24. Rozhodnuta mu to říct

1.7K 61 8
                                    

... Snad se bude líbit ....

Pohled Neymara

V kapse mi začal zvonit mobil. Pokroutil jsem nad tím očima a vytáhl ho. Na displeji svítila fotka blondýny, se kterou jsem neměl poslední setkání a rozloučení nějak růžové. Povzdechl jsem si a hovor položil. 
"Kdo to byl?" zeptal se Gil, když si všiml mé zkažené nálady.
"Jhenny" jen co jsem vyslovil mi znovu začal zvonit mobil. Opět jsem se podíval na displej a opět tam svítila její fotka. Zase jsem si povzdechl a hovor s nechutí přijal. Vážně jsem na ní neměl náladu, hlavně na ten její uječený hlas a blbý narážky. Už podle jejích slov dostalo to co chtěla, tak proč mi kurva volá? 
"Čau .. Co chceš?" řekl jsem hned po zvednutí. 
"To je teda přivítání" zachychotala se. Nad tím jsem jen pokroutil očima. Na ní jsem zrovna teď neměl náladu, spíš jsem myslel na Carol. ...... 
"A jaký by mělo být? Měl bych jásat radosti a být celý bez sebe, že zrovna ty mi voláš? Sorry ale to vážně ne." říkal jsem dost nasraným hlasem.
"Můžeš mi říct co jsem ti udělala?" divila se.
"Vážně se ptáš Jhenny?" neodpustil jsem si zvednuté obočí, které Jhenny stejně neviděla, ale podle jejího překvapeného uchechtnutí. 
"Provedla jsem něco?" řekla zaraženým hlasem. 
"Vážně se ptáš?" zasmál jsem se. Ta holka je vážně tak blbá nebo to jenom dělá? "Asi si zapomněla na naše poslední setkání
"Jestli myslíš, to jak jsem ti řekla, že jsem se s tebou chtěla jenom vyspat, tak to tak neber. Určitě sis to taky užil a jak jsem slyšela, tak sis to pořádně užil. Takže tady teď nedělej nějaký scénky. Vlastně jsem ti udělala laskavost." řekla tím jejím přeslazeným hlasem, který se mi čím dál tím víc protivy. Neměl jsem sílu odpovědět a raději zavěsil. Tohle nemůže myslet vážně! Vážně jsem si to s ní posral. 
"Vážně jsem tě měl poslechnout" řekl jsem směrem ke Gilovi a povzdechl jsem si. 
"Co se stalo?" zeptal se mě Gil starostlivým hlasem. Tomuhle se říká pravý nejlepší kamarád. Snaží se vám pomoct v nejhorších časech, které teď právě prožívám. 
"Jhenny" vydechl jsem její jméno a hlavu si opřel o opěradlo sedačky, na které jsem seděl. 
"Chápu tě bro. Stačí mi jen její jméno a je mi jasný co tě teď tak žere.
"Jsem prostě kokot. Kdybych tě poslechl, tak bych se teď tady nemusel litovat." řekl jsem nasraným hlasem a flustrovaně si vjel do vlasů. 
"Co chceš dělat?" kývl na mě hlavou Gil. Podíval jsem se na něj, své ruce nechal stále ve svých vlasech a pokrčil rameny. 
"Abych řekl pravdu tak vůbec nevím. Nevím jak si to vyžehllit u Carol. Nevím jak si dát Jhenny od těla a vůbec nevím co mě čeká dál.

"Třeba tě něco napadne až za týden odjedeš do Brazílie. Přece jen se ti bude líp přemýšlet v jiném prostředí." poplácal mě Gil po rameny a stoupl k odchodu. 


Pohled Carol 

Další den 

Ráno 

"Camerone, vážně bych mu to měla říct. Přece jen je to otec mého dítěte. A já sice nerada, ale přece jen chci, aby o tom Neymar věděl" řekla jsem s plnou pusou ovesné kaše s ovocem. 
"Vím zlato, že mu to chceš říct. Ale nebude to dneska to trochu divný? Přece jen ..." řekl polonahý Cameron, který stál před televizí a sledoval raní zprávy. 
"Proč by to mělo být divný? Prostě tam teď zajedu pro zbytek svých věci, protože teď mají kluci tréning a popovídám si o tom s Rafaellou. Přece jen je to jeho ségra a ví nejlíp jak bude Neymar neagovat." naklonila jsem mírně hlavu na levou stranu, abych na Cama lépe viděla a strčila si do pusy další plnou lžičku. 
"Zlato si vážně sexy, když se takhle cpeš" řekl Cam od okna, před které se přemístil a mrkl na mě. 

"Za to já nemůžu" rozhodila jsem rukama a otevřela jsem pusu až mi málem všechno jídlo vypadlo z pusy ven "To ten mrcek ve mně" "Já vím" usmál se Cam a šel směrem jídelní stůl, za kterým jsem seděla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Za to já nemůžu" rozhodila jsem rukama a otevřela jsem pusu až mi málem všechno jídlo vypadlo z pusy ven "To ten mrcek ve mně
"Já vím" usmál se Cam a šel směrem jídelní stůl, za kterým jsem seděla. Naklonil se ke mně a dal mi pusu. 
"Však říkám že si sexy" řekl hned po tom co se ode mně oddálil. 
"To je sexy jak nikdy předtím. Fakt že jo" zasmála jsem se a olízla si rty. 
"Si moje a já tě miluju takovou jaká si" řekl Cam a šťastně se na mě usmál. Každé holce by se zatajil dech, kdyby jí  kluk řekl, že jí muluje, ale mě spíše běhá mráz po zádech. Sice mi Cameron už párkrát řekl, že mě muluje, ale já mu vždy řekla, že ho mám ráda. Nevím, proč mu to nechci říct. Cítím to tak, to jo, ale moje tělo to odmítá přijmout. 
"Taky tě mám ráda" usmála jsem se, tak jako Cam. On k tomu ale ještě dodal neodolatelný polibek. Ví to moc dobře, že mu to neřeknu. Říká se. že ten kdo si počká se nakonec i dočká. Takže si bude muset Cam trochu počkat. 

"Tak já jedu" řekla jsem a nakoukla do obýváku, kde se válel Cam na sedačce před televizí. 
"Dobře zlato." podíval se na mě. Usmála jsem se a šla se obout. "Hlavně ať se vám nic nestane. Dávej na vás pozor" objevil se Cam mezi dveřmi. 
"Neboj" zasmála jsem se a obula si černé baleríny. "Počkej, kam jdeš?" zeptala jsem se nechápavě, protože Cam vycházel společně se mnou z mého bytu. A ještě ke všemu jen v kraťasích. 
"No jdu k nám" ukázal na protější dveře jeho bytu. 
"Proč nezůstaneš u mě? Klíče přece máš" nechápala jsem, proč jde k sobě. Vždycky u mě zůstával, když jsem někam šla. 
"Protože chci." uculil se. "A běž už" kývl hlavou na výtah. 
"Najednou mě odháníš" zasmála jsem se. 
"Ne" přitáhl si mě k sobě za boky "Nejraději bych tě k němu nepouštěl, ale když už si rozhodnutá, tak tě musím pustit. Sice nerad, ale musím
"Dobře ty moje citlivko" zasmála jsem se. Ještě než jsem nastoupila do výtahu jsem dala Camovi pusu, která nebrala konce až do doby než cinkl výtah. Odpojila jsem se a nastoupila do výtahu. Než se zavřeli dveře, s úsměvem jsem zamávala a jela dolů ke svému autíčku. 





___________________________

Takže ... Snad po měsíci nová část. Opravdu se omlouvám za tak dloooouhé čekání, ale už to vypadá, že se budeme vracet do normálu. :D Takže se budu snažit spát častěji. :D Ale víte co, já raději nebudu slibovat, protože mě všichni dobře znáte. :DD

- Jinak kdo čte Dani Alves' sister se zítra (snad) může těšit na novou část - 

V dalším díle se můžete těšit na vaše očekávané a chtěné zjištění. :) 

Omlouvám se za chyby. 

!!! ♥ Moc děkuji za hlasy a VOTES ♥ !!! 

Další díl do konce týdne. :) 

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now