kůže. Mám velký strach, abych neudělala něco špatně a opět o malé nepřišla.
Cam mě sice pokaždé uklidňuje, že všechno bude dobré a nic se nestane, ale člověk nikdy neví. Cam je strašně hodnej a milej, ale jen mi ho je někdy líto. On se o mě tolik snaží a já ani nevím jaké jsou moje city k němu.
Mám ho ráda, ale je to láska jako taková? To sama nevím. Po včerejšku to co se stalo mezi mnou a Neymarem. Nevím, prostě Neymar je moje velká láska, ale co mi provedl je nezapomenutelné. Rozhodně nepodlehnu jeho šarmu a jeho snaze mě dostat zpět. Je to jen otec našeho dítěte, ať se zapojí jak chce či nechce, čas strávený s ním bude jen kvůli mrněti.


Pohled Camerona

Čau, co tady děláš? Když si tu nespal snad století" řekl se smíchem Aaron.

Carol mě včera vyhodila, že chce být sama." povzdechl jsem si a sedl si ke stolu za ostatníma klukama. „Od ty doby, co byla včera u toho hajzla, tak je nějaká divná." řekl jsem po chvilce a tím přerušil rozhovor kluků.

Jak divná?" nechápavě se zeptal Nash.

Nevím, prostě nějak se nesměje, chce být sama, včera od nás utekla a pak mi nechtěla otevřít." řekl jsem a svůj ksicht jsem si dal do dlaní a nahlas si povzdechl.

No víš .." začal Shawn.

Shawne? Co jste včera probírala? Proč Carol chtěla jen a jen tebe?" zeptal se ho podezíravě Carter.

Co?" nechápal jsem a lítal pohledem mezi Shawnem a Carterem. O čem sakra mluví?

Víš, Carol a já jsme dost dobří kamarádi, takže mi říká věci jako svým kamarádkám." říkal Shawn, ale přerušil do Matt.

Takže víš i jak je blbý Cameron v posteli?" řekl Matt a začal se smát jak debil.

Haha, ty seš ale vtipnej." řekl jsem ironicky. „To bych s ní musel teprve spát." zamrmlal jsem si pod vousy, které nemám.

COŽE?" vypískli všichni kluci naráz, teda až na Shawna, který to určitě věděl.

Jo nespal, ale to je teď jedno. Řekni už sakra co se tam stalo a půjdu tomu kreténovi rozbít hubu." řekl jsem fakt nasraným hlasem. Jestli jí něco udělal nebo jí přemlouval ať si to nechá vzít, tak si ho najdu a dám mu vážně co proto, debilovi.

Nikomu se rozbíjet huba nebude!" řekla Carol ode dveří. Všichni jsme se lekli a otočili se tím směrem. Stála tam v kraťasech a mém vytahaném tričku. Je vtipný, že je hubená a vůbec nic na ní ještě nejde vidět, teda vypadá, že má trochu nafouklé bříško, ale to nejde vůbec vidět když se nato nezaměříte, ale už teď to pro jistotu maskuje.

Carol, promiň, ale tohle by měl vědět, když si všiml tvého divného chování." řekl směrem ke Carol Shawn.

V pořádku, stejně bych mu to řekla. Neměj starosti, že si něco vykecal. Klid, je to dobrý." odpověděla mu Carol s úsměvem. Teda trochu bolestným úsměvem. Nebo se mi to jen zdá?

Tak co se teda stalo?" řekl jsem ke Carol a nechtěl ani trochu myslet nato, že by se snad mohlo něco dít.

Víš, když jsem mu to oznámila, tak ....

__________________________________________________

Ahoj 😃 Vítám vás tu u pokračování. Pardon, že jsem to tak hrozně ukončila po takové době, ale já vás na přivítanou chtěla nějak poškádlit. 😃

Moc se omlouvám za tak dlouhé čekání na pokračování, ale nějak jsem wattpad vypustila ze svého života (docela namáhavé 2 roky jsem si prošla) a tak měsíc zpět jsem si řekla, že by nebylo špatné jsem zase zajít. A když jsem viděla vaše komentáře a soukromé zprávy a to jak chcete, abych psala dál, tak jsem se rozhodla to všechno dopsat. Přece jen by bylo hrozné kdybych to nedopsala. Taky když píšu, tak mám myšlenky úplně jinde a to je pro můj mozek a nervy nejlepší, že myslím na něco jiného. U psaní se odreaguji a když mám co psát a vidím, že tu ještě někdo zůstal a čte to, tak mě to popohání psát.

Jak už jsem psala v INFU, kdyby měl někdo nějaké nápady ... šup jsem s nimi. Budu jen ráda. ☺️

- moc se omlouvám za chyby -

Děkuji moc za čtení, aktivitu, votes a komentáře ❣️❣️❣️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now